Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.600
Πόντοι
6.536
Δύσκολα....
Θα εκτεθούμε ανεπανόρθωτα φοβάμαι οσονούπω.... :confused:
Με παρέσυρε Νίπλης(:angry:)και καταναλώσαμε πλατώ τυριών και αλλαντικών και για σβήσιμο σπαλομπριζόλες....
Με ασύρτικο....
Εγώ και 2 Σεπτέμ για αναψυκτικό.
Δεν με βλέπω καλά....
:confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.255
Πόντοι
5.006
Δύσκολα....
Θα εκτεθούμε ανεπανόρθωτα φοβάμαι οσονούπω.... :confused:
Με παρέσυρε Νίπλης(:angry:)και καταναλώσαμε πλατώ τυριών και αλλαντικών και για σβήσιμο σπαλομπριζόλες....
Με ασύρτικο....
Εγώ και 2 Σεπτέμ για αναψυκτικό.
Δεν με βλέπω καλά....
:sad2:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.234
Πόντοι
25.467
Κύριε @The Saint*
Για να καταλάβω...
Το σχίσμα στις σχέσεις σας επήλθε λόγω διαφοράς στη θεωρία και την υλοποίηση της ηθικής?
Κανονίστε μια συνάντηση (όχι θανάτου) πιείτε 2 ουζάκια (ή τσάι με λεμόνι) και μια τσάρκα και θα είστε όλοι μονοιασμένοι!
Η ζωή είναι μικρή για διχασμένα άβαταρ και ανθρώπους.

Την καλησπέρα μου σε όλους!

υ.γ. Χάρη σε εσάς αγόρασα και το βιβλίο του νήματος! Θα σας γράψω εντυπώσεις αλλά θέλω κανά μήνα να τελειώσω αυτό που διαβάζω.
Όχι.

Η ρήξη προήλθε όταν κάποιο μέλος κατάντησε εμμονικά κακεντρεχές, και άρχισε να πετάει ακαθαρσίες στον ανεμιστήρα.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.234
Πόντοι
25.467
Δεν κατανάλωσα με Νίπλη....
Μην μπερδευτείτε.
Είμεθα σθεναρά στρέιτ ακόμα.

Κι ο σκύμνος έτσι υποστηρίζει.

Παρά τούτο, πείθεται από κοριτσάκια με κομμένο τσουτσούνι, προκειμένου να συνευρεθούν σεξουαλικά.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Πάλι έσπασες ρε παππού; Πάλι ανακρίβειες γράφεις; Για πάμε:

Ο καινοφανής φίλος σας και σπογγοκωλάριος σας, καθώς φαίνεται, έχει καταντήσει κυράτσα συνοικισμού. Καίτοι πολλάκις έχει προσπαθήσει μάταια να διαβάλει μέλη (δείτε την περίπτωση που με κατηγορούσε ως ψεύτη και βροντοφώναζε ότι ποτέ δεν είχα λάβει π.μ. από σεξεργάτριες που μου εκμυστηρεύτηκαν περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς από συγκεκριμένο μέλος, μέχρι που οι ίδιες που μου τα είχαν στείλει το επιβεβαίωσαν δημόσια) και ενώ λοιπόν έχει αποτύχει παταγωδώς, όχι μόνο δεν διαθέτει τους όρχεις να ζητήσει συγγνώμη, αλλά αναμοχλεύει από 5ετιας (τουλάχιστον) αναρτήσεις και τις επαναφέρει στο προσκήνιο προσπαθώντας να κάνει την τρίχα, τριχιά.

Τι συγνώμη να ζητήσω από ενα νικ ρε μαλάκα, μαλάκυνση έχεις πάθει πάλι; 10+ χρόνια γυριζεις σε φορουμ, δεν έχεις καταλάβει τι είναι ένα νικ σε ενα φόρουμ;

. Βέβαια η δεσποινίς έσπευσε να τον ενημερώσει πως η σύνδεση του φυσικού προσώπου με την ιντερνετική περσόνα έγινε κατόπιν και πολυ αργότερα από το ραντεβού, αλλά αυτός τον χαβά του.

Ποιο χαβά μου; Έγραψα κάτι άλλο μετά; Το συνέχισα; Πάλι ψέματα; (αν και πάλι δε βρίσκω τον λόγο να συστηθείς με το νικ σου, ακόμα και μετά το ραντεβού, αλλά αυτό ειναι άλλη ιστορία)

Επιτρέψτε μου, αλλά με τον κ. Αλπούλιο μας δένει μια μακρά ιντερνετική γνωριμία. Εξάλλου δεν μπορώ να τον βάλω στο ίδιο επίπεδο με τον ανάρχιδο σκύμνο. Και αυτό διότι κατά το παρελθόν ο κ. Άλπουλα έχει αποδείξει εμπράκτως πως (αντιθέτως με τον σπογγοκωλάριο του) αυτός έχει αρσενικούς αδένες ανάμεσα στα σκέλια του.
Ναι, ειδικά όταν άφηνες υπόνοιες ότι αυτός έχει μπανάρει τους 2 φίλους σου (χωρίς να μιλάς ευθέως κλασικά, δηλαδή χωρίς... αρσενικούς αδένες ανάμεσα στα πόδια σου όπως λες) φάνηκε σε τι επιπεδο τον έχεις τον αλπούλα!

Απλώς μια ενημέρωση του κάνω για γεγονότα που είμαι σίγουρος πως η κηδεμονευομένη του, του έχει επιμελώς αποκρύψει.

Ξέχασες να γράψεις στην αναφορά σου στον αλπούλα τα τελευταία καμώματα σου, που έγραφες εδώ μέσα λεπτομέρειες για άτομο που ερχόταν στις συναντήσεις που γίνονταν εκτός φόρουμ, όπως το ότι άφησε πιστόλι, ότι ειναι τρομακτικός κλπ.
Επίσης ξέχασες να γράψεις ότι γράφεις ψευδώς ότι πατάω αναφορές.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.234
Πόντοι
25.467
Πάλι έσπασες ρε παππού; Πάλι ανακρίβειες γράφεις; Για πάμε:

Τι συγνώμη να ζητήσω από ενα νικ ρε μαλάκα, μαλάκυνση έχεις πάθει πάλι; 10+ χρόνια γυριζεις σε φορουμ, δεν έχεις καταλάβει τι είναι ένα νικ σε ενα φόρουμ;

Ποιο χαβά μου; Έγραψα κάτι άλλο μετά; Το συνέχισα; Πάλι ψέματα; (αν και πάλι δε βρίσκω τον λόγο να συστηθείς με το νικ σου, ακόμα και μετά το ραντεβού, αλλά αυτό ειναι άλλη ιστορία)

Ναι, ειδικά όταν άφηνες υπόνοιες ότι αυτός έχει μπανάρει τους 2 φίλους σου (χωρίς να μιλάς ευθέως κλασικά, δηλαδή χωρίς... αρσενικούς αδένες ανάμεσα στα πόδια σου όπως λες) φάνηκε σε τι επιπεδο τον έχεις τον αλπούλα!

Ξέχασες να γράψεις στην αναφορά σου στον αλπούλα τα τελευταία καμώματα σου, που έγραφες εδώ μέσα λεπτομέρειες για άτομο που ερχόταν στις συναντήσεις που γίνονταν εκτός φόρουμ, όπως το ότι άφησε πιστόλι, ότι ειναι τρομακτικός κλπ.
Κραααααααακκκκκκκκκκκκκ.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.234
Πόντοι
25.467
Ρε ξεφτίλα Νιαουρίνο; Εσύ δεν ήσουν που απαιτούσες να σου ζητήσουν συγγνώμη αυτοί που ενέπλεξαν τρίτο πρόσωπο στις αναφορές τους για εσένα; Εσύ δεν ήσουν που κλαιγόσουν για αναφορά στην πρώην σου σχέση;

Για ποιά 10+ χρόνια και ποια κατανόηση για το τι εστί νικ μας τσαμπουνάς τώρα;

Άντε ξεκουβάλα γιατί είσαι για τον πούτσο μου καβάλα.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.234
Πόντοι
25.467

Είσαι τόσο εμμονικά μονοδιάστατος και κολλημένος στην κακεντρέχεια σου, που δεν σου περνάει καν από το μυαλό ( ή επίτηδες αποκλείεις εκ των προτέρων) την περίπτωση του να μην συστήθηκα με το νικ μου, αλλά να κατάλαβε η δ. Άννα 24 το ποιος είμαι από μια ανάρτηση μου στο νήμα της και σχετική με κάτι "σημάδια" στα πόδια της.

Πράγμα βέβαια που θα επιβεβαιωθεί κι από την ίδια αν την ρωτήσεις, αλλά δεν το κάνεις για να μην φανερωθεί η εγκεφαλική σου ένδεια και η πραγματικές σου προθέσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.645
Πόντοι
5.506
pZnxGr.gif
et1 τωρα
E5_ocyuWQAIc1Md.jpg

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.234
Πόντοι
25.467

Είσαι τόσο εμμονικά κολλημένος στην μνησικακία σου, που ενώ παρέθεσα σχόλιο του λεγάμενου όπου εκτός του ότι καταμαρτυρά πως ουδέποτε με θεώρησε φίλο του (ή τουλάχιστον γνωστό του) αναφέρει γεγονότα της έξω ζωής για να δημιουργήσει εντυπώσεις, συνεχίζεις να γράφεις ασυναρτησίες.

Όσο τώρα για το αν έχεις πατήσει ή όχι το ρουφιανόκουμπο, άσε τους άλλους να κρίνουν.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom