athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.224
- Πόντοι
- 12.756
το βραδυ υπνο στις 11 δεν θα πας;Κοιμόμαστε λέμε είμαστε ξενυχτιδες ρε μουνι
το βραδυ υπνο στις 11 δεν θα πας;Κοιμόμαστε λέμε είμαστε ξενυχτιδες ρε μουνι
Στις 1 έχω τραπεζι σήμερα στις 10 καλυβιατο βραδυ υπνο στις 11 δεν θα πας;
Στις 1 έχω τραπεζι σήμερα στις 10 καλυβια
Ε μα δύσκολο να το καταλάβουν μια ωρίτσα θέλω ΜΙΑοταν λεει ο ατζελο κοιμομαστε ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ μπινεδες....ΤΕΛΟΣ
πάω για φράουλες
θα τα γαμησω τα μουνοπανα...τα εκανα αναφορα ηδηΕ μα δύσκολο να το καταλάβουν μια ωρίτσα θέλω ΜΙΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πάω για φράουλες
Θα σε κανω αναφορα ειναι το σωστο ή θα σου κανω αναφορα?θα τα γαμησω τα μουνοπανα...τα εκανα αναφορα ηδη
πεσε κοιμησου ρε αρχιδι που εχεις και φιλολογικες ανησυχιες....ΤΩΡΑΘα σε κανω αναφορα ειναι το σωστο ή θα σου κανω αναφορα?
Mην γραφεις για δουλειες,ειδικα απο τα χαραματα.Θα παθει πολιτισμικο σοκ ο ΝιπληςΚάντε ησυχία επιτέλους ρε τραχανάδες! Υπάρχουν μέλη που ξύπνησαν στις 6 το πρωί για να πάνε στις δουλειές τους...
Λαθος απαντησηπεσε κοιμησου ρε αρχιδι που εχεις και φιλολογικες ανησυχιες....ΤΩΡΑ
ξαπλωνει ο αδερφος
ποιοι ρε αφου μονο εγω δουλευω εδω μεσαΚάντε ησυχία επιτέλους ρε τραχανάδες! Υπάρχουν μέλη που ξύπνησαν στις 6 το πρωί για να πάνε στις δουλειές τους...
Είμαι εφημέριος αυτή την βδομάδα και επομένως έπρεπε να ξεκινήσω την Θεία Λειτουργία στις 7:15.ποιοι ρε αφου μονο εγω δουλευω εδω μεσα
ποιοι ρε αφου μονο εγω δουλευω εδω μεσα
εχω την αμυδρη υποψια οτι δεν με πιστευεις
Toν κοσμο,αλλα δεν το λεμε παραεξω
ακόμα μαζί μου ασχολείσαι ρε δημόσιε υπάλληλε?Αυτιστικε Νικο Ρίζο του φορουμ με τσατσα τον αλπουλα , για σενα που εισαι ζουμπας να γραφω τυπε ?
Και γιατι να μην αρχισω τις γαμωμανες ; υιοθετημένος είσαι ; πως σε έκανε η δικιά σου ; σε πηρε απο τα προβληματικά ;
Σαλτα γαμησου απο εδω ρε ρουφιανοκουμπο
Σιωπή! Πέσε κοιμήσου ΤΩΡΑ .
Toν κοσμο,αλλα δεν το λεμε παραεξω
Nα μην σωσεις να ξαναδεις πρωθυπουργο τον Κουληεχω την αμυδρη υποψια οτι δεν με πιστευεις
Πολλα ειναι για απογευμα,να βρουμε κατι πιο ελαφρυΣιωπή! Πέσε κοιμήσου ΤΩΡΑ .
Αν δεν ροχαλίζεις σε 5 λεπτά θα φας ιγκνορ, ζαμφόρ και ροκφόρ.
Πολλα ειναι για απογευμα,να βρουμε κατι πιο ελαφρυ