athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.603
- Πόντοι
- 12.756
το βραδυ υπνο στις 11 δεν θα πας;Κοιμόμαστε λέμε είμαστε ξενυχτιδες ρε μουνι
το βραδυ υπνο στις 11 δεν θα πας;Κοιμόμαστε λέμε είμαστε ξενυχτιδες ρε μουνι
Στις 1 έχω τραπεζι σήμερα στις 10 καλυβιατο βραδυ υπνο στις 11 δεν θα πας;
Στις 1 έχω τραπεζι σήμερα στις 10 καλυβια
Ε μα δύσκολο να το καταλάβουν μια ωρίτσα θέλω ΜΙΑοταν λεει ο ατζελο κοιμομαστε ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ μπινεδες....ΤΕΛΟΣ
θα τα γαμησω τα μουνοπανα...τα εκανα αναφορα ηδηΕ μα δύσκολο να το καταλάβουν μια ωρίτσα θέλω ΜΙΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πάω για φράουλες
Θα σε κανω αναφορα ειναι το σωστο ή θα σου κανω αναφορα?θα τα γαμησω τα μουνοπανα...τα εκανα αναφορα ηδη
πεσε κοιμησου ρε αρχιδι που εχεις και φιλολογικες ανησυχιες....ΤΩΡΑΘα σε κανω αναφορα ειναι το σωστο ή θα σου κανω αναφορα?![]()
Mην γραφεις για δουλειες,ειδικα απο τα χαραματα.Θα παθει πολιτισμικο σοκ ο ΝιπληςΚάντε ησυχία επιτέλους ρε τραχανάδες! Υπάρχουν μέλη που ξύπνησαν στις 6 το πρωί για να πάνε στις δουλειές τους...
Λαθος απαντησηπεσε κοιμησου ρε αρχιδι που εχεις και φιλολογικες ανησυχιες....ΤΩΡΑ
ξαπλωνει ο αδερφος
ποιοι ρε αφου μονο εγω δουλευω εδω μεσαΚάντε ησυχία επιτέλους ρε τραχανάδες! Υπάρχουν μέλη που ξύπνησαν στις 6 το πρωί για να πάνε στις δουλειές τους...
Είμαι εφημέριος αυτή την βδομάδα και επομένως έπρεπε να ξεκινήσω την Θεία Λειτουργία στις 7:15.ποιοι ρε αφου μονο εγω δουλευω εδω μεσα
ποιοι ρε αφου μονο εγω δουλευω εδω μεσα
εχω την αμυδρη υποψια οτι δεν με πιστευεις
Toν κοσμο,αλλα δεν το λεμε παραεξω![]()
ακόμα μαζί μου ασχολείσαι ρε δημόσιε υπάλληλε?Αυτιστικε Νικο Ρίζο του φορουμ με τσατσα τον αλπουλα , για σενα που εισαι ζουμπας να γραφω τυπε ?
Και γιατι να μην αρχισω τις γαμωμανες ; υιοθετημένος είσαι ; πως σε έκανε η δικιά σου ; σε πηρε απο τα προβληματικά ;
Σαλτα γαμησου απο εδω ρε ρουφιανοκουμπο
Σιωπή! Πέσε κοιμήσου ΤΩΡΑ .
Toν κοσμο,αλλα δεν το λεμε παραεξω![]()
Nα μην σωσεις να ξαναδεις πρωθυπουργο τον Κουληεχω την αμυδρη υποψια οτι δεν με πιστευεις
Πολλα ειναι για απογευμα,να βρουμε κατι πιο ελαφρυΣιωπή! Πέσε κοιμήσου ΤΩΡΑ .
Αν δεν ροχαλίζεις σε 5 λεπτά θα φας ιγκνορ, ζαμφόρ και ροκφόρ.
Πολλα ειναι για απογευμα,να βρουμε κατι πιο ελαφρυ![]()