Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
Βλέπω δεν άργησες να ασχοληθείς με την αγαπημένη σου συνήθεια.

Μια ερώτηση μόνο, στην οποία απαντάς μόνο άν θέλεις.

Όταν τελειώνει την αφόδευση ο κ. Άλπουλα, τα κόπρανα που μένουν πέριξ του απευθυσμένου του, του τα σκουπίζεις με χαρτί υγείας, ή τα λείχεις με την γλώσσα;
και εσείς τα ίδια? Δεν το περίμενα να έχετε πονέσει τόσο πολύ!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.289
Πόντοι
12.756
εμεις καλέσαμε :think:
μαλλον για την πουστρα του λεει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.289
Πόντοι
12.756
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.233
Πόντοι
25.467
και εσείς τα ίδια? Δεν το περίμενα να έχετε πονέσει τόσο πολύ!
Ο καινοφανής φίλος σας και σπογγοκωλάριος σας, καθώς φαίνεται, έχει καταντήσει κυράτσα συνοικισμού. Καίτοι πολλάκις έχει προσπαθήσει μάταια να διαβάλει μέλη (δείτε την περίπτωση που με κατηγορούσε ως ψεύτη και βροντοφώναζε ότι ποτέ δεν είχα λάβει π.μ. από σεξεργάτριες που μου εκμυστηρεύτηκαν περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς από συγκεκριμένο μέλος, μέχρι που οι ίδιες που μου τα είχαν στείλει το επιβεβαίωσαν δημόσια) και ενώ λοιπόν έχει αποτύχει παταγωδώς, όχι μόνο δεν διαθέτει τους όρχεις να ζητήσει συγγνώμη, αλλά αναμοχλεύει από 5ετιας (τουλάχιστον) αναρτήσεις και τις επαναφέρει στο προσκήνιο προσπαθώντας να κάνει την τρίχα, τριχιά. Τώρα για όσον αφορά το ποιός έχει εμμονές με ποιον, σας αναφέρω απλά το εξής: Τις προάλλες αντάλλασα αναρτήσεις με την δ. Άννα 24. Μόλις λοιπόν ο φιλαράκος σας αντελήφθη από τα συμφραζόμενα ότι η δεσποινίδα με έχει συνδέσει με το νικ μου, έσπευσε να με κατηγορήσει πως συστήνομαι με αυτό, για να τύχω καλύτερης μεταχείρισης. Βέβαια η δεσποινίς έσπευσε να τον ενημερώσει πως η σύνδεση του φυσικού προσώπου με την ιντερνετική περσόνα έγινε κατόπιν και πολυ αργότερα από το ραντεβού, αλλά αυτός τον χαβά του.

Συνεπώς, θα σας συνιστούσα να είστε λίγο πιο επιφυλακτικός από εδώ και στο εξής σε αυτούς που παρέχετε την σκέπη των πτερύγων σας.

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.086
Πόντοι
2.846
Ο καινοφανής φίλος σας και σπογγοκωλάριος σας, καθώς φαίνεται, έχει καταντήσει κυράτσα συνοικισμού. Καίτοι πολλάκις έχει προσπαθήσει μάταια να διαβάλει μέλη (δείτε την περίπτωση που με κατηγορούσε ως ψεύτη και βροντοφώναζε ότι ποτέ δεν είχα λάβει π.μ. από σεξεργάτριες που μου εκμυστηρεύτηκαν περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς από συγκεκριμένο μέλος, μέχρι που οι ίδιες που μου τα είχαν στείλει το επιβεβαίωσαν δημόσια) και ενώ λοιπόν έχει αποτύχει παταγωδώς, όχι μόνο δεν διαθέτει τους όρχεις να ζητήσει συγγνώμη, αλλά αναμοχλεύει από 5ετιας (τουλάχιστον) αναρτήσεις και τις επαναφέρει στο προσκήνιο προσπαθώντας να κάνει την τρίχα, τριχιά. Τώρα για όσον αφορά το ποιός έχει εμμονές με ποιον, σας αναφέρω απλά το εξής: Τις προάλλες αντάλλασα αναρτήσεις με την δ. Άννα 24. Μόλις λοιπόν ο φιλαράκος σας αντελήφθη από τα συμφραζόμενα ότι η δεσποινίδα με έχει συνδέσει με το νικ μου, έσπευσε να με κατηγορήσει πως συστήνομαι με αυτό, για να τύχω καλύτερης μεταχείρισης. Βέβαια η δεσποινίς έσπευσε να τον ενημερώσει πως η σύνδεση του φυσικού προσώπου με την ιντερνετική περσόνα έγινε κατόπιν και πολυ αργότερα από το ραντεβού, αλλά αυτός τον χαβά του.

Συνεπώς, θα σας συνιστούσα να είστε λίγο πιο επιφυλακτικός από εδώ και στο εξής σε αυτούς που παρέχετε την σκέπη των πτερύγων σας.
Τοση φαια ουσια για δυο ρουφιανομπινεδες, ειναι σπαταλη!

• Χαχα
Αντιδράσεις: anon.
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.233
Πόντοι
25.467
Τοση φαια ουσια για δυο ρουφιανομπινεδες, ειναι σπαταλη!

Επιτρέψτε μου, αλλά με τον κ. Αλπούλιο μας δένει μια μακρά ιντερνετική γνωριμία. Εξάλλου δεν μπορώ να τον βάλω στο ίδιο επίπεδο με τον ανάρχιδο σκύμνο. Και αυτό διότι κατά το παρελθόν ο κ. Άλπουλα έχει αποδείξει εμπράκτως πως (αντιθέτως με τον σπογγοκωλάριο του) αυτός έχει αρσενικούς αδένες ανάμεσα στα σκέλια του.

Συνεπώς το παραπάνω κείμενο μου προς την περσόνα του, δεν είναι "απολογία" (όπως κάποια εμμονική γατούλα θα προστρέξει πονηρά και κακεντρεχώς να υποστηρίξει), και τούτο διότι δεν οφείλω να απολογηθώ για τίποτα και σε κανέναν.

Απλώς μια ενημέρωση του κάνω για γεγονότα που είμαι σίγουρος πως η κηδεμονευομένη του, του έχει επιμελώς αποκρύψει.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.632
Πόντοι
10.411
pZnxGr.gif

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.086
Πόντοι
2.846
Επιτρέψτε μου, αλλά με τον κ. Αλπούλιο μας δένει μια μακρά ιντερνετική γνωριμία. Εξάλλου δεν μπορώ να τον βάλω στο ίδιο επίπεδο με τον ανάρχιδο σκύμνο. Και αυτό διότι κατά το παρελθόν ο κ. Άλπουλα έχει αποδείξει εμπράκτως πως (αντιθέτως με τον σπογγοκωλάριο του) αυτός έχει αρσενικούς αδένες ανάμεσα στα σκέλια του.

Συνεπώς το παραπάνω κείμενο μου προς την περσόνα του, δεν είναι "απολογία" (όπως κάποια εμμονική γατούλα θα προστρέξει πονηρά και κακεντρεχώς να υποστηρίξει), και τούτο διότι δεν οφείλω να απολογηθώ για τίποτα και σε κανέναν.

Απλώς μια ενημέρωση του κάνω για γεγονότα που είμαι σίγουρος πως η κηδεμονευομένη του, του έχει επιμελώς αποκρύψει.
Ομοιος ομοιω αει πελαζει!!!! Καποιος το επικαλεστηκε πριν απο μερικες μερες!

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
39
Like
4.090
Πόντοι
5.396
Κύριε @The Saint*
Για να καταλάβω...
Το σχίσμα στις σχέσεις σας επήλθε λόγω διαφοράς στη θεωρία και την υλοποίηση της ηθικής?
Κανονίστε μια συνάντηση (όχι θανάτου) πιείτε 2 ουζάκια (ή τσάι με λεμόνι) και μια τσάρκα και θα είστε όλοι μονοιασμένοι!
Η ζωή είναι μικρή για διχασμένα άβαταρ και ανθρώπους.

Την καλησπέρα μου σε όλους!

υ.γ. Χάρη σε εσάς αγόρασα και το βιβλίο του νήματος! Θα σας γράψω εντυπώσεις αλλά θέλω κανά μήνα να τελειώσω αυτό που διαβάζω.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom