Ο καινοφανής φίλος σας και σπογγοκωλάριος σας, καθώς φαίνεται, έχει καταντήσει κυράτσα συνοικισμού. Καίτοι πολλάκις έχει προσπαθήσει μάταια να διαβάλει μέλη (δείτε την περίπτωση που με κατηγορούσε ως ψεύτη και βροντοφώναζε ότι ποτέ δεν είχα λάβει π.μ. από σεξεργάτριες που μου εκμυστηρεύτηκαν περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς από συγκεκριμένο μέλος, μέχρι που οι ίδιες που μου τα είχαν στείλει το επιβεβαίωσαν δημόσια) και ενώ λοιπόν έχει αποτύχει παταγωδώς, όχι μόνο δεν διαθέτει τους όρχεις να ζητήσει συγγνώμη, αλλά αναμοχλεύει από 5ετιας (τουλάχιστον) αναρτήσεις και τις επαναφέρει στο προσκήνιο προσπαθώντας να κάνει την τρίχα, τριχιά. Τώρα για όσον αφορά το ποιός έχει εμμονές με ποιον, σας αναφέρω απλά το εξής: Τις προάλλες αντάλλασα αναρτήσεις με την δ. Άννα 24. Μόλις λοιπόν ο φιλαράκος σας αντελήφθη από τα συμφραζόμενα ότι η δεσποινίδα με έχει συνδέσει με το νικ μου, έσπευσε να με κατηγορήσει πως συστήνομαι με αυτό, για να τύχω καλύτερης μεταχείρισης. Βέβαια η δεσποινίς έσπευσε να τον ενημερώσει πως η σύνδεση του φυσικού προσώπου με την ιντερνετική περσόνα έγινε κατόπιν και πολυ αργότερα από το ραντεβού, αλλά αυτός τον χαβά του.
Συνεπώς, θα σας συνιστούσα να είστε λίγο πιο επιφυλακτικός από εδώ και στο εξής σε αυτούς που παρέχετε την σκέπη των πτερύγων σας.