Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.813
- Πόντοι
- 2.606
γιατί έχεις νεύρα?καποια λινατσα καποια στιγμη με καλεσε.
γιατί έχεις νεύρα?καποια λινατσα καποια στιγμη με καλεσε.
@κουναβια
γιατί έχεις νεύρα?
Φίνο;@κουναβια
ειμαι με αθηναιο και τρωμε σουτζουκι.
Λουκουμ;ειμαι με αθηναιο και τρωμε σουτζουκι.
δεν τσίμπησες τίποτα στην παρέλαση φίλε βάρο?ειμαι με αθηναιο και τρωμε σουτζουκι.
καλησπερα φιλε Βαρο ,μονο σουτζουκι?ειμαι με αθηναιο και τρωμε σουτζουκι.
Δώμα είναι. 62 τ.μ. με σαλόνοκουζινα, γραφείο, υπνοδωμάτιο μάστερ, μπάνιο, και έχει και 50 τ.μ. αποκλειστική χρήση ταράτσας.σωθηκε...μια γκαρσονιερα στην πανορμου...
τρωω καθε μερα κατι μλκς στην μαπα,ειμαι χορτατος.δεν τσίμπησες τίποτα στην παρέλαση φίλε βάρο?
νηστικός την έβγαλες?
Μη βρίζεις ρε χαλβά!καλησπερα φιλε Βαρο ,μονο σουτζουκι?
αγοραζω.Δώμα είναι. 62 τ.μ. με σαλόνοκουζινα, γραφείο, υπνοδωμάτιο μάστερ, μπάνιο, και έχει και 50 τ.μ. αποκλειστική χρήση ταράτσας.
Παλιά πήγαινα και έτρωγα κρέπες Πανόρμου...στο βαγόνι-τρένο ...κάτι τέτοιο.Δώμα είναι. 62 τ.μ. με σαλόνοκουζινα, γραφείο, υπνοδωμάτιο μάστερ, μπάνιο, και έχει και 50 τ.μ. αποκλειστική χρήση ταράτσας.
Ναι είναι ωραία εκεί για τέτοιες μαλακίεςΠαλιά πήγαινα και έτρωγα κρέπες Πανόρμου...στο βαγόνι-τρένο ...κάτι τέτοιο.
Ακούω προσφορά. Σημειωτέον πως το δώμα βρίσκεται σε μια από τις αριστοκρατικότερες πολυκατοικίες επί της Βασ. Σοφίαςαγοραζω.
εδω περασανε σημερα μονο,γαλλοιταλικες ριβιερες,χοστελ,εκατομμυρια...μην αναφερω τα νιπλικα...και θα την προικισεις εσυ με ενα δωμα...Δώμα είναι. 62 τ.μ. με σαλόνοκουζινα, γραφείο, υπνοδωμάτιο μάστερ, μπάνιο, και έχει και 50 τ.μ. αποκλειστική χρήση ταράτσας.
Παλιά πήγαινα και έτρωγα κρέπες Πανόρμου...στο βαγόνι-τρένο ...κάτι τέτοιο.
αίτηση έκανες?αγοραζω.
εδω περασανε σημερα μονο,γαλλοιταλικες ριβιερες,χοστελ,εκατομμυρια...μην αναφερω τα νιπλικα...και θα την προικισεις εσυ με ενα δωμα...