athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.210
- Πόντοι
- 12.756
τσιμπα τωρα με την επιδοτηση....και εγώ όταν τα πήρα μπόμπα (όχι η Χριστίνα) ήτανε τα Panasonic αλλά γεράσανε και αυτά σαν και μένα .....
τσιμπα τωρα με την επιδοτηση....και εγώ όταν τα πήρα μπόμπα (όχι η Χριστίνα) ήτανε τα Panasonic αλλά γεράσανε και αυτά σαν και μένα .....
και εγώ όταν τα πήρα μπόμπα (όχι η Χριστίνα) ήτανε τα Panasonic αλλά γεράσανε και αυτά σαν και μένα .....
Παππού, respect που κάνεις κερκίδα στον φίλο σου (το εννοώ), αλλά οσο το κρατάς στην επιφάνεια με βλακείες και γεροντίστικα αστεία για αδερφές κλπ., τόσο το χειρότερο. Κράτα αυτό που είπα και πριν στον αλλον, αυτά.
παει αυτος ψαχνει τραβελοπουτσες μεσα στην νυχτα δυστυχως
πες οτι δεν το ειδες δεν μπορω να εξηγησω πρεπει να πας στις πισω σελιδες
καλησπεριζω φιλε-μπαρεκαληπσεριζω τους ευγενεις φιλους,τα κουναβια να πανε να γαμηθουν παθητικα.
καποια λινατσα καποια στιγμη με καλεσε.καλησπεριζω φιλε-μπαρε
Ποια από όλες;καποια λινατσα καποια στιγμη με καλεσε.
δεν αντεληφθην αγαπητε τιποτακαποια λινατσα καποια στιγμη με καλεσε.
πάρε για το εξοχικό...μπα δεν θελω τιποτα απο αυτα που προσφερει τα εχω καινουρια
καλησπεριζω τους ευγενεις φιλους,τα κουναβια να πανε να γαμηθουν παθητικα.
εχω καινουρια τογιοτομι και εκειπάρε για το εξοχικό...
ποιος τα κλαιει δε ρωτησες...ετσι Να το ακουνε μερικοι μερικοι, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ
ρουφιανος δεν γινομαι υποληψεις δεν θιγω.Ποια από όλες;
καποια στιγμη ο μαγουλινιολινατσας ηθελε να σκουπιδιασει καποιον και με ταγκαρε.δεν αντεληφθην αγαπητε τιποτα
σωθηκε...μια γκαρσονιερα στην πανορμου...Έχεις δίκιο ρε συ Λάιον. Τώρα που το σκέφτομαι μεγάλωσα και παλιμπαιδίζω. Δεν θα ξανακάνω γεροντίστικα βλακώδη αστεία για αδερφές.
Να ξέρεις όμως πως επειδή εκτιμώ την στάση που κράτησες, και πολύ περισσότερο επειδή δεν έπεσες στο επίπεδο των άλλων, πως όταν με το καλό γίνεις μανούλα, εγώ θα το βαφτίσω το παιδί σου. Κι αν είναι και τσούπρα, θα την προικίσω κιόλας.
ρουφιανος δεν γινομαι υποληψεις δεν θιγω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καποια στιγμη ο μαγουλινιολινατσας ηθελε να σκουπιδιασει καποιον και με ταγκαρε.
Πηγές καραμπαμπακαποια λινατσα καποια στιγμη με καλεσε.
Μάλιστα,μάλιστα ο γνωστός ανακατωσούρας και πάλι.πες οτι δεν το ειδες δεν μπορω να εξηγησω πρεπει να πας στις πισω σελιδες
πηγα καραμαμα.Πηγές καραμπαμπα