athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
Μη βρίζεις ρε μουνι της λασπης
Γαμιολης,πως είσαι μανΠαλι βριζεις?Τι εγινε αυτην την φορα?Εσπασε το τακουνι στην παρελαση ή δεν πετυχε το μακιγιαζ
μπα δεν θελω τιποτα απο αυτα που προσφερει τα εχω καινουριακ.Αθηναίε άνοιξε και η πλατφόρμα επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών........
ναι κανε εναν ελεγχοεγώ είδα τα δύο τρίτα...να κοιταχτώ?
όντως βλακεία...
ετσι Να το ακουνε μερικοι μερικοι, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑμπα δεν θελω τιποτα απο αυτα που προσφερει τα εχω καινουρια
Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου ανοίγει και η νεα πλατφόρμα επιδότησης καυσίμου ......μπα δεν θελω τιποτα απο αυτα που προσφερει τα εχω καινουρια
Μπήκε ο Αθηναίος και χάλασε η ωραία ατμόσφαιρα στο νήμα...
ενημερωμενος για ολα εισαι πουλακι μουΤην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου ανοίγει και η νεα πλατφόρμα επιδότησης καυσίμου ......
ποιοτητα φιλε Τροβα ,αθηναιος= ποιοτηταΜπήκε ο Αθηναίος και χάλασε η ωραία ατμόσφαιρα στο νήμα...
μετα τις 12 θα ξαναγινει το νημα νημα αγαπης...
Αφού βρίζεις, δεν βλέπει σήμερα που είμαστε ποιότητα...
μετα τις 12 θα τα μονταρουμε παλι....Αφού βρίζεις, δεν βλέπει σήμερα που είμαστε ποιότητα...
τον παρασύρουν δεν φταίει αυτοςΑφού βρίζεις, δεν βλέπει σήμερα που είμαστε ποιότητα...
Εγώ (4) αθόρυβα Daikin θα τα έπαιρνα να σου πω την αλήθειαμπα δεν θελω τιποτα απο αυτα που προσφερει τα εχω καινουρια
Τραγωδία στα γυρίσματα της σειράς «The Chosen One» του Netflix, νεκροί δύο ηθοποιοί σε δυστύχημα.μετα τις 12 θα τα μονταρουμε παλι....
Αυτήν την προσφώνηση άλλαξε την γιατί θα μπεί ο φιλαράκος σου και θα σε αρχίσει στις γρήγορες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ενημερωμενος για ολα εισαι πουλακι μου
κλιματιστικα ειναι μπομπα αυτα που εχω.....Εγώ (4) αθόρυβα Daikin θα τα έπαιρνα να σου πω την αλήθεια
παει αυτος ψαχνει τραβελοπουτσες μεσα στην νυχτα δυστυχωςΑυτήν την προσφώνηση άλλαξε την γιατί θα μπεί ο φιλαράκος σου και θα σε αρχίσει στις γρήγορες.
και εγώ όταν τα πήρα μπόμπα (όχι η Χριστίνα) ήτανε τα Panasonic αλλά γεράσανε και αυτά σαν και μένα .....κλιματιστικα ειναι μπομπα αυτα που εχω.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παει αυτος ψαχνει τραβελοπουτσες μεσα στην νυχτα δυστυχως