athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
Βαλε μια και τον Λενιν τυπε
θα τραγουδήσει ο πρώην βασιλιάς σόλο κλαρίνο?
θες μαντήλι να κλάψεις?κανονιστει να μαγαρισετε το νημα τωρα ...εχω δακρυσει λιγο και εχω συγκινηθει
ναι ενα με κεντημα τον Βασιλικο Οικοθες μαντήλι να κλάψεις?
τσακω ενα με τα χυσια μου επανω να τα τριψεις στην φατσουλα σου να δροσιστειςναι ενα με κεντημα τον Βασιλικο Οικο
Ο Μεγαλειότατος!
εχεις ποιοτητα το ηξερα εδω και χρονιαΟ Μεγαλειότατος!
τσακω βασιλικο χεσιμοεχεις ποιοτητα το ηξερα εδω και χρονια
Μπα ήθελα να βάλω στη θέση του τον Τρόμπα που μου κάνει το μάγκα. Μου τη λέει για πράγματα που δεν μπορεί να αποδείξει. Κι ούτε είχα καμμιά σκασίλα να αποδείξω εγώ βέβαια.Μπαίνει ο,τι είναι απαραίτητο για την ανανέωση της ατμόσφαιρας.
Τον είχα ως λυκοπουλάκι στους προσκόπους. Μετά χαθήκαμε λόγω των γεγονότων, και ξαναβρεθήκαμε στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα στη Ρώμη. Τυγχάνει ιδιαιτέρως καλλιεργημένος, και στις διαπροσωπικές του σχέσεις είναι ευγενικός και ευπροσήγορος.εχεις ποιοτητα το ηξερα εδω και χρονια
λοιπον δεν ξερεις τι σου γινεται.....πες στους ντετεκτιβ οτι κοιμουνται βαρια....τωρα συνεχισε αν σε βολευει..Μπα ήθελα να βάλω στη θέση του τον Τρόμπα που μου κάνει το μάγκα. Μου τη λέει για πράγματα που δεν μπορεί να αποδείξει. Κι ούτε είχα καμμιά σκασίλα να αποδείξω εγώ βέβαια.
Και τώρα που είχα ένα στοιχείο για αυτόν (επιδότηση ρεύματος) που δείχνει την οικονομική του κατάσταση θα το άφηνα να πέσει κάτω; Οι μάσκες πλέον για αυτόν έπεσαν. Είναι ένας τύπος που τραβάει ζόρια και δεν κρύβεται πια.
Βρε, βρε, βρε... Ο μακαρίτης ο Νικολάκης...