Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.561
- Πόντοι
- 12.756
Αγόρασες μπιτκοιν ?ρε μαλακα
Αγόρασες μπιτκοιν ?ρε μαλακα
τα πηρε ολα ο καλογεροςΑγόρασες μπιτκοιν ?
οχι να σπασω σου ειπα....εχει μια ξανθια στο μπαρ οπλο και χρειαζομαι μετρηταΑγόρασες μπιτκοιν ?
Κι εμένα μου είπε κάποιος πως είσαι η Βασίλισσα του gay pride...Εκεί μέσα βουλιάζεις... Μού είχε πει κάποιος ότι είσαι 45 κι έχεις μία μικρή επιχείρηση.
Και φτάσαμε στην επιδότηση ρεύματος.... Κατάντια.
ο φίλος-βάρος το είπε???Κι εμένα μου είπε κάποιος πως είσαι η Βασίλισσα του gay pride...
Δεν θα δώσω ποτέ τις πηγές μου...ο φίλος-βάρος το είπε???
Αν δεν θέλατε να προκαλέσετε θα είχατε ασχοληθεί μόνον με τον κ. Τρομπαδόρο, και δεν θα μπαίνατε σε λεπτομέρειες σχετικές τόσο με την εύρωστη οικονομική σας κατάσταση, όσο και με τα πλούσια αισθηματικά σας.Δεν κοιτάω να προκαλέσω εσένα, ρε μαν, άλλος είναι ο αποδέκτης που το παίζει μάγκας.
Ναι, το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία, αλλά φαντάσου να κυνηγάς και το επίδομα ρεύματος. Και δεν έχω τίποτα με όσους δεν τα βγάζουν πέρα, αρκεί να μην κάνουν τον μάγκα.
ρε ταλαιπωρε,εχεις παει ποτε εκει που πιστευεις οτι ειναι κατι γαμαω?Σα να μενεις σε γκαρσονιερα στο λουτρακι ειναι(στην καλυτερη)...το λουτρακι της γαλλιας...εχει εδω κατι περιοχες παραλιακα να σου φυγει το κλαπετο,ασε μη σου γραψω και για αθηνα -βουλιαγμενη και δακρυσεις...Grande Motte στη Γαλλική Ριβιέρα μένω, τύπε. Αλλά ο μαλάκας τραβάει ζόρια και πιάνεται από παπαριές που έχω γράψει κατά καιρούς για να περνάω την ώρα μου και νομίζει ότι μου τη λέει. Grande Motte για να ζήσεις θες 5Κ στο νερό.
ειναι ακριβη η Βουλιαγμενη για τον τυπο μανρε ταλαιπωρε,εχεις παει ποτε εκει που πιστευεις οτι ειναι κατι γαμαω?Σα να μενεις σε γκαρσονιερα στο λουτρακι ειναι(στην καλυτερη)...το λουτρακι της γαλλιας...εχει εδω κατι περιοχες παραλιακα να σου φυγει το κλαπετο,ασε μη σου γραψω και για αθηνα -βουλιαγμενη και δακρυσεις...
Τι άλλο θες δηλαδή;δεν τραβαει παλι το νημα
σεξ περιπετεια και ρομαντισμοΤι άλλο θες δηλαδή;
ραντεβου θανάτουΤι άλλο θες δηλαδή;
ενα πεντοχιλιαρο γραφει το μηνα ο μπαγλαμας,τελικα δεν θα ξεμεινουμε ποτε απο βλαμενους εδω μεσα!ειναι ακριβη η Βουλιαγμενη για τον τυπο μαν
Σαν να μενει στην Κερετέα ειναι εκει που μένει
το σαιτ της ΝΔ μπορει να γίνει άνετα με τόσους βλαμμενουςενα πεντοχιλιαρο γραφει το μηνα ο μπαγλαμας,τελικα δεν θα ξεμεινουμε ποτε απο βλαμενους εδω μεσα!
λειπει ο γιορμακας για αυτα...ειναι σημαιοφορος..ραντεβου θανάτου
τραμπουκες
Μανουλες βρισιδια
κανα 2 μπαν
και βλεπουμε
που φτασαμε ρε τυπε , τι πάτο εχουμε πιάσει , να λειπει τραβελοφιλος για να εχει λόγο το νημα ;λειπει ο γιορμακας για αυτα...ειναι σημαιοφορος..
Ο βλαμένος μάλλον είσαι εσύ που κάνεις ότι ξέρεις και τη Ριβιέρα, ούφο.ενα πεντοχιλιαρο γραφει το μηνα ο μπαγλαμας,τελικα δεν θα ξεμεινουμε ποτε απο βλαμενους εδω μεσα!
ηρεμησε τυπε....θα αμολυσουμε τον βαρο αν συνεχισειςΟ βλαμένος μάλλον είσαι εσύ που κάνεις ότι ξέρεις και τη Ριβιέρα, ούφο.