Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ναι. Όλοι τον απαξιώνετε, κι όλο μαζί του ασχολείστε.
Αγιούκο τι κάνεις;
Μετά το 1ο πετυχημένο τεστ μνήμης, σου έχω και 2ο!

Ποιο μέλος που το παίζει πετυχημένος επιχειρηματίας, ζητούσε συμβουλές στο bourdela.com επειδη τον ειχαν εξαπατήσει οι συνέταιροι του;
Επίσης, κράζει τους τραβελογαμιάδες συνεχώς, αλλά κατα βάθος του αρέσουν κι αυτουνού τα βυζιά με αρχίδια;;;

Τραβελοκωλοτρυπίδες - Page 8 - bourdela.com forum

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Στη Ριβιερα κανεις λαντζα τυπε;Ποσο παει το πιατο;
Μεγάλη καριέρα κάνει...

donald-duck-washdishes.gif

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δεν μας απασχολεί η οικονομική σας επιφάνεια, κύριε. Άλλωστε θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα έχει μεγαλύτερα τα τρία Π. (Πορτοφόλι, πισίνα, πούτσα).
Καίει και τσουρουφλίζει κάποιον άλλον που δεν φαίνεται να έχει κανένα από τα τρία Π. :grin:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
Αγιούκο τι κάνεις;
Μετά το 1ο πετυχημένο τεστ μνήμης, σου έχω και 2ο!

Ποιο μέλος που το παίζει πετυχημένος επιχειρηματίας, ζητούσε συμβουλές στο bourdela.com επειδη τον ειχαν εξαπατήσει οι συνέταιροι του;
Επίσης, κράζει τους τραβελογαμιάδες συνεχώς, αλλά κατα βάθος του αρέσουν κι αυτουνού τα βυζιά με αρχίδια;;;

Τραβελοκωλοτρυπίδες - Page 8 - bourdela.com forum
Σκύμνε! Όταν (και εάν) βγάλεις τους αδένες που έχουν ανάμεσα στα σκέλια τους τα αρσενικά, και μου απαντήσεις σε αυτά που σε ρώτησα (πράγμα που αποφεύγεις συνεχώς), ίσως και να ξανασυζητήσω σοβαρά μαζί σου. Σάλτα τώρα να ασχοληθείς με την αγαπημένη σου συνήθεια.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.161
Πόντοι
6.256
@Νίπλης ο Λιονταρακος λεει οτι τον παιζεις με τραβελια και εισαι αποτυχημενος επιχειρηματιας....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καίει και τσουρουφλίζει κάποιον άλλον που δεν φαίνεται να έχει κανένα από τα τρία Π. :grin:
Τυπε στη Ριβιερα εισαι,5Κ βγαζεις αλλα καθεσαι εδω μεσα και ασχολεισαι με ανωνυμα ακαουντ....εμενα με επεισες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.811
Πόντοι
12.756
@Νίπλης ο Λιονταρακος λεει οτι τον παιζεις με τραβελια και εισαι αποτυχημενος επιχειρηματιας....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε στη Ριβιερα εισαι,5Κ βγαζεις αλλα καθεσαι εδω μεσα και ασχολεισαι με ανωνυμα ακαουντ....εμενα με επεισες.
Απολυτο δίκιο έχει

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467

Αν είναι έτσι, πιαστείτε χεράκι - χεράκι, και πηγαίνετε στο νήμα με τα οικονομικά.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.851
Πόντοι
12.756
Σιγά που δεν θα στήριζες το φιλαράκι, κάθε μέρα εδώ τα λέτε...

Από την άλλη, λες και ξέρει αυτός τι του γίνεται. Σιγά μην του δείξω και τη φορολογική μου δήλωση.

Μάλλον αυτός θα συνεχίσει, γιατί τον βολεύει να μειώνει τους άλλους για να φαίνεται πιο πάνω αυτός. Μου είπε να κουρεύω γκαζόν για 20ρικάκι και μου βγήκε ο καφές από τη μύτη προχτές. Τα ίδια κάνει και με ξενιτεμένο, Mindreader κλπ. Είναι ο Δημητράκης Ν2.
Ο τύπος δεν πιστεύει τα 5Κ στη Ριβιέρα, όταν ο Kman2 βγάζει περισσότερα από μένα σε ένα γερμανικό κωλοχώρι.

Πήζει ο άνθρωπος και βέβαια είναι η μέρα μου να το απολαύσω εγώ, όταν έχουμε μάλιστα και τα πρώτα στοιχεία. :2funny:
δεν ειναι οτι στηριζω το φιλαρακι μου..σου λεω οτι οι πληροφοριες ειναι λαθος...και καλο ειναι να μην πιστευεις οτι σου μεταφερουν γενικα οι καλοθελητες γιατι 9 στις 10 λενε μαλακιες..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.811
Πόντοι
12.756

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.161
Πόντοι
6.256

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.811
Πόντοι
12.756
Επειδη βαριεμαι να διαβαζω τι σκατα του κανατε του ναυαγιου και εχει παθει τετοια παρακρουση;
Πρεπει να διαβασεις τυπε , αλλιως πες του λιονταρου να σου πει περιληψη που ειναι πισω απο την κουρτινα και παρακολουθει

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Επειδη βαριεμαι να διαβαζω τι σκατα του κανατε του ναυαγιου και εχει παθει τετοια παρακρουση;
Ενημέρωσα κάποιους που πούλαγε παπάτζα πόσο κακομοίρης είναι που στέλνει βιογραφικά στα 60+ να βρει δουλειά ο επιχειρηματίας...
Αυτό ήταν...έχει γράψει 5 σελίδες ....:2funny::2funny::2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.161
Πόντοι
6.256
Ενημέρωσα κάποιους που πούλαγε παπάτζα πόσο κακομοίρης είναι που στέλνει βιογραφικά στα 60+ να βρει δουλειά ο επιχειρηματίας...
Παω πισω να διαβασω....σου εχω πει να στελνεις pm οταν εχουμε καλη περιπτωση για τρολαρισμα!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.811
Πόντοι
12.756
ρε μαλακα και εσυ καθε εβδομάδα μας φέρνεις και άλλον εδω μεσα που πλακωνεσαι ..
Κανα ραντεβου θανάτου θα δώσεις ?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom