athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.871
- Πόντοι
- 12.756
οχι αφου ακομα δεν εχει ανοιξει ρε...απο αυριο τωρα θα το κοιταξει η κυραεκανες δήλωση ?
οχι αφου ακομα δεν εχει ανοιξει ρε...απο αυριο τωρα θα το κοιταξει η κυραεκανες δήλωση ?
τι δηλωση? οτι δεν ειναι κομμουνιστης?εκανες δήλωση ?
οταν λεω εγω οτι εισαι επιδοματάκιας μου κανεις τον τραμπουκοοχι αφου ακομα δεν εχει ανοιξει ρε...απο αυριο τωρα θα το κοιταξει η κυρα
α οχι ακομα ρε την αλλη βδομαδα θα τη φτιαξω..δεν εχω και πολλα μονο τον μισθο μου και το σαξοοταν λεω εγω οτι εισαι επιδοματάκιας μου κανεις τον τραμπουκο
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΔΗΛΩΣΗ , ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ !!!!!!
η αλλη το παιζει μεταναστρια με google translate
στο επιδομα το νου σου μονο εχεις ... αν δεν εχεις κανει φορολογικη δεν μπορεις να κανεις αιτησηα οχι ακομα ρε την αλλη βδομαδα θα τη φτιαξω..δεν εχω και πολλα μονο τον μισθο μου και το σαξο
δεν το ηξερα ρε..ε αυριο θα την κανω με την κυραστο επιδομα το νου σου μονο εχεις ... αν δεν εχεις κανει φορολογικη δεν μπορεις να κανεις αιτηση
για ψαξτο , κάτι τέτοιο μου ειπανε , θελει εκκαθαριστικο του 2021 ο Κουλης σου , αυτη η βρωμα βγηκεδεν το ηξερα ρε..ε αυριο θα την κανω με την κυρα
Yπουλο ηταν.ΥΠΟΥΛΟ(αλλα ευστοχο)οταν λεω εγω οτι εισαι επιδοματάκιας μου κανεις τον τραμπουκο
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΔΗΛΩΣΗ , ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ !!!!!!
για να το γραφεις εσυ ειναι σιγουρο ρε γαμημενεγια ψαξτο , κάτι τέτοιο μου ειπανε , θελει εκκαθαριστικο του 2021 ο Κουλης σου , αυτη η βρωμα βγηκε
Μαλακίες λεςγια ψαξτο , κάτι τέτοιο μου ειπανε , θελει εκκαθαριστικο του 2021 ο Κουλης σου , αυτη η βρωμα βγηκε
δεν ειναι σιγουρο γιατι δεν ρωτησα τον κανονικο λογιστη μου , αυτος δεν ξερει τα εδωγια να το γραφεις εσυ ειναι σιγουρο ρε γαμημενε
Εσύ όλα έτοιμα τα περιμένεις ρε μουνι,όλα η κυραδεν το ηξερα ρε..ε αυριο θα την κανω με την κυρα
ειπα ρε μαλάκα δεν ειναι σιγουρο , ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ?? σε εχει τυφλωσει η μπαλαΜαλακίες λες
Ε τότε μη γράφεις μαλακιες βρε μλκειπα ρε μαλάκα δεν ειναι σιγουρο , ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ?? σε εχει τυφλωσει η μπαλα
δουλευω ρε δεν προλαβαινωΕσύ όλα έτοιμα τα περιμένεις ρε μουνι,όλα η κυρα
Βρε άντε γαμησουδουλευω ρε δεν προλαβαινω