ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.228
- Πόντοι
- 5.006
Ρε γραφτον στα αρχιδια σου,ότι γουστάρουμε θα λέμεΓια τζόγο μίλησα, το επιτρέπει ο Νίπλης....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε γραφτον στα αρχιδια σου,ότι γουστάρουμε θα λέμεΓια τζόγο μίλησα, το επιτρέπει ο Νίπλης....
μαλαπερδα συννεφο σημερα αδερφε....ο αθηναιος θα ειναι εδω η υπογα με τον φιλο μπουχο?Ρε γραφτον στα αρχιδια σου,ότι γουστάρουμε θα λέμε
Όχι το παραδέχεται ότι θα φάει τσαπου σύννεφομαλαπερδα συννεφο σημερα αδερφε....ο αθηναιος θα ειναι εδω η υπογα με τον φιλο μπουχο?
ετσι....αυριο θα εχει ησυχια μονο που το 90% του νηματος θα ειναι στο γκει παρειντΒαγγελιστρα μου ,μπηκα και περασαν ξυστα απο το κεφαλι μου πουτσες ,ρε σεις ,ρε σεις ,μαζευτειτε λιγο ,μας εχετε εκθεσει σοβαρο σαη με εκλεκτα μελη στο πανελληνιο!
Φίλε αθηναίε καθαρίζω αύρες, τσάκρα και ανώτερους εγκεφαλικούς φλοιούς με 20ρικο λέμε, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ.γιογκα,καθαρισμος αυρας κλπ
Φίλε αθηναίε καθαρίζω αύρες, τσάκρα και ανώτερους εγκεφαλικούς φλοιούς με 20ρικο λέμε, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ.
Και με έξτρα 10ρικο σας κάνω και το λεβητοστάσιο...πείνα
they flow smoothlyκαλησπερα μπαρμπα και φιλε αθηναιο...πως ειναι τα ρουν των τσακρα σας?
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙΡε γραφτον στα αρχιδια σου,ότι γουστάρουμε θα λέμε
Και ξενη να το παιζεις το ιδιο μεροκαματο θα παρεις , το προγραμμα εχει σημασιαthey flow smoothly
καλησπερα μπαρμπα και φιλε αθηναιο...πως ειναι τα ρουν των τσακρα σας?
η αλλη το παιζει μεταναστρια με google translateΤα έχω πάει για αλλαγή μπέκ.
Έλα Τσάκο μιαη αλλη το παιζει μεταναστρια με google translate
Σε ειχα δει σε μια ταινια παλια,λουστραρες παπουτσια περαστικων για πενταροδεκαρες,δεν ειχες τα τατου ακομη.Απονη ζωηεγω ειμαι συνηθισμενος απο τα μικρατα μου στην σκληρη δουλεια τι ειμαι σαν και σας ρεμαλια;
να εισαι ευγενικός εδω μεσα , θα πεσουν αναφορέςΈλα Τσάκο μια
μην μιλας για αθλητικα ρε μουνιΣε ειχα δει σε μια ταινια παλια,λουστραρες παπουτσια περαστικων για πενταροδεκαρες,δεν ειχες τα τατου ακομη.Απονη ζωη
ελα τσακω κρεμ μπρουλε με τρουφα παραγωγης μουνα εισαι ευγενικός εδω μεσα , θα πεσουν αναφορές
Πάρε και άλλη μιανα εισαι ευγενικός εδω μεσα , θα πεσουν αναφορές
εκανες δήλωση ?ελα τσακω κρεμ μπρουλε με τρουφα παραγωγης μου