Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.828
- Πόντοι
- 12.756
Μας γάμησες .... Θα κάνω τον ντεντέκτιβ μωρέ μαλακά ;Λοιπόν, όνομα δε θυμάμαι, είναι μια μικρή παλιά με αυλή, αντρόγυνο και βοηθάει και το παιδί τους (ΑΜΕΑ).
Μας γάμησες .... Θα κάνω τον ντεντέκτιβ μωρέ μαλακά ;Λοιπόν, όνομα δε θυμάμαι, είναι μια μικρή παλιά με αυλή, αντρόγυνο και βοηθάει και το παιδί τους (ΑΜΕΑ).
Κάτσε να το βρωΜας γάμησες .... Θα κάνω τον ντεντέκτιβ μωρέ μαλακά ;
Δικηγορικά η Δικαστικά ;;;; Για να καταλάβει και η λέρα ο Αθηναίος λέωΣτη στροφή στα δικηγορικά πρίν βγείς στο Λαύριο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κακή Θάλασσα να πάτε!
Δικηγορικά η Δικαστικά ;;;; Για να καταλάβει και η λέρα ο Αθηναίος λέω
Στο πάνε η στο έλα ;Όπως τελειώνει η Κάτω Ποσειδονία.
Στο πάνε η στο έλα ;
Για να μην μπερδεύτει ο Αθηναίος, επειδή δεν είναι από εδώ , την θάλασσα που την έχει; Από δεξιά από αριστερά η από το κωλο ;Από παραλία. Αν πάς εσωτερικά είναι το ανάποδο. Από Λαύριο προς Σούνιο, όπως αρχίζει η Νέα Ποσειδωνία.
Δεν τον βρίσκω το πουστη.Στο πάνε η στο έλα ;
Θα πάω , αν δεν είναι όπως τα λες ψάξε λαγούμι να κρυφτείςΔεν τον βρίσκω το πουστη.
Θυμήθηκα όμως αυτό, πολύ καλό (προ καραντίνα πήγα τελευταία)
Vallis Restaurant Syrtaki
2292 039125
Taverna Syrtaki · 195 00, Leof. Souniou 114, Kato Sounio 195 00, Griechenland
★★★★★ · Restaurantmaps.app.goo.gl
Για να μην μπερδεύτει ο Αθηναίος, επειδή δεν είναι από εδώ , την θάλασσα που την έχει; Από δεξιά από αριστερά η από το κωλο ;
Εύχομαι να το βρειΑπό Λαύριο προς Σούνιο την έχει αριστερά.
Αλλιώς άσε ένα βαουτσερ στο όνομα τροβαδούρος 200 ευρώ...Θα πάω , αν δεν είναι όπως τα λες ψάξε λαγούμι να κρυφτείς
Στην αρχή είπατε 14/06/2022
ύστερα 17/06/2022
έχω λιώσει το enter
Προσέξτε, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ
θα πέσει πάνω σας η οργή του Διομήδη.
σε διαταζω να ποσταρεις μουναρες μεχρι να αρχισει το ματς ρε τζαναμπετη....ασε τα μικυμαου
Φεύγω τώρα,το βράδυ...σε διαταζω να ποσταρεις μουναρες μεχρι να αρχισει το ματς ρε τζαναμπετη....ασε τα μικυμαου
Έχω παίξει Ολυμπιακό να κερδίσει με διαφορά πάνω από 30 πόντους.σε διαταζω να ποσταρεις μουναρες μεχρι να αρχισει το ματς ρε τζαναμπετη....ασε τα μικυμαου
εισαι ωραιος....Έχω παίξει Ολυμπιακό να κερδίσει με διαφορά πάνω από 30 πόντους.
Για τζόγο μίλησα, το επιτρέπει ο Νίπλης....εισαι ωραιος....
μην μιλατε για αθλητικα ρε μουνια
ενταξειΓια τζόγο μίλησα, το επιτρέπει ο Νίπλης....