CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.061
- Πόντοι
- 2.606
για σκεψου ομως ποσο σκληρο ειναι να περπατας και να βγαζεις βρακι,να τα λεμε ολα ρε παιδια !ξερεις τι ειναι να βαζεις ενα βρακι και να περπατας?
για σκεψου ομως ποσο σκληρο ειναι να περπατας και να βγαζεις βρακι,να τα λεμε ολα ρε παιδια !ξερεις τι ειναι να βαζεις ενα βρακι και να περπατας?
Τουλάχιστον αυτή έχει αποδείξεις ότι κουράστηκε ... Εδώ έχουμε άλλους που κουράζονται επειδή δεν έχουν αυθεντικά windowsΝτροπη, η Ιωαννα, αυτο το εργατικό και τιμιο κοριτσι σας πειραξε.
Μπουστηδες
Ο ατενεζος ειναι βραχος, εχει γερη κραση και δε θα κουραστει ποτε, ακομα κι αν δουλευει 16ωρα,6-7 μερες την βδομαδα σε αγιαζι,χιονια,καταιγιδες,καυσωνες,μουσωνες κλπ;Τουλάχιστον αυτή έχει αποδείξεις ότι κουράστηκε ... Εδώ έχουμε άλλους που κουράζονται επειδή δεν έχουν αυθεντικά windows
Τους βλέπεις αδερφέ !! Όλοι δουλεύουν .. και μετά σου λέει κρίσηολη μέρα καυλαντα μουνοσκιλα
Πηγε τον μπουκωσανε τα αντιικα του και εφυγε ο ανθρωπας....ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΑΣ
Εξιτήριο έλαβε από το νοσοκομείο «Σωτηρία» ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Τι λέει μαν;Πηγε τον μπουκωσανε τα αντιικα του και εφυγε ο ανθρωπας....
και η τουνη.ρε δεν γαμιεστε ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ...ενας φυλακοβιος και 4 τεμπεληδες και ΜΟΝΟ ΕΓΩ δουλευω..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΑΜΙΟΛΕΣ
αυτη η πουτανα κουραζεται πιο πολυ και απο μενα...ολη μερα και ολη νυχτα πουτσες σε ολες τις τρυπες,σε ολες τις στασεις,τσιμπουκια κλπ πτωμα ειναικαι η τουνη.
Σιγα μην σου φυγει κανενας ποντος.....ρε δεν γαμιεστε ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ...ενας φυλακοβιος και 4 τεμπεληδες και ΜΟΝΟ ΕΓΩ δουλευω..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΑΜΙΟΛΕΣ
και εσυ.αυτη η πουτανα κουραζεται πιο πολυ και απο μενα...ολη μερα και ολη νυχτα πουτσες σε ολες τις τρυπες,σε ολες τις στασεις,τσιμπουκια κλπ πτωμα ειναι
Εδω απο Δευτερα ξεκιναω στο καινουριο ζωολογικο κηπο....Τι λέει μαν;
εγω ειμαι συνηθισμενος απο τα μικρατα μου στην σκληρη δουλεια τι ειμαι σαν και σας ρεμαλια;και εσυ.
Ωραία μια χαραΕδω απο Δευτερα ξεκιναω στο καινουριο ζωολογικο κηπο....
τι τσιμπησες μαν;Ωραία μια χαρα
Πάω ρομβηςτι τσιμπησες μαν;