ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.263
- Πόντοι
- 5.006
Κοιμόμαστε λεμεμορφωθηκες;
Κοιμόμαστε λεμεμορφωθηκες;
Θα σου έβαζα καντήλια αλλά ευτυχώς έβαλες έναν από τους αγαπημένους μουBuongiorno
Εμένα ανά 50 ευρώ μου δίνουν δεντράκι , θα τους γαμησω !!Χαιρετώ όλο τον ωραίο κόσμο του νήματος και ευελπιστώ να αλλάξει γνώμη και να σκεφτεί πιο λογικά ο πελάτης με το παπάκι που μου έφυγε και η απώλεια του μου στοίχισε γιατί έχασα τα 3 ευρώ που δεν έβαλε βενζίνη και τον έχασα από πελάτη...
Αν διαβάζεις την επόμενη φορά δώρο αρωματικό δεντράκι από Βουλια δώρο...
Promise...
Πως πάν τα κέφια;Θα σου έβαζα καντήλια αλλά ευτυχώς έβαλες έναν από τους αγαπημένους μου
Σε λίγο θα σου πω που θα δω τα λεφτά μου σε τι κατάσταση είναι με όλο αυτό το γαμησι που πέφτει παντούΠως πάν τα κέφια;
Σε θέλω ψύχραιμο.Σε λίγο θα σου πω που θα δω τα λεφτά μου σε τι κατάσταση είναι με όλο αυτό το γαμησι που πέφτει παντού
Δεν γαμιεται , θα ξεσπάσω στο ζωγραφισμένο κορμάκι του μισθωτού αν είναι..Σε θέλω ψύχραιμο.
σκληροι καριοληδες μου ειχε πει ενα cg για αυτους οταν εκανα τσιγαρο και ετοιμαζομουν να φυγωχμ.....σιγουρα εχουμε Δερος εδω μεσα
σε πανε αιμα ε?Γαμιολες
Καλά πάει ακόμα... Αλλά έρχεται τσουνάμι από παντούσε πανε αιμα ε?
Μαραμένα.καλημερα γεροανωμαλε..πως ειναι τα τσακρα σας?
...το γιαπι ,το πηλοφορι ,το μυστρι...και τα σιδερα καποια στιγμη λυγιζουν!Η γνωστή influencer γύρισε από το τριήμερο αναψυχής που έκανε στην Μύκονο και ξεκίνησε τις ετοιμασίες για το πάρτι που διοργανώνει για τον ένα χρόνο λειτουργίας της εταιρίας ρούχων που έχει.
Οι πολλές όμως επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φαίνεται πως την λύγισαν και της προκάλεσαν υπερκόπωση.
Για ότι νεότερο με την κατάσταση υγείας της γνωστής ινφλουένσερ θα σας κρατήσουμε ενήμερους
ξερεις τι ειναι να βαζεις ενα βρακι και να περπατας?...το γιαπι ,το πηλοφορι ,το μυστρι...και τα σιδερα καποια στιγμη λυγιζουν!