athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.940
- Πόντοι
- 12.756
γαμησε τα ακομα κλαιω....Κοπηκε η Λατινοπουλου από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Θεσσαλονική...
γαμησε τα ακομα κλαιω....Κοπηκε η Λατινοπουλου από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Θεσσαλονική...
Ειχε δικιο ομως ..ΞεκαθαραΚοπηκε η Λατινοπουλου από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Θεσσαλονική...
ΝΑΙΕιχε δικιο ομως ..Ξεκαθαρα
ΚρίμαΕιχα δουλειες
θα φαρμακωθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η γνωστή influencer γύρισε από το τριήμερο αναψυχής που έκανε στην Μύκονο και ξεκίνησε τις ετοιμασίες για το πάρτι που διοργανώνει για τον ένα χρόνο λειτουργίας της εταιρίας ρούχων που έχει.
Οι πολλές όμως επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φαίνεται πως την λύγισαν και της προκάλεσαν υπερκόπωση.
Για ότι νεότερο με την κατάσταση υγείας της γνωστής ινφλουένσερ θα σας κρατήσουμε ενήμερους
Ζεις...??θα φαρμακωθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΑΣΚαλο ψοφο στον βενιζελο
Κιόλας???ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΑΣ
Εξιτήριο έλαβε από το νοσοκομείο «Σωτηρία» ο Ευάγγελος Βενιζέλος
ειναι γερο σκαρι ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ...κουβαλησε βαρυ φορτιο στα μνημονια..ΣΤΗΡΙΖΩΚιόλας???
Τι στηρίζεις???ειναι γερο σκαρι ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ...κουβαλησε βαρυ φορτιο στα μνημονια..ΣΤΗΡΙΖΩ
ειναι γερο σκαρι ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ...κουβαλησε βαρυ φορτιο στα μνημονια..ΣΤΗΡΙΖΩ
ΣΤΗΡΙΖΩ...μεγας εφευρετηςειναι γερο σκαρι ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ...κουβαλησε βαρυ φορτιο στα μνημονια..ΣΤΗΡΙΖΩ
Σας πήρε το μάτι μου στον Άγιο Θωμά Αμαρουσίου.Ρε μουνοπανα τι σας εχω πει για τα αθλητικα γαμω την πουτανα την ζωη σας ;
ειδες δηλαδη ενα ροδαλο Μαγουλινιο,με δαχτυλα σαν πρετζελς,να βγαινει απο ενα τζιπ;Σας πήρε το μάτι μου στον Άγιο Θωμά Αμαρουσίου.
Συνοδευόμενος από αιθέρια ύπαρξη.ειδες δηλαδη ενα ροδαλο Μαγουλινιο,με δαχτυλα σαν πρετζελς,να βγαινει απο ενα τζιπ;
ενταξει αυτος ηταν αν ειδες το ατομο που περιεγραψαΣυνοδευόμενος από αιθέρια ύπαρξη.
Ο Βαλμπουενα ανανέωσε για ακόμα έναν χρόνο με τον Ολυμπιακό.Ρε μουνοπανα τι σας εχω πει για τα αθλητικα γαμω την πουτανα την ζωη σας ;