Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.655
- Πόντοι
- 2.606
τζιπ ή τανκ?ειδες δηλαδη ενα ροδαλο Μαγουλινιο,με δαχτυλα σαν πρετζελς,να βγαινει απο ενα τζιπ;
τζιπ ή τανκ?ειδες δηλαδη ενα ροδαλο Μαγουλινιο,με δαχτυλα σαν πρετζελς,να βγαινει απο ενα τζιπ;
τζιπ σαν τανκ...λιζινγκ,πλαστα στοιχεια κλπτζιπ ή τανκ?
Λιαπης!!!τζιπ σαν τανκ...λιζινγκ,πλαστα στοιχεια κλπ
που το θυμηθηκες αυτο οι μουνοπανο....Λιαπης!!!
μη βρίζεις ρε αληταραπου το θυμηθηκες αυτο οι μουνοπανο....
με εκνευρισε ο βιρλαςμη βρίζεις ρε αληταρα
εσυ τον ανεφερες ρε μουνηπου το θυμηθηκες αυτο οι μουνοπανο....
συγγνωμημε εκνευρισε ο βιρλας
Μη βρίζεις και εσύ ρε λωποδυτηεσυ τον ανεφερες ρε μουνη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
συγγνωμη
με εκνευρισε ο αθηναιοςΜη βρίζεις και εσύ ρε λωποδυτη
Εντάξει μαν τοτε ριχτου καργαμε εκνευρισε ο αθηναιος
Παλι βριζεις?Ποτε θα γινουμε ενα νημα ευγενειας και πολιτισμου?το κλεισαμε το μαγαζι;
καλα που ειμαι και εγω και σας καθαριζω τα τσακρα και τις ροες ρεμαλιαΠαλι βριζεις?Ποτε θα γινουμε ενα νημα ευγενειας και πολιτισμου?
Ποιο εννοείς "μαγαζί"το κλεισαμε το μαγαζι;
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑ...ΚΑΝΩ ΤΕΛΕΤΗ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΜΑΣ...
το νημα τουτοΠοιο εννοείς "μαγαζί"
Καλη μπιζνα αυτη,να πεισεις τιποτα κοροϊδα με γκαφρα για τσακρα,ροες φενγκ σουι κλπκαλα που ειμαι και εγω και σας καθαριζω τα τσακρα και τις ροες ρεμαλια
Έτσι το λέμε μπροστά στον Άγιο να μην στεναχωρηθεί. Ο άγιος δεν είναι εδώ τώρα, πες το μπουρδέλο λοιπόν.το νημα τουτο
μην το γελας ξες ποσα κοροιδα υπαρχουν;καποια εποχη μια σαυρα με ειχε προσεγγισει λογω τατου για κατι τετοιες παπαριες...νταξ εκοψε λασπη αμεσως βεβαια...Καλη μπιζνα αυτη,να πεισεις τιποτα κοροϊδα με γκαφρα για τσακρα,ροες φενγκ σουι κλπ
Δεν το γελαω ρε μαν.Υπαρχουν ετοιμα κοροϊδα που δεν ξερουν πως να φανε τα λεφτα τους και πρεπει να βρεθει καποιος αετονυχης να αναλαβει δραση.Στην ουσια εργο επιτελει,παιρνει γκαφρα που δεν τα βλεπει ουτε ο ηλιος και τα διακινει ξανα στην αγοραμην το γελας ξες ποσα κοροιδα υπαρχουν;καποια εποχη μια σαυρα με ειχε προσεγγισει λογω τατου για κατι τετοιες παπαριες...νταξ εκοψε λασπη αμεσως βεβαια...