ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.299
- Πόντοι
- 5.006
Αφού είπα το έγραψα ρε μάν,σούρας εισαιΠούτσα σου,δεν λες ε?
Αφού είπα το έγραψα ρε μάν,σούρας εισαιΠούτσα σου,δεν λες ε?
θα σε παω μπαφιορε αν μας χαλασεις τον ρουνγαμω το ρουν.
Σόρυ μαν,δεν το είδα με τις πούτσες που μοστράρετε σε αδερφό Ατιναιο.Αφού είπα το έγραψα ρε μάν,σούρας εισαι
μην βριζεις ρε μανγαμω το ρουν.
εχεις δικιο....Σόρυ μαν,δεν το είδα με τις πούτσες που μοστράρετε σε αδερφό Ατιναιο.
να σου βουλωσουν 3 τσακρα ρεθα σε παω μπαφιορε αν μας χαλασεις τον ρουν
6 η ωρα αυριο στο περιπτερο.....θα σου γαμησω τα γιν και τα γιαννα σου βουλωσουν 3 τσακρα ρε
ενταξειΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑ...ΚΑΝΩ ΤΕΛΕΤΗ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΜΑΣ...
μαλακα μου κλαμα!ναι εχει ενα ξυλινο ντεκ κατα μηκος της παραλιας πιτα στο ποντικι απο κατω
δεν θα ερθω...κανω γιογκα...να πας μονος σου6 η ωρα αυριο στο περιπτερο.....θα σου γαμησω τα γιν και τα γιαν
επιασε η τελετη εξαγνισμου φιλου αθηναιου και βγηκαν τα δαιμονια απο μεσα σουδεν θα ερθω...κανω γιογκα...να πας μονος σου
και περυσι γεμισε ο θερμαικος πνιγμενο ποντικαρα οταν ειχε ριξει εναν κατακλυσμο για τον πουτσο ειμαστεμαλακα μου κλαμα!
εγω του λέω ξέβρασε από τη βροχή στη θάλασσαμαλακα μου κλαμα!
το πρωι δεν μπορουσε να πατησει το "press ok to continue" για να κανει εγκατασταση...σιγα μη βουλωσει και τσακρα!!!με τις ιπταμενες πουτσες που εχετε ποσταρει σε αθηνεζο σημερα ,εχει βουλωσει το τσακρα σας ,οι ροες ,μεχρι και οι υδροροες στο χωριο σας εχουν βουλωσει,τουλαχιστον για δεκαπεντε μερες...μονο νηστεια και προσευχη σας σωζει!
θα σου χακαρω ΚΑΙ το ρουτερτο πρωι δεν μπορουσε να πατησει το "press ok to continue" για να κανει εγκατασταση...σιγα μη βουλωσει και τσακρα!!!
θα μου κλασεις μια μαντρα τσακραθα σου χακαρω ΚΑΙ το ρουτερ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑ...ΚΑΝΩ ΤΕΛΕΤΗ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΜΑΣ...