athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.952
- Πόντοι
- 12.756
δεν εχω κεφι να γραψω για αθλητικα χωρις μπουξαροΝαι στο υπόγειο σούρας είναι παλι
δεν εχω κεφι να γραψω για αθλητικα χωρις μπουξαροΝαι στο υπόγειο σούρας είναι παλι
Καλύτεραδεν εχω κεφι να γραψω για αθλητικα χωρις μπουξαρο
τσακω ενα πρινετζη να σου ερθει το κεφιδεν εχω κεφι να γραψω για αθλητικα χωρις μπουξαρο
πρωταθλημα ειναι χαμενο προσδοκω νεα χρονια ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΡΑΚΗ ΑΡΧΗΓΟτσακω ενα πρινετζη να σου ερθει το κεφι
Έλα Τσάκοπρωταθλημα ειναι χαμενο προσδοκω νεα χρονια ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΡΑΚΗ ΑΡΧΗΓΟ
πρωταθλημα ειναι χαμενο προσδοκω νεα χρονια ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΡΑΚΗ ΑΡΧΗΓΟ
Έλα Τσάκο
θα χειροτερεψει το πραγμαδεν εχω κεφι να γραψω για αθλητικα χωρις μπουξαρο
Τι λέει μαν βγήκαν ποντίκια λέει στο Θερμαϊκό από τις βροχές
ΚΑΠΟΥ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΩΠΑ ΡΕ ΜΑΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...
να τους παρετε τον κουδα φιλε αθηναιο....ΚΑΠΟΥ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΩΠΑ ΡΕ ΜΑΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...
να τους παρετε τον κουδα φιλε αθηναιο....
σε λιγο θα μπει ο νιπλης και θα σου πει να μη γραφεις αθλητικα εδω μεσα μουνη και θα στα βουλωσει ολα τα τσακραΚΑΠΟΥ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΩΠΑ ΡΕ ΜΑΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...
ναι θα ερθει ο βαρυισκιωτος θα χαλασει το ρουν της ενεργειας μαςσε λιγο θα μπει ο νιπλης και θα σου πει να μη γραφεις αθλητικα εδω μεσα μουνη και θα στα βουλωσει ολα τα τσακρα
ναι εχει ενα ξυλινο ντεκ κατα μηκος της παραλιας πιτα στο ποντικι απο κατωΤι λέει μαν βγήκαν ποντίκια λέει στο Θερμαϊκό από τις βροχές
αμα μας χαλασει τον ρουν ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩναι θα ερθει ο βαρυισκιωτος θα χαλασει το ρουν της ενεργειας μας
και ετσι ΠΡΕΠΕΙ φιλε-Τρουμπαμα μας χαλασει τον ρουν ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ
τον αγαπαω τον εκτιμαω αλλα οχι να μας χαλασει και τον ρουν η παλιομπετουγιακαι ετσι ΠΡΕΠΕΙ φιλε-Τρουμπ
ε ναι κανουμε αγωνα να ισορροπησουμε τις ενεργειακες ροες μας..τον αγαπαω τον εκτιμαω αλλα οχι να μας χαλασει και τον ρουν η παλιομπετουγια
Πούτσα σου,δεν λες ε?Όχι μαν