Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.208
- Πόντοι
- 12.756
εγω βλεπω οτι χωρίς Τζορ πάμε καλυτερα , μας φέρνει τραβελοκόσμο και μας χαλάει το κοινόκαι που να μπει online ο Τζορ εκει να δεις
εγω βλεπω οτι χωρίς Τζορ πάμε καλυτερα , μας φέρνει τραβελοκόσμο και μας χαλάει το κοινόκαι που να μπει online ο Τζορ εκει να δεις
τι γίνεται ρε μαλάκα πάλι ?
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (11 μέλη και 31 επισκέπτες)
6 περιπτερο....Να καλέσω σε ραντεβού θανάτου τον Λιονταράκο να δούμε πόσο θα φτάσει;
τα ραντεβου θανάτου δεν τραβανε τηλεθέαση ποια ...Να καλέσω σε ραντεβού θανάτου τον Λιονταράκο να δούμε πόσο θα φτάσει;
και χωρις να γραφουμε για πολιτικά , αρα ουτε αυτα τραβάνε48 τώρα.
η ουσταλλι εκανε τη διαφορατι γίνεται ρε μαλάκα πάλι ?
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (11 μέλη και 31 επισκέπτες)
Δεν έχει σημασία ούτε πως κατέληξες στην τότε παρέα, ούτε ο ακριβής χαρακτηρισμός που χρησιμοποιησες. Χτύπημα κάτω από τη μέση είναι ότι παρεθεσες στοιχεία από την έξω ζωή, μόνο και μόνο για να δώσεις βέλη στη φαρέτρα του καθένα που έρχεται σε αντιπαράθεση με τον px εδώ μέσα. Ε πώς να το κάνουμε, δεν είναι σωστό αυτό.1. Αν πράγματι γνωρίζετε τα πεπραγμένα από πρώτο χέρι (πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω γιατί ποτέ δεν είσαστε παρόντας στις τότε συναντήσεις) τότε θα γνωρίζετε πως ουδέποτε αποτελούσα ουρά του "Φύλαρχου" της συγκεκριμένης παρέας, αλλά συμμετείχα σε γενικότερες καλέστρες, όμου με άλλους, που κι αυτοί με την σειρά τους δεν αποτελούσαν ¨ουρά".
2. Αναμένω ακόμα να μου εξηγήσετε το γιατί ο χαρακτηρισμός "τρομακτικός" αποτελεί χτύπημα κάτω από την ζώνη, από την στιγμή που κι εσείς μπορεί να είστε τρομακτικός για κάποιον άλλον, λόγω της ανεπτυγμένης σωματικής σας διάπλασης.
3. Πάψτε να νομίζετε ότι είστε αδέκαστος κριτής. Εκτίθεστε και δεν σας αξίζει.
Μάλισταααααη ουσταλλι εκανε τη διαφορα
φιλαρακι μην εισαι μονοφαγας. πμ παρακαλω... ευχαριστωη ουσταλλι εκανε τη διαφορα
κατι σκουατ κανει σε μια παραλιαΜάλιστααααα
Για πες για το βίντεο της, τι θέμα έχει ?
ποιος σου εδωσε τα στοιχεία συνδεσης ρε μουνι του πεθαμένου ?ενταξει τα γνωστα αποβρασματα στο νημα...λειζερακηδες,στα βουνα των ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ κλπ
καλως τον Φιλο και αδελφο εγω εδω βραχος σε υποστήριζαενταξει τα γνωστα αποβρασματα στο νημα...λειζερακηδες,στα βουνα των ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ κλπ
σηκω φυγε παλιογαμιολη , χωρις εσενα ειχαμε 50 άτομαενταξει τα γνωστα αποβρασματα στο νημα...λειζερακηδες,στα βουνα των ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ κλπ
μονο με συναινεση βαρου,αθηναιου και νιπληφιλαρακι μην εισαι μονοφαγας. πμ παρακαλω... ευχαριστω
αν όμως πριν τη μάχη έχει λασπομαχίες με κυρίες με μπικίνι - μπραζίλιαν λες να γίνει τίποτα?τα ραντεβου θανάτου δεν τραβανε τηλεθέαση ποια ...
Αυτη ειναι η πικρή αλήθεια
Μόνο αν εχει πανω απο 20.000 λαικ θα παρει το βιντεομονο με συναινεση βαρου,αθηναιου και νιπλη