Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Πριν λίγα χρόνια την γαμούσες όλο βράδυ με τόσα...1000 ευρω το ατομο για να δεις φουρειρα .. μαλάκα που πάει η κοινωνία
Πριν λίγα χρόνια την γαμούσες όλο βράδυ με τόσα...1000 ευρω το ατομο για να δεις φουρειρα .. μαλάκα που πάει η κοινωνία
και σου εδινε και 800 ευρω ρεσταΠριν λίγα χρόνια την γαμούσες όλο βράδυ με τόσα...
Παίζανε και κάτι βιντεάκια κάπου....δεν θυμαμαι ποιος τα έχει....και σου εδινε και 800 ευρω ρεστα
Δεν πρόκειται να απαντήσει ο Λιονταράκος. Δεν ξέρω τι μεσολάβησε, αλλά από την επανεμφάνιση του και μετά, πετάει πυροτεχνηματικές μαλακίες για να εντυπωσιάσει και μετά κρύβεται. Σας διαβεβαιώ πως παλαιότερα δεν ήταν έτσι.
Έχει δουλειές...πολλές δουλειές....Δεν πρόκειται να απαντήσει ο Λιονταράκος. Δεν ξέρω τι μεσολάβησε, αλλά από την επανεμφάνιση του και μετά, πετάει πυροτεχνηματικές μαλακίες για να εντυπωσιάσει και μετά κρύβεται. Σας διαβεβαιώ πως παλαιότερα δεν ήταν έτσι.
συντομα θα σας δωσει απαντησεις μεινετε συντονισμενοιΔεν πρόκειται να απαντήσει ο Λιονταράκος. Δεν ξέρω τι μεσολάβησε, αλλά από την επανεμφάνιση του και μετά, πετάει πυροτεχνηματικές μαλακίες για να εντυπωσιάσει και μετά κρύβεται. Σας διαβεβαιώ πως παλαιότερα δεν ήταν έτσι.
Το ότι βγαίνατε παλιά μια παρέα στον σκαραβαίο και αλλου (και ξέρω από 1ο χέρι ποιοι ήταν στη παρέα) και τώρα βγαίνεις εσύ και κράζεις δημόσια ένα άτομο από την παρέα για την εμφάνιση του είναι πυροτεχνικη μαλακία;Δεν πρόκειται να απαντήσει ο Λιονταράκος. Δεν ξέρω τι μεσολάβησε, αλλά από την επανεμφάνιση του και μετά, πετάει πυροτεχνηματικές μαλακίες για να εντυπωσιάσει και μετά κρύβεται. Σας διαβεβαιώ πως παλαιότερα δεν ήταν έτσι.
Καλημέρα Κε Birlaκαλη σας ημερα Κυριε Νιπλη και γαμιεστε
γιατι?μην βριζετε, να ειστε αγαπημενοι
στειλε βιντεο ασημινα σε πμ....ευχαριστωγιατι?
εσυ να δεις ρομαντικη κομεντιστειλε βιντεο ασημινα σε πμ....ευχαριστω
ο βιρλας εχει ροζ βιντεο ασημινας ουσταλλιΠρωι πρωι ξεκατινιασματα και μπηχτες....ξεροχυνω.