Δεν έχει σημασία ούτε πως κατέληξες στην τότε παρέα, ούτε ο ακριβής χαρακτηρισμός που χρησιμοποιησες. Χτύπημα κάτω από τη μέση είναι ότι παρεθεσες στοιχεία από την έξω ζωή, μόνο και μόνο για να δώσεις βέλη στη φαρέτρα του καθένα που έρχεται σε αντιπαράθεση με τον px εδώ μέσα. Ε πώς να το κάνουμε, δεν είναι σωστό αυτό.
Τα ίδια έκαναν ο Αρίων με τον darksideofthemoon, και τους εκραζε το μισό φόρουμ τότε. Τώρα για κάποιο λόγο τηρείται σιγή ιχθύος
Δέχομαι ότι το σκεπτικό σας έχει κάποια βάση, αν και ουδέποτε υπήρξα μέλος της παρέας που αναφέρατε. Πόσο μάλλον φίλος με τον κ. Πιχι.
Αν είναι έτσι όμως οφείλετε να ψέξετε και την άλλη πλευρά η οποία επανειλημμένα έχει παραθέσει στοιχεία από την έξω ζωή, μόνο και μόνο για να δώσει βέλη σε φαρέτρες.
Και για των παραπάνω γεγραμμένων μου το αληθές (δηλαδή ότι ουδέποτε είχαμε φιλικές σχέσεις με τον κ. Πιχι, καθώς και την αναφορά που δίνει βέλη σε φαρέτρες), σας παραθέτω σχόλιο πού ανάρτησε σε κριτική μου, ομού με το λινγκ της κριτικής. Καλή ανάγνωση και καλή χώνεψη.
Κριτική για το Συγγρού 144 από τον The Saint* με βαθμολογία 8.9 στις 17 Οκτωβρίου, 2013
www.bourdela.com
"Έγινες και ψυχολόγος-μέντιουμ τώρα; Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως έπεσες έξω καθώς είσαι ένα από τα ελάχιστα άτομα που δεν έχω καμία όρεξη να σχολιάζουν οτιδήποτε λέω.
Ούτως ή άλλως όπως έχει πει και εκλεκτός συνάδελφος και φίλος, είσαι από τα πιο βαρετά μέλη του μπου."