athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
δεν εχω καμμια αδελφη να του δωσω...παχυλη συνταξη,εφαπαξ ολα πριμαεσύ πάλι, τι έμαθα?
καβατζάρισες τα 70 έτη?
παίρνεις σύνταξη?
δεν εχω καμμια αδελφη να του δωσω...παχυλη συνταξη,εφαπαξ ολα πριμαεσύ πάλι, τι έμαθα?
καβατζάρισες τα 70 έτη?
παίρνεις σύνταξη?
Χρόνια τώρα...την ευχή μου κόρη μου...εσύ πάλι, τι έμαθα?
καβατζάρισες τα 70 έτη?
παίρνεις σύνταξη?
το καλύτερο γεύμα απόλαυσες σήμερα!παω να φαω καλαμαράκια με βλητα χόρτα ,φρονημα εδω θα επανέλθω![]()
κρίμα ... δε θα χρειαστείς τις υπηρεσίες μου ...Χρόνια τώρα...την ευχή μου κόρη μου...![]()
εσύ πάλι, τι έμαθα?
καβατζάρισες τα 70 έτη?
παίρνεις σύνταξη?
Χρόνια τώρα...την ευχή μου κόρη μου...![]()
Όταν το αποφασίσω για ευθανασία θα σε φωνάξω...κρίμα ... δε θα χρειαστείς τις υπηρεσίες μου ...
έλα, λέγε, κάτι άλλο ξέρεις εσύ ... αν είναι μικρότερος, αν είναι εκεί γύρω στα 40, λες να του προτείνω να γίνει η σκιά μου και να με φυλάει από κάτι ρεμάλια εδώ μέσα?
Για πες...
Νανά....όλοι ρεμάλια είμαστε εδώ μέσα.....ακόμα να το καταλάβεις?...έλα, λέγε, κάτι άλλο ξέρεις εσύ ... αν είναι μικρότερος, αν είναι εκεί γύρω στα 40, λες να του προτείνω να γίνει η σκιά μου και να με φυλάει από κάτι ρεμάλια εδώ μέσα?
Σουφλέ σαλατα,και τώρα καφεδαρα με μιλφειγΓια πες...
πριν από το στάδιο της ευθανασίας υπάρχει το στάδιο της συνταξιοδότησης ... εκεί γύρω από θέματα κοινωνικής ασφάλισης ίσως σου φαινόμουν χρήσιμη.Όταν το αποφασίσω για ευθανασία θα σε φωνάξω...![]()
υπάρχουν κι άλλοι που ΔΕΝ είναι ρεμάλιαΝανά....όλοι ρεμάλια είμαστε εδώ μέσα.....ακόμα να το καταλάβεις?...
υπάρχουν και άλλοι που ΔΕΝ είναι ψωριάρηδες!νανα ολοι ειναι ψωριαρηδες εδω μεσα ...ακομα να το καταλαβεις?...
αυτοι ειναι γαμιολεςυπάρχουν κι άλλοι που ΔΕΝ είναι ρεμάλια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υπάρχουν και άλλοι που ΔΕΝ είναι ψωριάρηδες!
Στο μιλφέιγ ταιριάξαμε.....ψάρι κ καλαμάρι...Σουφλέ σαλατα,και τώρα καφεδαρα με μιλφειγ
Νανουκα εμεις οι 70αρηδες έχουν παράξενο χιούμορ, μην παρεξηγείς...πριν από το στάδιο της ευθανασίας υπάρχει το στάδιο της συνταξιοδότησης ... εκεί γύρω από θέματα κοινωνικής ασφάλισης ίσως σου φαινόμουν χρήσιμη.
τώρα για το έμμεσα ειρωνικό σου σχόλιο περί ερωτικής-σεξουαλικής μου επίδοσης και συμπεριφοράς απλά να σου πω οτι αδιαφορώ για τη γνώμη σου ... μου φτάνει που έχω πάρει γνώμες από άτομα που πραγματικά άξιζαν να έχουν την εμπειρία ως ερωτικοί μου σύντροφοι!
ειμαι και εγω ρεμαλι;υπάρχουν κι άλλοι που ΔΕΝ είναι ρεμάλια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υπάρχουν και άλλοι που ΔΕΝ είναι ψωριάρηδες!
υπαρχουν και αλλοι που ΔΕΝ ειναι γαμιολεςαυτοι ειναι γαμιολες
ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε-Ρεζυπαρχουν και αλλοι που ΔΕΝ ειναι γαμιολες