troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.802
- Πόντοι
- 5.506
εχω γραμμη να πηγαινω οπου θελω να παιρνω οτι θελω στο ταμειο να λεω "μαγουλιαρης" και να φευγω κυριος...28 ευρω η κρεμ μπρουλε του Λειζερακια φιλε-Τρουμπ
εχω γραμμη να πηγαινω οπου θελω να παιρνω οτι θελω στο ταμειο να λεω "μαγουλιαρης" και να φευγω κυριος...28 ευρω η κρεμ μπρουλε του Λειζερακια φιλε-Τρουμπ
Μπαταχτσης.Τελικα μονο ο αθηναιος πληρωνει με τον ιδρωτα του.εχω γραμμη να πηγαινω οπου θελω να παιρνω οτι θελω στο ταμειο να λεω "μαγουλιαρης" και να φευγω κυριος...
Του τα τσιμπάνε κιόλας?μια που λέμε για ρεμαλια και γαμιολες που ειναι ο αρχηγος τους;θα κοιμαται κανα καναπε και θα του τρεχουν τα σαλια του ΜΑΓΟΥΛΙΑΡΗ![]()
καλά δε με λες και νιάτο ...Κρίμα τα νιάτα σου...
Νανά....όλοι ρεμάλια είμαστε εδώ μέσα.....ακόμα να το καταλάβεις?...
αυτοι ειναι γαμιολες
Πηγές τελωνείο αδελφέ;εχω γραμμη να πηγαινω οπου θελω να παιρνω οτι θελω στο ταμειο να λεω "μαγουλιαρης" και να φευγω κυριος...
χτες βραδυ αδερφε....ησυχιαΠηγές τελωνείο αδελφέ;
Μπράβο πήρες Μπάρο;χτες βραδυ αδερφε....ησυχια
που να τον αφησει η παντοφλα ρε αδερφε...πλακα κανεις?Μπράβο πήρες Μπάρο;
που να τον αφησει η παντοφλα ρε αδερφε...πλακα κανεις?
να σε ρωτήσω κάτι εσένα ?Πηγές τελωνείο αδελφέ;
Ναινα σε ρωτήσω κάτι εσένα ?
Βλαδίμηρο λένε αυτόν με τα πιροσκύ στη "Δράτσα"?
Αφου μαν Δραπετσώνα είναι,εδώ ξέρουμε στο μεγαλο πευκοσιγα μην δεν ηξερε φαγαδικο ο αδερφος....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επιτέλους συνεννοηθήκαμε !Ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο ΚΑΠΗ απεναντι
Τα ΚΑΠΗ Νανουκα...τα ΚΑΠΗ.επιτέλους συνεννοηθήκαμε !
μην το γελάς καθόλου ... ξέρεις τι πορνίδια κυκλοφορούν εκεί?Τα ΚΑΠΗ Νανουκα...τα ΚΑΠΗ.
για πες interestingμην το γελάς καθόλου ... ξέρεις τι πορνίδια κυκλοφορούν εκεί?
δεν είναι τυχαίο που ο Δήμος το ΚΑΠΗ το έκανε εκεί παραδίπλα από την πλατεία Βούρλων (αλήθεια, ξέρεις την ιστορία της πλατείας και γενικά της περιοχής ?)
τι μαλακα εισαι ρεπιροσκι πουλουσε και ο κριστος σαββιδης στα φαναρια
μετα εγινε πολυεκατομμυριουχος
και μετα αλκοολικος
η μαμα της τρουμπας...για πες interesting