Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.149
- Πόντοι
- 12.756
σιγα μαλακα προσεχε μην χαλασει το γαλλικο στο νυχι απο το πολυ γαμησικαι θα σου κανω ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και θα ΑΠΑΝΤΑΣ και θα σε ΓΑΜΗΣΩ κιολας
σκασε μπηκε η Θερστ και σου αφιερωνει καρδουλωματα γινε ΚΥΡΙΟΣ μην σε ΓΑΜΗΣΩσιγα μαλακα προσεχε μην χαλασει το γαλλικο στο νυχι απο το πολυ γαμησι
στον πατο σου
δωσε την αφιερωση σου που πανε οι καρδουλες;
ζηλευεις ??? περιεργο ειναι εδω ο Σεσκουλας , κανονικα δεν θα επρεπεσκασε μπηκε η Θερστ και σου αφιερωνει καρδουλωματα γινε ΚΥΡΙΟΣ μην σε ΓΑΜΗΣΩ
βρε ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ επειδη δεν ζηλευω τα γραφω..θελω να ευτυχησετε μαζι τα 2 πιτσουνακια μου...ζηλευεις ??? περιεργο ειναι εδω ο Σεσκουλας , κανονικα δεν θα επρεπε
και γω τα ιδια να σου ευχηθω απο μερους μας για εσενα και Σεσκουλαβρε ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ επειδη δεν ζηλευω τα γραφω..θελω να ευτυχησετε μαζι τα 2 πιτσουνακια μου...![]()
μακαρι να αποκτησεις κατι τοσο δυνατο με την Θερστ οσο η αγαπη του σεσκουλιαρη για μενα ΠΟΤΑΠΟ ΤΟΜΑΡΙκαι γω τα ιδια να σου ευχηθω απο μερους μας για εσενα και Σεσκουλα
εμεις δεν στέλνουμε λουλούδια και καρδούλες μεταξυ μαςκαι γω τα ιδια να σου ευχηθω απο μερους μας για εσενα και Σεσκουλα
δεν ξερει ο γαμιολας ο λειζερακιαςεμεις δεν στέλνουμε λουλούδια και καρδούλες μεταξυ μας
Αντε μπραβο ξεκινα να αποκαλυπτεσαι ...μακαρι να αποκτησεις κατι τοσο δυνατο με την Θερστ οσο η αγαπη του σεσκουλιαρη για μενα ΠΟΤΑΠΟ ΤΟΜΑΡΙ
το δικο μου παθος ισως ξεδιπλωθει αν δω πρασινο χρωμα..ξερεις εσυ Βιβεχρωμ της ΓλυφαδαςΑντε μπραβο ξεκινα να αποκαλυπτεσαι ...
Δεν ξερω αν θα αντεξουμε τοσο παθος οσο εσεις μεταξυ σας τυπε ..
εχεις δικιο σορρυ , στελνετε πουτσεςεμεις δεν στέλνουμε λουλούδια και καρδούλες μεταξυ μας
εμεις εχουμε μια Ανδρικη φιλια οχι καρδουλεςΑντε μπραβο ξεκινα να αποκαλυπτεσαι ...
Δεν ξερω αν θα αντεξουμε τοσο παθος οσο εσεις μεταξυ σας τυπε ..
@Thirsttrap ????ελα εδωεχεις δικιο σορρυ , στελνετε πουτσες
καπως ετσιεμεις εχουμε μια Ανδρικη φιλια οχι καρδουλες
θα σε αποκαταστησω με Θερσττραπ ειναι χρεος μου...οταν πεθανεις να σε κλαψω εγω μαζι με ενα αλλο ατομο ακομα γαμημενεκαπως ετσι![]()