TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ακονιστε τις μαλαπερδες θα στειλω και θεατεςδεν θα ερθει ειναι σαν τους πιγκουινους δεν μπορει την ζεστη
ακονιστε τις μαλαπερδες θα στειλω και θεατεςδεν θα ερθει ειναι σαν τους πιγκουινους δεν μπορει την ζεστη
Άσε τυπε , γαμαω και τον Δήμαρχο , στ αρχίδια μου που είναι από τα βουνά , Γλυφάδα ήταν μέχρι την Αγίου Νικολάου .. Η Φοίβης ήταν η μισή σε μήκος , χωράφια τα πάνω ..Θα ήθελες μαν.
Η Άνω Γλυφάδα είναι το 70% της πόλης.
Ο δήμαρχος ανωγλυφαδιώτης είναι.
Στο 3ο πήγε.
Εσένα σε κόβω για 1ο....
Θα αργήσω λίγο , έχω να πιω τον καφέ μου και να κάνω ένα ντουζακι ...θα σε γαμησω χειροτερα αν δεν ερθεις γιατι εβαλε ζεστη..σε ποση ωρα να ξεκινησω;
to perimena δυστροπε φιλε-ΠυραμιδαΘα αργήσω λίγο , έχω να πιω τον καφέ μου και να κάνω ένα ντουζακι ...
Τι ώρα κλείνει ο Ανθέων ;to perimena δυστροπε φιλε-Πυραμιδα
κανει ζεστηΤι ώρα κλείνει ο Ανθέων ;
Για πήγαινε μια ρώτα
Δεν έχεις κλιματιστικό στο αμάξι ; Σταμάτα και πάρε άπο κάνα Πάκι στο φανάρι ένα ανεμιστήρακι με βεντούζα να κολλήσεις στο τζαμικανει ζεστη
η διαφορα θερμοκρασιας δεν κανει καλο στον οργανισμο μου ειμαι ευαισθητος...Δεν έχεις κλιματιστικό στο αμάξι ; Σταμάτα και πάρε άπο κάνα Πάκι στο φανάρι ένα ανεμιστήρακι με βεντούζα να κολλήσεις στο τζαμι
Τυπε τι λες?Άσε τυπε , γαμαω και τον Δήμαρχο , στ αρχίδια μου που είναι από τα βουνά , Γλυφάδα ήταν μέχρι την Αγίου Νικολάου .. Η Φοίβης ήταν η μισή σε μήκος , χωράφια τα πάνω ..
Που μου έγινε ο Υμηττος Γλυφάδα για να τους γδερνουν στα ενοίκια κάτι μαλακές σαν τον Αθηναίο
Καλά με συγχωρείςη διαφορα θερμοκρασιας δεν κανει καλο στον οργανισμο μου ειμαι ευαισθητος...
Τα ίδια λέμεΤυπε τι λες?
Η Γλυφάδα ένα ψαροχώρι με 5 σπίτια ηταν.
Και μια ταβέρνα, του Τρακάδα λίγο πιο πάνω από το νέο δημαρχειο.
Τίποτα άλλο.
Και ένα εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου.
Είχαν οι Πειραιώτες παππούδες εξοχικο εκεί και ξέρω καλά.
Από το 70 και μετά φτιάχτηκε η πόλη.
Καλά με συγχωρείς
21 ;;;; Στην ζέστη ακόμα το έχεις ;καλησπερίζω νημα και τον καλο μου φιλο Αθηναιο ,γυρισα απο παραλια παω να ξαπλώσω κανα 2ωρο με φουλ ερκοντίσιον 21c
που πας ρε εδω στηθηκε ραντεβου μαλαπερδας ...παραλιγο να σου φανε το αμορεκαλησπερίζω νημα και τον καλο μου φιλο Αθηναιο ,γυρισα απο παραλια παω να ξαπλώσω κανα 2ωρο με φουλ ερκοντίσιον 21c
Τυπε τι λες?
Η Γλυφάδα ένα ψαροχώρι με 5 σπίτια ηταν.
Και μια ταβέρνα, του Τρακάδα λίγο πιο πάνω από το νέο δημαρχειο.
Τίποτα άλλο.
Και ένα εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου.
Είχαν οι Πειραιώτες παππούδες εξοχικο εκεί και ξέρω καλά.
Από το 70 και μετά φτιάχτηκε η πόλη.
ΣούρμεναΔεν έχει κάτω και πάνω η Γλυφάδα !! Δεν είναι Πετράλωνα η Πατήσια , έχει μόνο Γλυφάδα , και η Γλυφάδα είναι από Βουλιαγμένης και κάτω , το από πάνω είναι "θα θέλαμε να ειμασταν Γλυφάδα"
vre vre tha ginoume geitonakia?Ακριβώς. Και ακόμα είναι. Ένα απλό προάστιο, με πληθώρα διώροφα και τριώροφα παλιά σπίτια που νοικιάζονται 25€ το τετραγωνικό. Η δε παραλία ανεκμετάλλευτη και άχαρη γιατί πέντε νοματαίοι που κληρονόμησαν βίλες μπροστά στο τραμ δεν θέλουν να κοπεί η θέα.
Γι’ αυτό και αγόρασα σπίτι στη Βουλα και σε δυο μήνες θα είναι επιτελους έτοιμο. Περισσότερο πράσινο, κοντά στην κεντρική πλατεία, νεόδμητο, ο καλύτερος Δήμος για μένα (κοντράρεται με του Παλαιού Φαλήρου), πάρκα, θάλασσα αρκετά καθαρή κτλ.
vre vre tha ginoume geitonakia?
Τι λέει μαν;vre vre tha ginoume geitonakia?