jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.449
- Πόντοι
- 2.306
αντε να χαθεις βρε![]()
Τάσο εκτίθεσαι. Κρυβε λόγια.
αντε να χαθεις βρε![]()
αμα εκτιθομαι εγω φαντασου εσυ που ολη την ημερα γυρνας με προβοσκιδουχαΤάσο εκτίθεσαι. Κρυβε λόγια.
αμα εκτιθομαι εγω φαντασου εσυ που ολη την ημερα γυρνας με προβοσκιδουχα
ΥΓ. για να σε προλαβω κοψε το παραμυθι περι ενεργετικου μονο
ποσα ξερεις απο πουτσες ...ατιμουλικοΔες το πόσο ωραια πάλλεται, με τι ρυθμό.
ποσα ξερεις απο πουτσες ...ατιμουλικο![]()
δυστυχως για εσενα χρυση μου εγω δεν παω με αντρες(τελος παντων)... αν ενδιαφερεσαι ομως εχω ενα φιλαρακι που εξασκει πολλα χρονια το επαγγελμα του σκατοσπρωχτηΕμαθα από τον καλύτερο. Σ’ έχω σε εκτίμηση.
δυστυχως για εσενα χρυση μου εγω δεν παω με αντρες(τελος παντων)... αν ενδιαφερεσαι ομως εχω ενα φιλαρακι που εξασκει πολλα χρονια το επαγγελμα του σκατοσπρωχτη
σε ειπα εγω γκέιΤάσο η καραμέλα με τους γκει δεν τραβάει. Πρέπει να επανέλθεις με κάτι καλύτερο.
σε ειπα εγω γκέιμαλλον βλεπεις φαντασματα
απλος σου αρεσει να δουλευεις λιγο και τον κωλαρινο σου
![]()
μαλλον δεν διαβαζεις καλα τελος παντων δεν χρειαζεται να σε στεναχωρο τωρα που σε αφησε η κελλυΜα εσυ μιλάς συνέχεια για κωλους ρε Τασσαρε. Δεν έχει λογική αυτό που λες. Αυτό που κρύβεις βγάλτο.
μαλλον δεν διαβαζεις καλα τελος παντων δεν χρειαζεται να σε στεναχωρο τωρα που σε αφησε η κελλυ
αρκει η σαμπρελα να μην ειναι τρυπιαΜε άφησε και σάλπαρε για άλλες πιο προσοδοφόρες παραλίες. Ρόδα είναι και γυρίζει όμως Τάσο. Όλα εδώ πληρώνονται. Τα φιλιά μου.
Κελλυ απο το Βαγγελη;μαλλον δεν διαβαζεις καλα τελος παντων δεν χρειαζεται να σε στεναχωρο τωρα που σε αφησε η κελλυ
Κελλυ απο το Βαγγελη;
Που πήγε το ευγενές πνεύμα που θα κάλυπτε το νήμα από Δευτέρα οπως έλεγε ο Αθηναίος ;
το πηρε το ευρηκαΠου πήγε το ευγενές πνεύμα που θα κάλυπτε το νήμα από Δευτέρα οπως έλεγε ο Αθηναίος ;
Ειμαστε μεσα στην ευγενεια απο χθες ρε μπινεΠου πήγε το ευγενές πνεύμα που θα κάλυπτε το νήμα από Δευτέρα οπως έλεγε ο Αθηναίος ;
Ένας τρελός κατέβηκε με καραμπίνα... πρωτότυπο@athinaios44 ξέρεις τίποτα για το βράδινο συμβάν ;
Κατσαρό τον ξέρω..τα άλλα όχι θά δοκιμαστούνΠρόσθεσε Αμάμ,Queen,Κατσαρό και "Το Πρώτο" τερμα Γουναρη.
ζειςΈνας τρελός κατέβηκε με καραμπίνα... πρωτότυπο