shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
πρόσεξε μην καψεις τον εγκέφαλοθα το επεξεργαστω.
πρόσεξε μην καψεις τον εγκέφαλοθα το επεξεργαστω.
γιατι δεν κοιμασαι?Κοιμάστε ρε γατάκια; Ντροπή.
γιατι δεν κοιμασαι?
βλεπω σταντ απ "κομεντι" στο νετφλιξ ο πουστης δεν εχει πει 1 αστειο 40 λεπτα τωρα
μολις τελειωσει θα το αρχισω να το βλεπωΑύριο έχει Better Call Saul, θα έχει ενδιαφέρον. Η άλλη η ψωλα σταμάτησε τη δουλειά, ανεβάζει στο Ινστα συνέχεια. Γκόμενο και διακοπές ή βυζια θα βάλει. Την ευχή μου να έχει. Να πνιγεί στα ρηχά.
μολις τελειωσει θα το αρχισω να το βλεπω
αυτος ο κρυοκωλης ο λειν στερλινκ εχει χειροτερο χιουμορ και απο τα μελη του σαιτ μας
κλαιω ρεΝετφλιξ είσαι, εγγύηση.
Ο ανεμιστήρας μαζί με την κάπνα μιας μέρας στο σαλονι δίνουν άλλον αέρα στα βράδια μου. Κοιτάω την λάμπα πάνω και με το ζόρι φαίνεται πλέον. Έχω μια εξάδα κίντερ Μπουενο αφημένα στον καναπέ και βλέπω τελευταίες στιγμές του Δάκη στις 5 το πρωί. Όχι πες, δεν περνάμε καλά; Με στέλνει τώρα αυτή η Εβελίνα τρανς μια ώρα 150. Την έστειλα να δει Στέρλινγκ.
κλαιω ρε
σβηστα ολα μονο λαπτοπ και τηλεοραση 9 μαρλμπορο στο πακετο και ενα φραπογαλο μπουγαδα...ζωαρα λεμε
κατσε να ξυπνησω καμια μαλακω για καυλαντα στο βαιμπερ να φαω χριστοπαναγια
εσυ θα πας μεσα για διγαμοςευτυχως για μενα που περνώ γυναικα που εχει φραγκα !
@athinaios44 ξέρεις τίποτα για το βράδινο συμβάν ;
εκεινες της ωρες ο αθηναιος πολεμαει@athinaios44 ξέρεις τίποτα για το βράδινο συμβάν ;
Δήμο έχει 2.τα ξερω ολα εκτος απο Δημο για πες?
Λίγα μέτρα πιο πάνω έχει το καλύτερο τυροπιταδικο-σαντουιτσαδικο στην Αττική μαν.φουρνος συνοικιακος με πολυ ωραια προιοντα δικα του
Πρόσθεσε Αμάμ,Queen,Κατσαρό και "Το Πρώτο" τερμα Γουναρη.εδω οποιος μενει και δεν παει Σταμου,Δημο,Μπερυ,Μαλεμπι,Λαβιδα ειναι οργιο
Για πες μανΛίγα μέτρα πιο πάνω έχει το καλύτερο τυροπιταδικο-σαντουιτσαδικο στην Αττική μαν.
αντε να χαθεις βρεγαμιεστε ολες(με ολο το σεβασμο)