athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
Γλυφαδα..γειτονακια ομως....Βουλιώτης και συ φίλε μου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ξεκουρασηΤι λέει μαν;
Γλυφαδα..γειτονακια ομως....Βουλιώτης και συ φίλε μου;
ξεκουρασηΤι λέει μαν;
Σου κάνουν και μασάζ;Γλυφαδα..γειτονακια ομως....
ξεκουραση
οχι θα ηθελα ομωςΣου κάνουν και μασάζ;
Γλυφαδα..γειτονακια ομως....
ξεκουραση
θα παμε παραλιες,barakia,θα κανουμε ζημιες....Θα με δεις με το καμπριο να σερφάρω παραλιακή. Αουντι ασημί διαλυμένο με τρύπια οροφή μαύρη πάνινη. Πάταγο θα κάνουμε πάλι.
θα κανεις επιτελους και το ονομα που ονειρευοσουνθα παμε παραλιες,barakia,θα κανουμε ζημιες....
Εντάξει το παρατράβηξες.Ακριβώς. Και ακόμα είναι. Ένα απλό προάστιο, με πληθώρα διώροφα και τριώροφα παλιά σπίτια που νοικιάζονται 25€ το τετραγωνικό. Η δε παραλία ανεκμετάλλευτη και άχαρη γιατί πέντε νοματαίοι που κληρονόμησαν βίλες μπροστά στο τραμ δεν θέλουν να κοπεί η θέα.
Γι’ αυτό και αγόρασα σπίτι στη Βουλα και σε δυο μήνες θα είναι επιτελους έτοιμο. Περισσότερο πράσινο, κοντά στην κεντρική πλατεία, νεόδμητο, ο καλύτερος Δήμος για μένα (κοντράρεται με του Παλαιού Φαλήρου), πάρκα, θάλασσα αρκετά καθαρή κτλ.
Εντάξει το παρατράβηξες.
Η Γλυφάδα έχει κοντά 250.000 κατοίκους.
Σε έκταση είναι ο νο2 της Αττικής μετά από τον Δήμο Αχαρνών.
Ο τωρινός δήμαρχος έχει κανει σοβαρό εργο(και θα συνεχίσει να κανει) και το πλάνο είναι να γίνει τρομερή εξέλιξη στο παραθαλάσσιο κομμάτι.
Το κόστος ανά τ.μ αναμένεται να εκτοξευθεί στην περιοχή.
ρε τυπε και εσυ πριν 2 ημερες στους 21 έγραψες οτι το ειχες φούμαρα πουλας21 ;;;; Στην ζέστη ακόμα το έχεις ;
Τώρα πήγα 19ρε τυπε και εσυ πριν 2 ημερες στους 21 έγραψες οτι το ειχες φούμαρα πουλας
δωσε στιγμα να καλέσουμε και μπαρο ,νιπληθα παμε παραλιες,barakia,θα κανουμε ζημιες....
το εβαλε στους 19 ο μουνης να δεις σεσκ και δεν ειπε τιποταρε τυπε και εσυ πριν 2 ημερες στους 21 έγραψες οτι το ειχες φούμαρα πουλας
Δεν μπόρεσε να απεξαρτηθεί από το μπου..Jormakka is that you? Μη με γελούν τα μάτια μου; Μη με γελούν τα αυτιά μου;
το ειπα δεν το ειπα?Τώρα πήγα 19
εγω ειμαι 100 μετρα απο την θαλασσα και 4-5 βαθμούς λιγότερη θερμοκρασία απο ΑθηναΤώρα πήγα 19
Άλλος ένας...Δεν μπόρεσε να απεξαρτηθεί από το μπου..
πες περισσοτερα...ποτε θα σας γαμησω καποιους απο εδω μεσα που μας εχετε τρελανει στις παπατζες...καλα που γελαμε....
σε περιμενω να κατεβεις στην βιλα-Τζορμακκα οταν θα την ετοιμασει..μη τυχον και δεν ερθεις...το ειπα δεν το ειπα?
δεν χρειαζεται ρε..απλα ακομα διασκεδαζω αυτο ειναι το καλοπες περισσοτερα...