ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 37.405
- Πόντοι
- 6.256
Πότε θα πάμε φίνο;διπλα στο νιπλη θα γινουμε μεγιστανες,εγω απο τοτε που ανταλλασω αποψεις μαζι του εχω αυξηση την περιουσια μου κατα 200%.![]()
Πότε θα πάμε φίνο;διπλα στο νιπλη θα γινουμε μεγιστανες,εγω απο τοτε που ανταλλασω αποψεις μαζι του εχω αυξηση την περιουσια μου κατα 200%.![]()
οποτε κατηφορισει ο φιλος αθηναιος και ολα πληρωμενα απο μενα.Πότε θα πάμε φίνο;
το προτεινεις?μόνο "φίνο" δεν είναι ...
Θα τον πάρω και θα έρθουμε με το Beverly γιατί εκεί δε ξέρει θα χαθειοποτε κατηφορισει ο φιλος αθηναιος και ολα πληρωμενα απο μενα.![]()
θαλασσα πλαι πλαι αν ερθει δεν χανεται.Θα τον πάρω και θα έρθουμε με το Beverly γιατί εκεί δε ξέρει θα χαθει
Ναι θα χαθεί στα στενά των ταμπουριωνθαλασσα πλαι πλαι αν ερθει δεν χανεται.![]()
το "Φίνο" δεν το θεωρώ από τα καλύτερατο προτεινεις?
περιμενω κριτικη απο αντζελο.το "Φίνο" δεν το θεωρώ από τα καλύτερα
ο "Τάσος" στη Χαραυγή έχει πολύ καλές μερίδες
Γνωστα είναι αυτά και δοκιμασμένα πολλές φορές,αλλά το φίνο θα πάμε για το καράφλα που πίνει τα μπυρωνια κτλπεριμενω κριτικη απο αντζελο.![]()
ωραία...οποτε κατηφορισει ο φιλος αθηναιος και ολα πληρωμενα απο μενα.![]()
ααα, για την ατραξιόν το προτείνειςΓνωστα είναι αυτά και δοκιμασμένα πολλές φορές,αλλά το φίνο θα πάμε για το καράφλα που πίνει τα μπυρωνια κτλ![]()
δεν υπαρχει πια ο αλκοολας ρε,ουισκια κατεβαζε απο το παραθυρακι,τωρα ειναι αλβανομαγαζο.Γνωστα είναι αυτά και δοκιμασμένα πολλές φορές,αλλά το φίνο θα πάμε για το καράφλα που πίνει τα μπυρωνια κτλ![]()
τι ωραια,εχεις σκοπο να ερθεις να ντερλικωσεις?ωραία...![]()
όχι, θα παραγγείλω και θα πληρώσεις, εκτός αν μου βάλεις και την βενζίνη 3,5€/λίτροτι ωραια,εχεις σκοπο να ερθεις να ντερλικωσεις?![]()
![]()
![]()
Ναι το ξέρω καυλαντα κανωδεν υπαρχει πια ο αλκοολας ρε,ουισκια κατεβαζε απο το παραθυρακι,τωρα ειναι αλβανομαγαζο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι ωραια,εχεις σκοπο να ερθεις να ντερλικωσεις?![]()
![]()
![]()
1 λιτρο θα καψεις ρε τσιπη.όχι, θα παραγγείλω και θα πληρώσεις, εκτός αν μου βάλεις και την βενζίνη 3,5€/λίτρο![]()
δεν υπαρχει πια ο αλκοολας ρε,ουισκια κατεβαζε απο το παραθυρακι,τωρα ειναι αλβανομαγαζο.
...
Μη βρίζεις ρε μανξεροχυνω με προσπαθεια μέλους νανα για μπλεντ ιν με τους σκληρους καριοληδες τούτου του νηματος![]()
πόσο "ρετρό" είσαι πχια ...ξεροχυνω με προσπαθεια μέλους νανα για μπλεντ ιν με τους σκληρους καριοληδες τούτου του νηματος![]()