ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 37.397
- Πόντοι
- 6.256
Είπα πιο πριν γαρίδες καλαμαράκια κυδώνια μπακαλιάρο φιλέτο καβουροψυχαΠατάτες με αυγά και λουκάνικα,εσύ?
Είπα πιο πριν γαρίδες καλαμαράκια κυδώνια μπακαλιάρο φιλέτο καβουροψυχαΠατάτες με αυγά και λουκάνικα,εσύ?
θα πας Χορμοβιτου;Είπα πιο πριν γαρίδες καλαμαράκια κυδώνια μπακαλιάρο φιλέτο καβουροψυχα
Έστειλα το μπαροθα πας Χορμοβιτου;
λες να χαθει;Έστειλα το μπαρο
Όλα μέσα ειναιλες να χαθει;
Καλά, αφού κερνάς θα έρθω κυρ Στέφανε!1 λιτρο θα καψεις ρε τσιπη.
Όλα μέσα ειναι
εννοειται να ερθειςΚαλά, αφού κερνάς θα έρθω κυρ Στέφανε!![]()
μιλαμε η πληγη της Ελλαδος...![]()
Σκηνές φαρ ουέστ στη μαρίνα Γλυφάδας - Πυροβολισμοί μεταξύ Λιμενικών και ομάδας Ρομά
Οι Ρομά επιχείρησαν να κλέψουν καταλύτες αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους Λιμενικούς - Για να αποφύγουν τη σύλληψη επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και επιχείρησαν να πέσουν πάνω στους άνδρες του ΛΣ οι οποίοι πυροβόλησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτουwww.protothema.gr
μπυρίτσα κρύα ?Πατάτες με αυγά και λουκάνικα,εσύ?
Βρίσκουν και κάνουν...μιλαμε η πληγη της Ελλαδος...
(νανά αυτοί τρώνε πολύ, θα σε παχύνουν. και γκουρμεδιές γιοκ. εσύ είσαι για άλλα κόλπα)μπυρίτσα κρύα ?
Στείλε μου λίγο το κινητό του αντελοχολερα, θέλω να δω τι κάνει, μου ελειψεμπυρίτσα κρύα ?
ειμαι 127 κιλα(νανά αυτοί τρώνε πολύ, θα σε παχύνουν. και γκουρμεδιές γιοκ. εσύ είσαι για άλλα κόλπα)
για να μιλάς εσύ sapiens sapiens κάτι θα ξέρεις παραπάνω ...(νανά αυτοί τρώνε πολύ, θα σε παχύνουν. και γκουρμεδιές γιοκ. εσύ είσαι για άλλα κόλπα)
Εννοείταιμπυρίτσα κρύα ?
εσύ αθηναίε είσαι η γκουρμέ εξαίρεση....ειμαι 127 κιλα![]()
μια χαρά είναι τα κιλά σου ... διαχειρίσιμα ... αρκεί να είσαι από 1.80 και πάνω στο ύψοςειμαι 127 κιλα![]()
![]()
Σκηνές φαρ ουέστ στη μαρίνα Γλυφάδας - Πυροβολισμοί μεταξύ Λιμενικών και ομάδας Ρομά
Οι Ρομά επιχείρησαν να κλέψουν καταλύτες αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους Λιμενικούς - Για να αποφύγουν τη σύλληψη επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και επιχείρησαν να πέσουν πάνω στους άνδρες του ΛΣ οι οποίοι πυροβόλησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτουwww.protothema.gr
Έχει καταντήσει αηδία πια με αυτά τα γαμημένα σκουπίδια,κάθε μέρα ακούς και από ένα συμβάνμιλαμε η πληγη της Ελλαδος...