ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 37.415
- Πόντοι
- 6.256
Πηγες χαμοστερνας ;ανεβηκαν τα στανταρς σου , λογικό
καλα κανεις και δεν ερωτευεσαι
Πηγες χαμοστερνας ;ανεβηκαν τα στανταρς σου , λογικό
καλα κανεις και δεν ερωτευεσαι
Πηγαινε μπουλη
κανει ζεστη τωραΠηγαινε μπουλη
Τι θα τσιμπήσεις;κανει ζεστη τωρα
Eχει ζέστη τώρα, μία σαλάτα ......Τι θα τσιμπήσεις;
γαριδομακαροναδαΤι θα τσιμπήσεις;
HDL,LDL,τριγλυκερίδια,ρίξε τους μια ματιά, κάθε μέρα αστακογαριδομακαρονάδεςγαριδομακαροναδα
Και εγώ μια απο τα ιδιαγαριδομακαροναδα
Έλα ρε μάν άσε μας εντάξει δεν θα πεθάνουμε κιόλαςHDL,LDL,τριγλυκερίδια,ρίξε τους μια ματιά, κάθε μέρα αστακογαριδομακαρονάδες![]()
Eσύ όχι, που είσαι μικρό παιδί, ο άλλος όμως που είναι εβδομήντα φεύγα δεν ξέρεις ......Και εγώ μια απο τα ιδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα ρε μάν άσε μας εντάξει δεν θα πεθάνουμε κιόλας
που να σου γαμησω , τι 70 ρε , ο πιο νέος εδω μεσα πρεπει να ειμαιιEσύ όχι, που είσαι μικρό παιδί, ο άλλος όμως που είναι εβδομήντα φεύγα δεν ξέρεις ......![]()
που να σου γαμησω , τι 70 ρε , ο πιο νέος εδω μεσα πρεπει να ειμαιι
οι καραβίδες γίνονται πιο νόστιμη μακαρονάδα από εκείνη με γαρίδες ή αστακό!αδερφε βρηκα το πρωι γαματες καραβιδεσ ΑΑΑ.... να της κανω μακαροναδα η στα καρβουνα το βραδυ με το ματσακι?
Πόσο 25που να σου γαμησω , τι 70 ρε , ο πιο νέος εδω μεσα πρεπει να ειμαιι
τον περναω τον Βραχιολακια περιπου 4 με 5 χρονια..βαλε ομως Μαγουλιθρες,χοληστερινες,τριγλυκεριδια που εχει,ουρικο οξυ κλπ ετοιμος ειναιΠόσο 25![]()
![]()
Τι τσιμπησες;τον περναω τον Βραχιολακια περιπου 4 με 5 χρονια..βαλε ομως Μαγουλιθρες,χοληστερινες,τριγλυκεριδια που εχει,ουρικο οξυ κλπ ετοιμος ειναι![]()
καραβιδα,λιγο ξιφια,σαλατα αβοκαντο,λευκο κρασι και για σβησιμο πανακοταΤι τσιμπησες;
καραβιδα,λιγο ξιφια,σαλατα αβοκαντο,λευκο κρασι και για σβησιμο πανακοτα
εννοειται ...αγγιναρες και ρεβυθια μου αρεσουν πολυφασολάκια, μπάμιες, αγγινάρες αλά πολίτα, όσπρια ... δεν τρώει κανένας σας ?