ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.292
- Πόντοι
- 5.006
Πηγες χαμοστερνας ;ανεβηκαν τα στανταρς σου , λογικό
καλα κανεις και δεν ερωτευεσαι
Πηγες χαμοστερνας ;ανεβηκαν τα στανταρς σου , λογικό
καλα κανεις και δεν ερωτευεσαι
οχιΠηγες χαμοστερνας ;
Πηγαινε μπουλη
κανει ζεστη τωραΠηγαινε μπουλη
Τι θα τσιμπήσεις;κανει ζεστη τωρα
Eχει ζέστη τώρα, μία σαλάτα ......Τι θα τσιμπήσεις;
γαριδομακαροναδαΤι θα τσιμπήσεις;
HDL,LDL,τριγλυκερίδια,ρίξε τους μια ματιά, κάθε μέρα αστακογαριδομακαρονάδεςγαριδομακαροναδα
Και εγώ μια απο τα ιδιαγαριδομακαροναδα
Έλα ρε μάν άσε μας εντάξει δεν θα πεθάνουμε κιόλαςHDL,LDL,τριγλυκερίδια,ρίξε τους μια ματιά, κάθε μέρα αστακογαριδομακαρονάδες
Eσύ όχι, που είσαι μικρό παιδί, ο άλλος όμως που είναι εβδομήντα φεύγα δεν ξέρεις ......Και εγώ μια απο τα ιδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα ρε μάν άσε μας εντάξει δεν θα πεθάνουμε κιόλας
που να σου γαμησω , τι 70 ρε , ο πιο νέος εδω μεσα πρεπει να ειμαιιEσύ όχι, που είσαι μικρό παιδί, ο άλλος όμως που είναι εβδομήντα φεύγα δεν ξέρεις ......
που να σου γαμησω , τι 70 ρε , ο πιο νέος εδω μεσα πρεπει να ειμαιι
οι καραβίδες γίνονται πιο νόστιμη μακαρονάδα από εκείνη με γαρίδες ή αστακό!αδερφε βρηκα το πρωι γαματες καραβιδεσ ΑΑΑ.... να της κανω μακαροναδα η στα καρβουνα το βραδυ με το ματσακι?
Πόσο 25που να σου γαμησω , τι 70 ρε , ο πιο νέος εδω μεσα πρεπει να ειμαιι
τον περναω τον Βραχιολακια περιπου 4 με 5 χρονια..βαλε ομως Μαγουλιθρες,χοληστερινες,τριγλυκεριδια που εχει,ουρικο οξυ κλπ ετοιμος ειναιΠόσο 25
Τι τσιμπησες;τον περναω τον Βραχιολακια περιπου 4 με 5 χρονια..βαλε ομως Μαγουλιθρες,χοληστερινες,τριγλυκεριδια που εχει,ουρικο οξυ κλπ ετοιμος ειναι
καραβιδα,λιγο ξιφια,σαλατα αβοκαντο,λευκο κρασι και για σβησιμο πανακοταΤι τσιμπησες;
καριόληκαραβιδα,λιγο ξιφια,σαλατα αβοκαντο,λευκο κρασι και για σβησιμο πανακοτα
εννοειται ...αγγιναρες και ρεβυθια μου αρεσουν πολυφασολάκια, μπάμιες, αγγινάρες αλά πολίτα, όσπρια ... δεν τρώει κανένας σας ?