Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
ο κλεψας του κλεψαντος , και στην μεση ο Αθηναιος
αυτος ο γαμιολης φταιει για ολα..δεν κοιταει εκει που στο τελος δεν θα εχει λεφτα ουτε για την κηδεια του και θα τον κρατησουν για να μην βρωμισει στο ψυγειο με τα παγωτα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.327
Πόντοι
12.756
αυτος ο γαμιολης φταιει για ολα..δεν κοιταει εκει που στο τελος δεν θα εχει λεφτα ουτε για την κηδεια του και θα τον κρατησουν για να μην βρωμισει στο ψυγειο με τα παγωτα
τα πιο ευκολα θυματα στην εκλογικη βαση ειναι αυτοι , φτωχοι που πιστευουν ακομα σε ιδεολογίες , βεβαια να μου πεις δεν εχουν και σε τιποτα α΄΄λλο να πιστεψουν , μηνας μπαινει μηνας βγαινει ενας μισθουλακος και παλι απο την αρχη ..
Καθε μηνα το ιδιο ποσο , καθε μηνα τα ΄μετρανε τα εξοδα .. τους εγινε ρουτινα

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
τα πιο ευκολα θυματα στην εκλογικη βαση ειναι αυτοι , φτωχοι που πιστευουν ακομα σε ιδεολογίες , βεβαια να μου πεις δεν εχουν και σε τιποτα α΄΄λλο να πιστεψουν , μηνας μπαινει μηνας βγαινει ενας μισθουλακος και παλι απο την αρχη ..
Καθε μηνα το ιδιο ποσο , καθε μηνα τα ΄μετρανε τα εξοδα .. τους εγινε ρουτινα
μισθωτος αλλα τιμιος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.327
Πόντοι
12.756

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.327
Πόντοι
12.756
ουε βενζιναδικο δεν μπορει να κλεψει ολοι με καρτες πληρωνουν , να κανει καμια τσαντιά σε καμια γρια ? δεν εχιυν λεφτα αυτες

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.227
Πόντοι
12.756
αφου δεν μπορει να κανει αλλιως ... τι να κλεψει ? τις ασφαλιστικες εισφορες που του τις κανει παρακρατηση ο εργοδότης απο τον μισθο ??
θα μπορουσα να κλεψω μου εχουν δωθει ευκαιριες στην ζωη μου αλλα επελεξα να μην το κανω...εσυ που δεν εχεις σταθερες και εισαι λαμογιο επιλεγεις να το κανεις καθε στιγμη..αντιληψεις ανθρωπων ειναι αυτες..εσυ εισαι τομαρι ας πουμε και γραφεις παπαριες για ιδεολογιες,οσοι ειναι φτωχοι κλπ...ε ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.327
Πόντοι
12.756
θα μπορουσα να κλεψω μου εχουν δωθει ευκαιριες στην ζωη μου αλλα επελεξα να μην το κανω...εσυ που δεν εχεις σταθερες και εισαι λαμογιο επιλεγεις να το κανεις καθε στιγμη..αντιληψεις ανθρωπων ειναι αυτες..εσυ εισαι τομαρι ας πουμε και γραφεις παπαριες για ιδεολογιες,οσοι ειναι φτωχοι κλπ...ε ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
φιλε να κλεψεις ενα μιλκο οταν δεν κοιαει ο περιπτερας δεν ειναι κλοπη

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.699
Πόντοι
5.506
2 πυρηνικες δυναμεις μας εχουν στην μπουκα αθηναιο....θα παει καλα αυτο? η να γαμησω να κανα κωλοσογο?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.227
Πόντοι
12.756
φιλε να κλεψεις ενα μιλκο οταν δεν κοιαει ο περιπτερας δεν ειναι κλοπη
εμενα μην μου το παιζεις μαλακας..κλεφτης εισαι οχι μαλακας..αυτα ειχα να γραψω βουλωσε το τωρα και ασχολησου με τις απατεωνιες ΓΑΜΙΟΛΑ
2 πυρηνικες δυναμεις μας εχουν στην μπουκα αθηναιο....θα παει καλα αυτο? η να γαμησω να κανα κωλοσογο?
ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΡΧΗΓΟ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.699
Πόντοι
5.506
εμενα μην μου το παιζεις μαλακας..κλεφτης εισαι οχι μαλακας..αυτα ειχα να γραψω βουλωσε το τωρα και ασχολησου με τις απατεωνιες ΓΑΜΙΟΛΑ

ενταξει φιλο αθηναιο...αλλα θα παρω και μια δευτερη γνωμη απο βαρο μολις μπει

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.699
Πόντοι
5.506
@ Νίπλης να σταματησω να κυνηγαω τα χρηματα και να αρχισω να κυνηγαω την ευτυχια?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.327
Πόντοι
12.756

Καταρχην δεν ειμαι κλεφτης , οι κλεφτες ειναι φυλακη , εγω απλα δανειστικα και ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑ να ξεπληρωσω ..
Μαθε την διαφορά για μια φορα στην ζωη σου , εστω και τωρα που εισαι στα τελευταια σου

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.227
Πόντοι
12.756
@ Νίπλης να σταματησω να κυνηγαω τα χρηματα και να αρχισω να κυνηγαω την ευτυχια?
κανε και τα 2
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καταρχην δεν ειμαι κλεφτης , οι κλεφτες ειναι φυλακη , εγω απλα δανειστικα και ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑ να ξεπληρωσω ..
Μαθε την διαφορά για μια φορα στην ζωη σου , εστω και τωρα που εισαι στα τελευταια σου
στο εχω υποσχεθει φιλε-Πυραμιδα ΕΓΩ θα σε θαψω:grouphug:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.699
Πόντοι
5.506
ο νιπλης ειναι πολυ καλο παιδι....
παω πειραικη να πιω ενα ουζο και να σκεφτω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.327
Πόντοι
12.756
η ευτυχια ερχεται απο την δυνατοτητα επιλογης , για να εχεις επιλογες και ελευθεριες χρειαζεσαι οικονομικη ανεξαρτησία και ισχυ..
Αρα τα λεφτα ειναι η λυση στον 99,9% των προβλημάτων

πχ νιωθεις δυστυχης μεσα σε μια γκαρσονιερα στην Α.Γλυφαδα με το παραθυρο του σαλονιου να βλεπει τον φωταγωγο του απεναντι Πακιστανου που κανει μπανιο με κατσαρολακι ?? οσο και να σε αγαπανε εκει μεσα στο σπιτι δεν παυει να βλεπεις εναν Πακιστανικο κωλο διπλα απο την 50αρα τηλεοραση σου που πηρες με 120 δόσεις ...

Αν ειχες τα λεφτα θα εβλεπες πρασιναδα η πιάτο όλη την Αθηνα ή την θάλασσα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.699
Πόντοι
5.506
η ευτυχια ερχεται απο την δυνατοτητα επιλογης , για να εχεις επιλογες και ελευθεριες χρειαζεσαι οικονομικη ανεξαρτησία και ισχυ..
Αρα τα λεφτα ειναι η λυση στον 99,9% των προβλημάτων

πχ νιωθεις δυστυχης μεσα σε μια γκαρσονιερα στην Α.Γλυφαδα με το παραθυρο του σαλονιου να βλεπει τον φωταγωγο του απεναντι Πακιστανου που κανει μπανιο με κατσαρολακι ?? οσο και να σε αγαπανε εκει μεσα στο σπιτι δεν παυει να βλεπεις εναν Πακιστανικο κωλο διπλα απο την 50αρα τηλεοραση σου που πηρες με 120 δόσεις ...

Αν ειχες τα λεφτα θα εβλεπες πρασιναδα η πιάτο όλη την Αθηνα ή την θάλασσα
νιπλη δεν ερωτευομαι τελευταια...ασε της γκαρσονιερες και τους πακιστανους
μια ωραια γυναικα ειδα τελευταια και ηταν σε ενα τηλεπαιχνιδι στην ειρτ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.327
Πόντοι
12.756
νιπλη δεν ερωτευομαι τελευταια...ασε της γκαρσονιερες και τους πακιστανους