Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.327
- Πόντοι
- 12.756
για πες την μαλακία σουανακαλυψα 2 καβες πολυ γαματες....θα πεσει εκατονπενηνταμπαλο εκει σε λιγες μερες...
για πες την μαλακία σουανακαλυψα 2 καβες πολυ γαματες....θα πεσει εκατονπενηνταμπαλο εκει σε λιγες μερες...
ρε μλκ για κυνηγι πηγες??? μονο εγω ξυπναω τετοια ωρα και πιο νωρις που κανω ταξιδιε τι μαλακας εισαι...giati den me pisteueis?
Θείο εμείς Μονακο...οι φτωχοι δυστυχουν τα σαββατα....σαντ μπατ τρου
ξυπνησε 6 για να κλαψει με την ησυχια του πανω απο τον λογαριασμο κοινοχρήστωνρε μλκ για κυνηγι πηγες??? μονο εγω ξυπναω τετοια ωρα και πιο νωρις που κανω ταξιδι
καλη ερωτηση....φρεσκια βοτκα? ουισκι ημερας? του πουλιου το γαλα? Η ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΜΠΑΦΙΟΡΕ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙΤι καλό έχει??
αυτα τα πληρωνει απο προχθες το ετερον ημισι ο sescoulasξυπνησε 6 για να κλαψει με την ησυχια του πανω απο τον λογαριασμο κοινοχρήστων
εχω τσεκαρει ηδη..ενταξει εχει ουισκι ας πουμε 4.800 ευρω πχ αλλα εχει και ποτα με 100-60-40 ευρω γαμανε..τσεκαρε και μετα στειλε πιμι
απο σπανια και πανακριβα μεχρι και νορμαλ ποταΤι καλό έχει??
Για να πω την αλήθεια μόνο τίποτα περίεργες μπύρες μ' ενδιαφέρουν, κόκκινες κυρίως.απο σπανια και πανακριβα μεχρι και νορμαλ ποτα
εχει ρε συ τα παντα..χθες στην δουλεια τα κοιταγα που ειχα λιγο χρονο δηλαδηςΓια να πω την αλήθεια μόνο τίποτα περίεργες μπύρες μ' ενδιαφέρουν.
Κόκκινες κυρίως.
θα του γαμουσα το ειναι του...βεβαια δεν εχω 4800 αν ειχα ομως θα το επαιρναεγω ουισκι που κανει 4800 ευρω στο στομα οχι δεν το βαζω αλλα θα πλακωσω και τον σερβιτορο αν το περασει στα 5 μετρα απο εμενα
ποια ειναι μωρε μαλάκα , την ΟΑΚ ?εχω τσεκαρει ηδη..ενταξει εχει ουισκι ας πουμε 4.800 ευρω πχ αλλα εχει και ποτα με 100-60-40 ευρω γαμανε..
απο σπανια και πανακριβα μεχρι και νορμαλ ποτα
α καλα.....θα σε γαμησει ο χατζηδακηςεχει ρε συ τα παντα..χθες στην δουλεια τα κοιταγα που ειχα λιγο χρονο δηλαδης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα του γαμουσα το ειναι του...βεβαια δεν εχω 4800 αν ειχα ομως θα το επαιρνα
Για να πω την αλήθεια μόνο τίποτα περίεργες μπύρες μ' ενδιαφέρουν, κόκκινες κυρίως.
εννοεις που εξυνες τα αρχιδια σου και λιγο πριν ματωσουν εριξες μια ματιαεχει ρε συ τα παντα..χθες στην δουλεια τα κοιταγα που ειχα λιγο χρονο δηλαδης
νομιζω η μια ναι..καλα εσυ στανταρ θα τις ξερεις ρεποια ειναι μωρε μαλάκα , την ΟΑΚ ?
και που τις βρηκες παλι απο τον Σκλαβενιτη θα αγοράσεις , ποια η διαφορά ?νομιζω η μια ναι..καλα εσυ στανταρ θα τις ξερεις ρε
γαματη κακκινη θειοΓια να πω την αλήθεια μόνο τίποτα περίεργες μπύρες μ' ενδιαφέρουν, κόκκινες κυρίως.
ενισχυει το πουλεν του τσιπρα ρε για αυτο παει σκλαβενιτηκαι που τις βρηκες παλι απο τον Σκλαβενιτη θα αγοράσεις , ποια η διαφορά ?
Hibiki?εχω τσεκαρει ηδη..ενταξει εχει ουισκι ας πουμε 4.800 ευρω
αφου εγραψα ρε ονειδος της παραλιακης τι θα κανωκαι που τις βρηκες παλι απο τον Σκλαβενιτη θα αγοράσεις , ποια η διαφορά ?