troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.920
- Πόντοι
- 5.506
δεν εχω δει...μπρεικιν μπαντ ....φανατιλαΟ Χαουαρντ από το Better Call Saul ρε Τρουμπακη...
δεν εχω δει...μπρεικιν μπαντ ....φανατιλαΟ Χαουαρντ από το Better Call Saul ρε Τρουμπακη...
δεν εχω δει...μπρεικιν μπαντ ....φανατιλα
θα δω...εισαι φιλοςΧάνεις. Έκτη και τελευταία σεζόν είναι, το στόρι του δικηγόρου του. Έχει μέσα πολλά γνώριμα πρόσωπα.
Καλώς τον παλίκαρο τον αψηλό.
Σαν το ΒΒ δεν είναιΧάνεις. Έκτη και τελευταία σεζόν είναι, το στόρι του δικηγόρου του. Έχει μέσα πολλά γνώριμα πρόσωπα.
Σαν το ΒΒ δεν είναι
Αν μου αποδώσετε το 25%, πολύ ευχαρίστως.μπαρμπα να οργανωσω μια λαχειοφορο αγορα γιατι γνωρισα ενα απαιτητικο μουνακι και με την δεξια του αθηναιο δεν βγαινει η ζωη?
Το είχα ξεκινήσει αλλά δεν με ''τράβηξε''Είναι διαφορετικό, πιο ήρεμο, καλύτεροι διάλογοι, πιο αργή πλοκή. Το βλέπεις καθόλου;
εισαι στα ορια του αθηναιου που ψυριζει μπουρμπουαρ....Αν μου αποδώσετε το 25%, πολύ ευχαρίστως.
Μη βρίζεις ρε τραχανά!ρε γαμιολοκουναβο ρετρο τιποτα δεν σου ξεφευγει.
η καλυτερη του ειναι σε σικ εστιατορεια που βαζεις τα χρηματα μεσα σε μπλοκακι.εισαι στα ορια του αθηναιου που ψυριζει μπουρμπουαρ....
Στο μαγαζί μου θα παίξει. Να μην πάρω τη νόμιμη γκανιότα;εισαι στα ορια του αθηναιου που ψυριζει μπουρμπουαρ....
ντροπη ρε μαλακαη καλυτερη του ειναι σε σικ εστιατορεια που βαζεις τα χρηματα μεσα σε μπλοκακι.
ειναι ο εθισμος στην ευγένεια που εχω.Μη βρίζεις ρε τραχανά!
ο νιπλης να δεις που κοβει τιμολογιο να γλυτωσει το φπα.ντροπη ρε μαλακα
Πείτε του κι άλλα του ρεμπεσκέ.ντροπη ρε μαλακα
σου ειπα εχω στενοτητες οικονομικες μα τον πουστη που ψηφισατεΣτο μαγαζί μου θα παίξει. Να μην πάρω τη νόμιμη γκανιότα;
Μη βρίζεις.Πείτε του κι άλλα του ρεμπεσκέ.
Ο μεσαίος είσαιΠού με βρήκατε πάλι ρε;