celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.213
- Πόντοι
- 6.056
Δεξια οπως βλεπουμε?Δεξια οπως ειναι στημενες? Η δεξια η αγαπημενη λεξη του μισθωτουεχω δουλειες δεν προλαβαινω μαστορα
Δεξια οπως βλεπουμε?Δεξια οπως ειναι στημενες? Η δεξια η αγαπημενη λεξη του μισθωτουεχω δουλειες δεν προλαβαινω μαστορα
οπως βλεπουμε τυπεΔεξια οπως βλεπουμε?Δεξια οπως ειναι στημενες? Η δεξια η αγαπημενη λεξη του μισθωτου
Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη.εχω δουλειες δεν προλαβαινω μαστορα
τρεχω μαν να προλαβω να τσιμπησω και εγω τιποτα , μην τα φαει ολα ο Κουλης και η παρέα τουΗ πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη.
Τοτε θα συμφωνησω με Γομολαστιχα,να μπει και το νο6οπως βλεπουμε τυπε
δεν ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ για το 6 ...Τοτε θα συμφωνησω με Γομολαστιχα,να μπει και το νο6
ΣκάσεΗ πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη.
Τι λέει αφέντη;Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη.
Για τον βλάκα τον Τάσο λέειπου αναφέρεσαι τύπε?
Τι τσιμπησες μαν
Kotopoulo me patates tiganites kai mono 5 kafedakia,παω να κανων κανενα γιατι νυσταξαΤι τσιμπησες μαν
Nαι γρηγοραKotopoulo me patates tiganites kai mono 5 kafedakia,παω να κανων κανενα γιατι νυσταξα
μπαρμπα να οργανωσω μια λαχειοφορο αγορα γιατι γνωρισα ενα απαιτητικο μουνακι και με την δεξια του αθηναιο δεν βγαινει η ζωη?Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη.
ξεκίνα πρωτο με μισθωτομπαρμπα να οργανωσω μια λαχειοφορο αγορα γιατι γνωρισα ενα απαιτητικο μουνακι και με την δεξια του αθηναιο δεν βγαινει η ζωη?
θα τον κλεψω στο φτερο τον μπουστη....ξεκίνα πρωτο με μισθωτο
γαμηστονθα τον κλεψω στο φτερο τον μπουστη....