baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.680
- Πόντοι
- 5.097
δινει ο αλεκος γκομενοδανειο.σου ειπα εχω στενοτητες οικονομικες μα τον πουστη που ψηφισατε
δινει ο αλεκος γκομενοδανειο.σου ειπα εχω στενοτητες οικονομικες μα τον πουστη που ψηφισατε
Ο μεσαίος είσαι
Δέχομαι και σε είδος. Να με "εξυπηρετήσει" καμιά φιλενάδα της ας πούμε ή να παραλάβετε ένα πακέτο λίγο έξω από την Κέρκυρα.σου ειπα εχω στενοτητες οικονομικες μα τον πουστη που ψηφισατε
Ενώ έπρεπε να λέει για εσένα τον ηλίθιο και ζήλεψεςΓια τον βλάκα τον Τάσο λέει
Πηγές Αβραάμ;δινει ο αλεκος γκομενοδανειο.
Ενώ έπρεπε να λέει για εσένα τον ηλίθιο και ζήλεψες
Πηγα λασκαΠηγές Αβραάμ;
ολα τα καλα του αβρααμ και του ισαακ.Πηγές Αβραάμ;
ολα τα καλα του αβρααμ και του ισαακ.
Ποιοί είστε εσείς???Τάσο πες με κάτι ρε φίλε...
το μίσος σου για εμάς...
πηγάζει απ’ το ότι είσαι μισός... ;
Εμείς είμαστε οι "άλλοι".Ποιοί είστε εσείς???
Οι άλλοι ποιοι είναι;Εμείς είμαστε οι "άλλοι".
τι σχέση έχεις με την συμμορία που ψείριζε σμαρτ?ολα τα καλα του αβρααμ και του ισαακ.
Όχι ρε μαλάκα να έρθει ο αυτιστικός, είμαστε φουλ από αυτή την ειδικότηταλοιπο μιας και ειμαστε μια ωραια ατμόσφαιρα σημερα προτεινω να γινει μια σημαντικη προσθήκη στο νήμα. ΤΩΡΑ να παρει μεταγραφή ο τυπος κυριος νηματοθετης τον ολντ σκουλ μπαχαλακια τυπο πξ να τα κανει ολα ωπα. ποστ και μπινελίκι
Έτσι έφτιαξε το αυτοκίνητο του, κομμάτι κομμάτιτι σχέση έχεις με την συμμορία που ψείριζε σμαρτ?
Όχι ρε μαλάκα να έρθει ο αυτιστικός, είμαστε φουλ από αυτή την ειδικότητα
εισαι φαν του px?λοιπο μιας και ειμαστε μια ωραια ατμόσφαιρα σημερα προτεινω να γινει μια σημαντικη προσθήκη στο νήμα. ΤΩΡΑ να παρει μεταγραφή ο τυπος κυριος νηματοθετης τον ολντ σκουλ μπαχαλακια τυπο πξ να τα κανει ολα ωπα. ποστ και μπινελίκι
Έχει ανεβάσει 3000 διαφορετικά τζιφάκια από κότεςεισαι φαν του px?
Εμείς, φυσικά.Οι άλλοι ποιοι είναι;
Εσύ με ποιους είσαι;Εμείς, φυσικά.