ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.164
- Πόντοι
- 5.006
Πόσους μαν;Καταλαβαινω,νιωθεις πληγωμενος απο τον φιλο-φιδι που σε προσβαλλε![]()
Πόσους μαν;Καταλαβαινω,νιωθεις πληγωμενος απο τον φιλο-φιδι που σε προσβαλλε![]()
Τι σχεση εχει η ανομορφωση με οτι συμβαινει τωρα?ΑΑ λες που ο τσιφ θα μας κανει Μονακο.Bεβαια εχουμε και αντικειμενικη δημοσιογραφια.Τρομερα παιδια αυτοι οι αρδ(πρεπει να ειναι τιτλος ευγενειας,δεν γνωριζω ακριβως)τι σχεση εχει ο απατεωνισκος με την αναμορφωση της Ελλαδας;
5Πόσους μαν;
Τι σχεση εχει η ανομορφωση με οτι συμβαινει τωρα?ΑΑ λες που ο τσιφ θα μας κανει Μονακο.Bεβαια εχουμε και αντικειμενικη δημοσιογραφια.Τρομερα παιδια αυτοι οι αρδ(πρεπει να ειναι τιτλος ευγενειας,δεν γνωριζω ακριβως)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
5![]()
Αναμόρφωση λέει ο άλλος ... Μαλάκα χαζεψαν από τα επιδόματα ...Τι σχεση εχει η ανομορφωση με οτι συμβαινει τωρα?ΑΑ λες που ο τσιφ θα μας κανει Μονακο.Bεβαια εχουμε και αντικειμενικη δημοσιογραφια.Τρομερα παιδια αυτοι οι αρδ(πρεπει να ειναι τιτλος ευγενειας,δεν γνωριζω ακριβως)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
5![]()
Ασε,εχει κενα μνημης.Αρχισε το φλερτ με τον πρωην ομοϊδεατη,μετεπειτα μισητο εχθρο του.Αναμενω καμια νεα ανατιμηση να μπει να κραξει και μετα απο λιγο να αρχισει τις γλυκες παλιΑναμόρφωση λέει ο άλλος ... Μαλάκα χαζεψαν από τα επιδόματα ...
ΚωλοτουμπαςΑσε,εχει κενα μνημης.Αρχισε το φλερτ με τον πρωην ομοϊδεατη,μετεπειτα μισητο εχθρο του.Αναμενω καμια νεα ανατιμηση να μπει να κραξει και μετα απο λιγο να αρχισει τις γλυκες παλι![]()
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΑσε,εχει κενα μνημης.Αρχισε το φλερτ με τον πρωην ομοϊδεατη,μετεπειτα μισητο εχθρο του.Αναμενω καμια νεα ανατιμηση να μπει να κραξει και μετα απο λιγο να αρχισει τις γλυκες παλι![]()
Να πάρουμε συμβουλές απο τον βατραχομούρη τότε...ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Έτσι ο πρώτος μλκς είναι που μας έχει κάτσει στο σβέρκοΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
εσυ ριξε κανα ξεματιασμα ρε συ γιατι ενας Διγραμμος εδω σε εχει φαει....δεν ειναι να κανεις καλο εδω μεσα εχει πολλα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΝα πάρουμε συμβουλές απο τον βατραχομούρη τότε...![]()
Mα εγω δεν ειπα οτι αναφερομαι σε εσενα αγαπητε.Θα μου κλασει τον πουτσον,δεν περιμενω κανενα ΓουρλΑλεξ6 να με ταϊσειΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
κανεις ενα δομικο λαθος....εκτος τους απατεωνες κρατικοδιαιτους που εχει και εδω μεσα κανεις δεν μας ταιζει..η εκαστοτε κυβερνηση επηρεαζει ομως ποικιλοτροπως τις ζωες μας..καταλαβατε;Mα εγω δεν ειπα οτι αναφερομαι σε εσενα αγαπητε.Θα μου κλασει τον πουτσον,δεν περιμενω κανενα ΓουρλΑλεξ6 να με ταϊσει![]()
Τα μουνια ενα επιδομα για καφε δεν δωσανε,να προσκομισω και αποδειξεις,να παρουμε κανενα καλο πακετοΠεριμένουμε το επίδομα ζωής![]()
Εκει εξω να δεις τι εχει,ειδικα εκει που τρεχετε σε κατι κομματικους σωληνες.Λαμπρα μυαλα,μεσον για να περασουν την ταξη,αλλα αριστοικανεις ενα δομικο λαθος....εκτος τους απατεωνες κρατικοδιαιτους που εχει και εδω μεσα κανεις δεν μας ταιζει..η εκαστοτε κυβερνηση επηρεαζει ομως ποικιλοτροπως τις ζωες μας..καταλαβατε;
Σιγά ρε γατάκι μην θέλει αποδείξεις !! Για μαλακά τον πέρασες τον Κούλη ; Γενική κοπράνων και ούρων θα ζητανεΤα μουνια ενα επιδομα για καφε δεν δωσανε,να προσκομισω και αποδειξεις,να παρουμε κανενα καλο πακετο![]()
εγω προσωπικα δεν τρεχω πουθενα ειμαι γνωστης ομως τι παιζει σε ολα τα κομματα διαχρονικα..το μη χειρων βελτιστονΕκει εξω να δεις τι εχει,ειδικα εκει που τρεχετε σε κατι κομματικους σωληνες.Λαμπρα μυαλα,μεσον για να περασουν την ταξη αλλα αριστοι![]()
Ενταξει αμα κανουν και γενικη αιματος μπορει να βρουν λιγο μεσα στην καφεϊνηΣιγά ρε γατάκι μην θέλει αποδείξεις !! Για μαλακά τον πέρασες τον Κούλη ; Γενική κοπράνων και ούρων θα ζητανε