Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.682
- Πόντοι
- 3.936
Η φάση θυμίζει έντονα εποχή Τίτο στην Γιουγκοσλάβία...ο τύπος έδινε ένα επίδομα κάθε 15 του μήνα, το Κ15, για να την βγάζουν μέχρι να πληρωθούν....
Αν δεν είναι Αιθιοπίας θα πάρεις τ αρχίδια μου και Γουατεμάλα επίσης .. οι Αραμπικα τύποι πάνε για του χρόνουΕνταξει αμα κανουν και γενικη αιματος μπορει να βρουν λιγο μεσα στην καφεϊνη![]()
Καποτε επεσε το ματι μου στο τηλεαστη και κατι τετοιο ειχε πει ο αλλος αμεμπτος και καθαρος ιδιοκτητης του σταθμου.Οτι βρηκατε τον χειροτερο δηλαδη και επιλεξατε το λιγοτερο κακοεγω προσωπικα δεν τρεχω πουθενα ειμαι γνωστης ομως τι παιζει σε ολα τα κομματα διαχρονικα..το μη χειρων βελτιστον
Θα κάνει την μαγκιά να δώσει επίδομα εκλογών και θα γίνει μαδομουνι , 95% θα πάρειΗ φάση θυμίζει έντονα εποχή Τίτο στην Γιουγκοσλάβία...ο τύπος έδινε ένα επίδομα κάθε 15 του μήνα, το Κ15, για να την βγάζουν μέχρι να πληρωθούν....
ετσι γινεται δυστυχως η ετυχως παρθενογεννεση δεν υπαρχειΚαποτε επεσε το ματι μου στο τηλεαστη και κατι τετοιο ειχε πει ο αλλος αμεμπτος και καθαρος ιδιοκτητης του σταθμου.Οτι βρηκατε τον χειροτερο δηλαδη και επιλεξατε το λιγοτερο κακο![]()
Ακόμη τιμωρούν τον Τσίπρα , που μετά θα τον ξαναβγάλουν μόλις τελειώσουν τα λεφτά του Κούλη και τσαντιστουν μαζί τους που δεν θα τους ταιζειΚαποτε επεσε το ματι μου στο τηλεαστη και κατι τετοιο ειχε πει ο αλλος αμεμπτος και καθαρος ιδιοκτητης του σταθμου.Οτι βρηκατε τον χειροτερο δηλαδη και επιλεξατε το λιγοτερο κακο![]()
Θα τα δώσει όλα στις εκλογές...μέχρι και κώλο...Θα κάνει την μαγκιά να δώσει επίδομα εκλογών και θα γίνει μαδομουνι , 95% θα πάρει
την λυπητερη ρε Τροβα εμεις θα την πληρωσουμε μεσω φορων...2,5 δις τσαμπα τα βρηκε;Η φάση θυμίζει έντονα εποχή Τίτο στην Γιουγκοσλάβία...ο τύπος έδινε ένα επίδομα κάθε 15 του μήνα, το Κ15, για να την βγάζουν μέχρι να πληρωθούν....
Ε θα πεσει πακετακι πριν τις εκλογες,αλλα δεν θα ειναι μεσον προπαγανδας,θα το κανει γιατι ειναι κιμπαρης και φιλανθρωποςΘα κάνει την μαγκιά να δώσει επίδομα εκλογών και θα γίνει μαδομουνι , 95% θα πάρει
Οχιιι... ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ !! έτσι θα πει , έχουμε το περιθώριο , Εντ μεταξύ πάλι ομόλογο εκδώσαμε για δάνειο .. αλλά δεν είναι επίδομα να το καταλάβει ο κόσμος , γιατί δεν ξέρει τι είναι ομόλογο...Ε θα πεσει πακετακι πριμν τις εκλογες,αλλα δεν θα ειναι μεσον προπαγανδας,θα το κανει γιατι ειναι κιμπαρης και φιλανθρωπος![]()
Το πήρε γιατί είναι γάτα, 9% πληθωρισμός και μεις δανειστήκαμε με 2.7%....Οχιιι... ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ !! έτσι θα πει , έχουμε το περιθώριο , Εντ μεταξύ πάλι ομόλογο εκδώσαμε για δάνειο .. αλλά δεν είναι επίδομα να το καταλάβει ο κόσμος , γιατί δεν ξέρει τι είναι ομόλογο...
εσυ ριξε κανα ξεματιασμα ρε συ γιατι ενας Διγραμμος εδω σε εχει φαει....δεν ειναι να κανεις καλο εδω μεσα εχει πολλα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Που θα αναδιαρθρωθεί με νέο ομόλογο με υψηλότερο τόκο για να πληρωθεί ..Το πήρε γιατί είναι γάτα, 9% πληθωρισμός και μεις δανειστήκαμε με 2.7%....
Που θα αναδιαρθρωθεί με νέο ομόλογο με υψηλότερο τόκο για να πληρωθεί ..
Μου θύμισε μια στην Citibank που μου πούλαγε μια πιστωτική με προνομιακό επιτόκιο.. και την άφηνα και έλεγε για το πόσο καλό είναι το επιτόκιο , και εγώ σκεφτόμουν ότι θα την πιστολιασω .. άρα λίγη σημασία είχε
Εμένα μου στέλνανε τσεκ επιταγής και καλα σαν δάνειο πολλές φορές η γαμιολες χρυσές εποχές.Που θα αναδιαρθρωθεί με νέο ομόλογο με υψηλότερο τόκο για να πληρωθεί ..
Μου θύμισε μια στην Citibank που μου πούλαγε μια πιστωτική με προνομιακό επιτόκιο.. και την άφηνα και έλεγε για το πόσο καλό είναι το επιτόκιο , και εγώ σκεφτόμουν ότι θα την πιστολιασω .. άρα λίγη σημασία είχε
Το τελικό ήταν ότι της είπα στο τέλος , βγάλε μου και μια Diners να υπάρχει , και μου λέει μα έχει πολύ υψηλό επιτόκιο !! Μην ανησυχείς της λέω αγάπη μου , δεν αφήνω υπόλοιπο στις κάρτες
Δε συμφέρεις....Τα μουνια ενα επιδομα για καφε δεν δωσανε,να προσκομισω και αποδειξεις,να παρουμε κανενα καλο πακετο![]()
Τον άλλον.
Πώς από εδώ τουρισταΑυτός ο άαλλος
αυτός ο άαααλλος
είναι ευεργέτης μου, μεγάαααλος.