athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.421
- Πόντοι
- 12.756
αν γινουν τα 40 του θα σε κερασω φρεντοτσινο
αν γινουν τα 40 του θα σε κερασω φρεντοτσινο
διπλο καπουτσινο σοκολατα πλιζζζζζζζζζζζζζζζαν γινουν τα 40 του θα σε κερασω φρεντοτσινο
και οχι σκετο φυσικα θα σου εχω μπιμπλικια που θα τα κουμπωνεις 3-3διπλο καπουτσινο σοκολατα πλιζζζζζζζζζζζζζζζ
Τι λέει μαν;κατι απατεωνες μπασταρδοι που εχουν κανει λεφτα απο τον ιδρωτα του κοσμακη και εχουν μαθει τις φυλακες Μαλανδρινου,Κρητης κλπ να μην μιλανε γιατι αν τους βρω θα τους γαμησω και θα παει η ψωλη στο κωλαντερο γονα...αναγνωριζω οτι για κατι κλεφτες σαν και δαυτους το να δινει καποιος κατι ανιδιωτελως ειναι εξωγηινη γραφη και καλα θα κανει να το βουλωνει γιατι θα γαμησω αυτον,την συνοδεια του και 3 γενεες πισω γαμω τα οστα του.δεν χρειαζεται να επεκταθω δεν θα ειναι για καλο του
κατι αποτυχημενοι πανε να μου πρηξουν τις μπαλες μαν λες και δεν εχω τα δικα μουΤι λέει μαν;
Δε πειράζει μαν,προχωράμε με ψηλά το κουτελοκατι αποτυχημενοι πανε να μου πρηξουν τις μπαλες μαν λες και δεν εχω τα δικα μου
να γινω χορηγος?βαλε οδηγίες για επίδομα![]()
πες να σου δωσει ΑΦΜ και πινακιδα και ΙΒΑΝ , σε 2 μερες θα ειναι κομπλε
τι εχεις αδέρφε μου ? πες στον φίλο σουκατι αποτυχημενοι πανε να μου πρηξουν τις μπαλες μαν λες και δεν εχω τα δικα μου
δεν καταθεσατε τον οβολο σας ακομη ...?
ρε μαλακα,ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
με ανθοδεσμη κιολαςδεν καταθεσατε τον οβολο σας ακομη ...?
φερτην Αθηνα στο γηπεδο ρεμε ανθοδεσμη κιολας
τωρα ψαχνω στο νταρκ γουεμπ να πουλησω κερατοειδεις νεφρα κλπ
μια χαρα κοριτσι φαινεται , και καλη τιμη για την εμφανισημε ανθοδεσμη κιολας
τωρα ψαχνω στο νταρκ γουεμπ να πουλησω κερατοειδεις νεφρα κλπ
150 ευρω πες ενα 3ωρακι και δωρο dell χωρις μεντεσέδες , ''πουλα'' το για το νέο IPAD και καλά της dell
Θα τα γαμήσω όλα, ΟΛΑ.κατι απατεωνες μπασταρδοι που εχουν κανει λεφτα απο τον ιδρωτα του κοσμακη και εχουν μαθει τις φυλακες Μαλανδρινου,Κρητης κλπ να μην μιλανε γιατι αν τους βρω θα τους γαμησω και θα παει η ψωλη στο κωλαντερο γονα...αναγνωριζω οτι για κατι κλεφτες σαν και δαυτους το να δινει καποιος κατι ανιδιωτελως ειναι εξωγηινη γραφη και καλα θα κανει να το βουλωνει γιατι θα γαμησω αυτον,την συνοδεια του και 3 γενεες πισω γαμω τα οστα του.δεν χρειαζεται να επεκταθω δεν θα ειναι για καλο του
Μη βρίζεις μανΘα τα γαμήσω όλα, ΟΛΑ.
Παρασύρθηκα από το φίλο και αδελφό ατενέζο, ζητώ συγνώμηΜη βρίζεις μαν![]()