baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.914
- Πόντοι
- 6.035
ποιος ξυπναει αυριο.σε μερσω τα μαλα...
ποιος ξυπναει αυριο.σε μερσω τα μαλα...
εγω τωρα που πενηνταριζω θα την επαιρνα χαλαρα...ποιος ξυπναει αυριο.επρεπε να ειχαμε ανδρεα πρωθυπουργο θα μετραγα αντιστροφα για συνταξη.
Kαλησπερα αξιοτιμε Βαρε,φανταζομαι κινεισαι ελευθερα τωρα που εχει συννεφια.Αλιμονο οταν ξαναβγει ο ηλιος και καψει το κατασπρο δερματακι σουγεια σου φιλε μου,σου ευχομαι καλη εργασιμη εβδομαδα απο αυριο.
ασε που θα ειχαμε μπει εποπ και θα ξυνομασταν απο τα 20.εγω τωρα που πενηνταριζω θα την επαιρνα χαλαρα...
για την συνταξη λεμε ακομα ε?εγω τωρα που πενηνταριζω θα την επαιρνα χαλαρα...
ειχα βυσμα μαλακια εκανα που δεν ξεκινησα οπυ απο την αρχη..ασε που θα ειχαμε μπει εποπ και θα ξυνομασταν απο τα 20.![]()
ναιγια την συνταξη λεμε ακομα ε?![]()
Eσυ τωρα κατι υπονοεις ή ειναι η ιδεα μου?Να μας απαντησει ο Σεσκουλινος του λεςγια την συνταξη λεμε ακομα ε?![]()
στα 45 συνταξη τοτεΣ.ειχα βυσμα μαλακια εκανα που δεν ξεκινησα οπυ απο την αρχη..
ναι![]()
με εμενα θα απογειωθεις στα αστερια με αυτον στα τάρταραμονο φιλο@baros εμπιστευομαι
48 ειχα γνωστο μου που βγηκε συνταξη απο ΔΕΚΟστα 45 συνταξη τοτεΣ.![]()
ΜΟΝΟ ΜΠΑΡΟΥΛΗΣμε εμενα θα απογειωθεις στα αστερια με αυτον στα τάρταρα
λειπει η @nana1003 -Νανουκα την έδιωξανο μπουστης
τύπε δεν παίρνετε μαζι και το μέλος νανα ωστε αν καμια φορα γέρνει μονοπαντα απο αγερι να την κρεματε σα σημαδούρα αντίβαρο απο την ανάποδη ωστε να κραταει μπόσικα;![]()
τους εχουμε εδω μεσα κατι τετοιους σιγουρα ποσταρουν στα πολιτικα νηματα.48 ειχα γνωστο μου που βγηκε συνταξη απο ΔΕΚΟ
ΜΟΝΟ ΜΠΑΡΟΥΛΗΣ
στανταρακιτους εχουμε εδω μεσα κατι τετοιους σιγουρα ποσταρουν στα πολιτικα νηματα.![]()
τι θα κληρωσεις ?φιλε Αθηναιο τι θα φας σήμερα ?
τωρα γεμισαμε επιδοματάκιδες που το παιζουν και ιστόρια ...τους εχουμε εδω μεσα κατι τετοιους σιγουρα ποσταρουν στα πολιτικα νηματα.![]()
φιλε-μπαρε σε προσκαλω στον Φαρο με την κυρα σου..κερναω τα παντα...3 η ωρα θα ειμαι εκειτι θα κληρωσεις ?
πρεπει να κανεις γκιβ εγουει.τι θα μας δωσεις?τωρα γεμισαμε επιδοματάκιδες που το παιζουν και ιστόρια ...
ερχομαιιιιιιιιιιφιλε-μπαρε σε προσκαλω στον Φαρο με την κυρα σου..κερναω τα παντα...3 η ωρα θα ειμαι εκει