ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.721
- Πόντοι
- 5.006
Ναι σκούπισε τον ιδρώτα σουοχι μαν![]()
Ναι σκούπισε τον ιδρώτα σουοχι μαν![]()
Χαιρεσαι να τα βλεπεις ομως,να ενα παραδειγμα.Τωρα αυτη η πρασινη αναπτυξη που γινεται σε βουνα και επηρεαζει την χλωριδα και την πανιδα δεν ειναι και πολυ πρασινη ε?Λίγο είναι, 10-15MW σε ισχύ.
Τώρα αυτά που έρχονται έχουν ένα 0 παραπάνω και πολλαπλάσια ισχύ. Μιλάμε για χιλιάδες στρέμματα.
Κάποια υποτίθεται ότι γίνονται σε νεκρά ανοιχτά ορυχεία της ΔΕΗ, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι είναι
ακριβώς έτσι...
Καταλαβαμε...τα ειχα παλια με αυτην ...οταν ημουν μικρος
Το ξέρω το έργο, το έχω δει από κοντά.Χαιρεσαι να τα βλεπεις ομως,να ενα παραδειγμα.Τωρα αυτη η πρασινη αναπτυξη που γινεται σε βουνα και επηρεαζει την χλωριδα και την πανιδα δεν ειναι και πολυ πρασινη ε?
Κοζάνη: Παραδίδεται μέχρι το τέλος του 2021 το μεγαλύτερο φωτοβολταικό πάρκο στη χώρα (βίντεο)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καταλαβαμε...![]()
τι παθανε μετα θειο? επεσε ακριδα????Το εγκαινίασε ο Κούλης αρχές Απριλίου.![]()
Ναι ξερω,δεν προλαβαινει να εγκαινιαζει απε για να πληρωνουμε ολο και φθηνοτερο ρευμα.Ή το αναποδοΕίσαι λίγο πίσω...
Το εγκαινίασε ο Κούλης αρχές Απριλίου.
Περίπου 4000 στρέμματα σε έκταση!
Εν τω μεταξύ, κάποια από αυτά που έρχονται είναι ακόμη μεγαλύτερα!!
Προς το παρόν, υποθέτω πως γίνονται δοκιμές.τι παθανε μετα θειο? επεσε ακριδα????
![]()
![]()
![]()
Παραμύθια, θα πέσουν οι τιμές ΚΑΑΑΑΑΠΟΙΑΑΑΑ στιγμή στο ΜΕΕΕΕΕΛΛΟΝ αλλά όχι όπως το διαφημίζουν.Ναι ξερω,δεν προλαβαινει να εγκαινιαζει απε για να πληρωνουμε ολο και φθηνοτερο ρευμα.Ή το αναποδο![]()
θα πεσουν ομωςΠαραμύθια, θα πέσουν οι τιμές ΚΑΑΑΑΑΠΟΙΑΑΑΑ στιγμή στο ΜΕΕΕΕΕΛΛΟΝ αλλά όχι όπως το διαφημίζουν.
Τα έχει περιγράψει πολύ ωραία και πολύ καθαρά ο Μυτιληναίος, το έχω ξαναγράψει σχετικά πρόσφατα.
αφραγκιες ο κυριος βουρλας απο σημερα....ε ρε τι παραμυθι τρωμεθα πεσουν ομως![]()
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΧΩΡαφραγκιες ο κυριος βουρλας απο σημερα....ε ρε τι παραμυθι τρωμε
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΕ!
Κανεις προπαγανδα εναντιον του σωτηρα,αλλα δεν πειραζει.Καποια στιγμη ολοι θα καταλαβουμε ποσο λαθος καναμεΠαραμύθια, θα πέσουν οι τιμές ΚΑΑΑΑΑΠΟΙΑΑΑΑ στιγμή στο ΜΕΕΕΕΕΛΛΟΝ αλλά όχι όπως το διαφημίζουν.
Τα έχει περιγράψει πολύ ωραία και πολύ καθαρά ο Μυτιληναίος, το έχω ξαναγράψει σχετικά πρόσφατα.
Αδελφέ ο Βαγγέλας χθες πήγε αποδυτήρια έγινε της πουτανας τα έσπασε ολα,και είπε να κάνει μπάνιο στη σάουνα ο προφεσοραςαφραγκιες ο κυριος βουρλας απο σημερα....ε ρε τι παραμυθι τρωμε
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΕ!
Με αι ρε συ,εκτος αν του μιλας στον πλυθηντικο λογω ευγενειαςαφραγκιες ο κυριος βουρλας απο σημερα....ε ρε τι παραμυθι τρωμε
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΕ!
ΑΝ το κανεις θα σου βγει ενα εξτρα παπαρι πανω απο το δεξιο αυτι....νου σουΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΧΩΡ![]()
Εγω πιστευω θα τα δουμε λιγο πριν τις εκλογες,ολως τυχαιως βεβαιαΤο πρόβλημα με το ρεύμα λύθηκε, σε 2-3 βδομάδες θα ανακοινώσουν μέτρα που θα εφαρμοστού σε 1-2 μήνες και θα δούμε τον αντίκτυπο τους Σεπτέμβρη με Οκτώβρη.
Πάμε παρακάτω...![]()
Έγινε το θαύμα, έκανε τελικά?Αδελφέ ο Βαγγέλας χθες πήγε αποδυτήρια έγινε της πουτανας τα έσπασε ολα,και είπε να κάνει μπάνιο στη σάουνα ο προφεσορας![]()
Ναι μαν το μεγάλοΈγινε το θαύμα, έκανε τελικά?![]()