baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.914
- Πόντοι
- 6.035
σεσκουλας εχει μπει στο αμαξι και το σανιδωνει.φιλε-μπαρε σε προσκαλω στον Φαρο με την κυρα σου..κερναω τα παντα...3 η ωρα θα ειμαι εκει
σεσκουλας εχει μπει στο αμαξι και το σανιδωνει.φιλε-μπαρε σε προσκαλω στον Φαρο με την κυρα σου..κερναω τα παντα...3 η ωρα θα ειμαι εκει
να παλεψετε με Γεωργιανοπρεπει να κανεις γκιβ εγουει.τι θα μας δωσεις?
Kια ψαχνεις καποιον να πληρωσει τον λογαριασμο δηλαδηφιλε-μπαρε σε προσκαλω στον Φαρο με την κυρα σου..κερναω τα παντα...3 η ωρα θα ειμαι εκει
τωρα που δεν εχεις εξοδα πρεπει να προσφερεις κατι στους εκλεκτους φιλους σου.να παλεψετε με Γεωργιανο
να μπει στην κεντρικη σελιδα ωστε να γινει συναντηση του σαησεσκουλας εχει μπει στο αμαξι και το σανιδωνει.![]()
πρεπει να κανεις γκιβ εγουει.τι θα μας δωσεις?
Είναι σεμνά τα κορίτσια μου,δεν κάνουν τέτοια πράγματα...ΝΤΡΟΠΉοκ μας επεισε ποσο?![]()
το ξανθο ηταν δηλητηριο το καθαρμα μας λιγωσεΕίναι σεμνά τα κορίτσια μου,δεν κάνουν τέτοια πράγματα...ΝΤΡΟΠΉ
Αύριο,μεθαύριο πάλι,ξεθάβουν την γριά και θα πιάσουν δουλειάΑφησανε την Ρουλα , επειδη κιολας δεν εχει ζωντανά με συνδεσεις σε δικηγορους , ιατροδικαστες κτλ και πιασανε την γατα που εφαγε το σουτ απο τον αλλον και εφυγε στην θαλασσα
Οποτε θες έρχεσαι...ξηγιεμαι εγώαστακοι γαριδες καραβιδες ο αθηναιος,αυτα ειναι αρχοντας κιμπαρης μεγαιστανας.
εχουν ξεθαψει μεχρι 3 γενεές πισω .. σε λιγο θα ξεθαψουν και τον Καραμανλη φρύδια μπας και τον εφαγε η Ρουλα με κεταμίνη ..Αύριο,μεθαύριο πάλι,ξεθάβουν την γριά και θα πιάσουν δουλειά
με κακομαθαινεις.Οποτε θες έρχεσαι...ξηγιεμαι εγώ
με κακομαθαινεις.![]()
παρε και λεφτα μαζι σου , θα σου χρειαστουνμε κακομαθαινεις.![]()
καλο,αλλα θελει αναβαθμιση με παλιο απλ ειναι.
το 10 ειναι νταξει βασταει ακομακαλο,αλλα θελει αναβαθμιση με παλιο απλ ειναι.![]()
οχι οχι εγω κερνάωΟποτε θες έρχεσαι...ξηγιεμαι εγώ