Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.999
- Πόντοι
- 1.706
ο εξπλόρερ ήταν πάντα βαρύς και ο χειρότερος μπράουζερ, τόσο μεγάλη διαφορά ο έτζ?καμία σχέση με chrome παντως , πολυ καλυτερα , κανει καλυτερη διαχείριση
ο εξπλόρερ ήταν πάντα βαρύς και ο χειρότερος μπράουζερ, τόσο μεγάλη διαφορά ο έτζ?καμία σχέση με chrome παντως , πολυ καλυτερα , κανει καλυτερη διαχείριση
παρε μαθηματα να φας την πεθεραολοσωστα!!!
ουτε η εταιρεια δολοφονων, τοσο σωστα!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με μαθηματικη ακριβεια ολες οι κινησεις που προτεινε ο νιπλης..ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!!!!παρε μαθηματα να φας την πεθερα
Το ήξερε γιατί έχουμε βάλει όλους τους ασθενέις μας να κάνουν διαθήκη υπέρ την κλινικής.ολοσωστα!!!
ουτε η εταιρεια δολοφονων, τοσο σωστα!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ουτε αν πουλησεις τα νεφρα σου δεν μπορεις να με πληρωσεις εσυ!!!!!νιπλη ηρθε η ωρα να ανοιξουμε ενα γραφειο εξυπηρετησεων ας το πουμε ετσι...νομικος εκπροσωπος με το αζημιωτο φυσικα ραο..
Γραφείο ιδεών όπως στο έργο του Σαμαράκη.νιπλη ηρθε η ωρα να ανοιξουμε ενα γραφειο εξυπηρετησεων ας το πουμε ετσι...νομικος εκπροσωπος με το αζημιωτο φυσικα ραο..
Εννοείταιayrio κανει αστρα ζενεκα η κυρα...θυμησε μου πιανει η ιδιοχειρη διαθηκη;σε ενα κομματι χαρτι απλα με την υπογραφη της;
θα σε πληρωνουμε αναλογα πως θα μας σκαπουλαρεις δεν ειναι διαζυγια εδω και μοιχειες θα ειμαστε σοβαρο μαγαζι ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΓΑΖΙουτε αν πουλησεις τα νεφρα σου δεν μπορεις να με πληρωσεις εσυ!!!!!
νιπλης εχει τονους ρευστου, αλλα χρειαζομαι 3 οφσορ, 2 μπουζουξιδικα και 3 μαγαζια βιτρινα τουλαχιστον, για να τα ξεπλυνω...
![]()
Ωπ!ο εξπλόρερ ήταν πάντα βαρύς και ο χειρότερος μπράουζερ, τόσο μεγάλη διαφορά ο έτζ?
αλλο πραγμα σου λεω , αλλο πραγμαο εξπλόρερ ήταν πάντα βαρύς και ο χειρότερος μπράουζερ, τόσο μεγάλη διαφορά ο έτζ?
ειδικοτης μου τυποι σαν τον νιπλη...θα σε πληρωνουμε αναλογα πως θα μας σκαπουλαρεις δεν ειναι διαζυγια εδω και μοιχειες θα ειμαστε σοβαρο μαγαζι ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΓΑΖΙ
εχω μεινει πίσω στα νομικά , ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ..νιπλη ηρθε η ωρα να ανοιξουμε ενα γραφειο εξυπηρετησεων ας το πουμε ετσι...νομικος εκπροσωπος με το αζημιωτο φυσικα ραο..
επειδή τον σιχαίνομαι και εγώ και το σταφ και οι άλλοι ασθενείς, τον έχω βάλει απομόνωση και ειδική θεραπεία να χώνει τον αντίχειρα στον κώλο του ενώ φωνάζει τους φθόγγους της βυζαντινής μουσικής.Ωπ!
Εδώ είστε;
Την καλή σας την κουβέντα είχαμε τώρα.
Ο ασθενής σας ο κ. Καβλαλοκαλαμόγερας, καλά;
Πιστεύει ακόμα πως είναι βαθύπλουτος μέντωρας και κατοικεί σε βίλα στην κοτ ντ΄αζούρ;![]()
μας γαμησε το κτηματολόγιο , ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ , ειναι ολα φακελωμένα γαμω την αναπτυξη γαμωειδικοτης μου τυποι σαν τον νιπλη...
δεχομαι και αμοιβη σε οικοπεδα, αγροτεμαχια και διαμερισματα...ειναι πιο βολικο και για τους πελατες τυπου νιπλη..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φοβασαι τα μετρητα τους?ειδικοτης μου τυποι σαν τον νιπλη...
δεχομαι και αμοιβη σε οικοπεδα, αγροτεμαχια και διαμερισματα...ειναι πιο βολικο και για τους πελατες τυπου νιπλη..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μας γαμησε το κτηματολόγιο , ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ , ειναι ολα φακελωμένα γαμω την αναπτυξη γαμω
ξερεις καλα αγγλικα , ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ???ουτε αν πουλησεις τα νεφρα σου δεν μπορεις να με πληρωσεις εσυ!!!!!
νιπλης εχει τονους ρευστου, αλλα χρειαζομαι 3 οφσορ, 2 μπουζουξιδικα και 3 μαγαζια βιτρινα τουλαχιστον, για να τα ξεπλυνω...
![]()
μην ξεχασεις να αγορασεις και την μακρονησο για συναισθηματικους λογους και μονο.ξερεις καλα αγγλικα , ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ???
ολα ειναι εξωτερικο , όλα !!! θα μιλας με μαυρους διαχειριστες σε βραχονησίδες , ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ σαν τον Σταματη Γαρδελη στις βιντεοκασσετες