Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.999
- Πόντοι
- 1.706
αν σκαμπάζεις και από ιατρικά, σε θέλω. Είσαι οξυδερκής!Εξαιρείται το αριστερό χέρι.
αν σκαμπάζεις και από ιατρικά, σε θέλω. Είσαι οξυδερκής!Εξαιρείται το αριστερό χέρι.
Και ποιος δεν σκαμπάζει σε αυτή τη χώρα;αν σκαμπάζεις και από ιατρικά, σε θέλω. Είσαι οξυδερκής!
έγινε μου κάνεις.Και ποιος δεν σκαμπάζει σε αυτή τη χώρα;
της τα τρως εν ζωη, θες να της τα φας και μετα θανατον...ayrio κανει αστρα ζενεκα η κυρα...θυμησε μου πιανει η ιδιοχειρη διαθηκη;σε ενα κομματι χαρτι απλα με την υπογραφη της;
Εξαιτίας τους γίναμε τσιμεντούπολητης τα τρως εν ζωη, θες να της τα φας και μετα θανατον...
50 χρονων εφτασες ρε ανεπροκοπε...αλλοι στην ηλικια σου σηκωνουν πολυκατοικιες....
ε οχι και τσιμεντουπολη...με την παραλιακη μας, με τους κηπους μας, με τα παρκα μας, με τους περιπατους μας...Εξαιτίας τους γίναμε τσιμεντούπολη![]()
Και τα πάρκα τσέπης!ε οχι και τσιμεντουπολη...με την παραλιακη μας, με τους κηπους μας, με τα παρκα μας, με τους περιπατους μας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για ενα καφε σε πλαστικο ισως σε αφησουν για να κατσεις χλώμο ουτε απεναντι στα σουβλακια δεν σε δεχονται.του χρόνου τέτοιο καιρό θα βγαίνουμε για γκόμενες στο opus
εμένα? γιατί έτσι ρε σκυλομάνα τι σου έκαναγια ενα καφε σε πλαστικο ισως σε αφησουν για να κατσεις χλώμο ουτε απεναντι στα σουβλακια δεν σε δεχονται.![]()
![]()
![]()
πολυ βαρετο αυτο το θρεντ
τα ιδια και τα ιδια εδω
σκεφτομαι να κανω μια μικρη αποχη
Απαξιωτικό σχόλιοπολυ βαρετο αυτο το θρεντ
τα ιδια και τα ιδια εδω
σκεφτομαι να κανω μια μικρη αποχη
Αυτές τις άγιες μέρες γίνονται θαύματαΝα το δούμε, και να μην το πιστέψουμε.![]()
εμένα? γιατί έτσι ρε σκυλομάνα τι σου έκανα
καλα ενταξει ενα σουβλακι στα ορθια απο τσι τσι σου δινουν.εμένα? γιατί έτσι ρε σκυλομάνα τι σου έκανα
αυριο ειναι της Αγιας Ειρηνης , θα πας το πρωι μαζι της να την ταξεις , μετα οπως εισαι εκει βγαζεις το χαρτι και της λες τι να γραψει !! μετα πες ομορφα - βαλε ενα αυτογραφο αγαπη μου, βρες εκει και εναν τριγυρω απο κανα καφέ η οτιδηποτε που να σου φαινεται κανονικος να υπογραψει και αυτος μαρτυραςayrio κανει αστρα ζενεκα η κυρα...θυμησε μου πιανει η ιδιοχειρη διαθηκη;σε ενα κομματι χαρτι απλα με την υπογραφη της;
να ξερεις , ο edge εχει φτιαξει παρα πολυ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ , και ολα τα προσθετα του chrome μπορεις να τα κατεβασεις και να παιξουν και σε αυτοναν δεν ευδοκιμήσει θα εισηγηθώ στον μπαρόκ να φτιάξει και τρίτο κλώνο σε όπερα μπράουζερ.
Θα κάνω τα πάντα να μην νικήσεις.
αλήθεια? πολύ σημαντικό αυτό. Θα ρωτήσω τον χακερά μου.να ξερεις , ο edge εχει φτιαξει παρα πολυ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ , και ολα τα προσθετα του chrome μπορεις να τα κατεβασεις και να παιξουν και σε αυτον
εχει πολυ καλες καινουργιες λειτουργίες και τρωει την μιση μνημη !! για σενα που εχεις πολλους κλωνους ταυτοχρονα ανοιχτους
καμία σχέση με chrome παντως , πολυ καλυτερα , κανει καλυτερη διαχείρισηαλήθεια? πολύ σημαντικό αυτό. Θα ρωτήσω τον χακερά μου.
παρε και τις γατες μαζι να κανουν εμβόλιο τυπε , εδω κοιτα τι γινεταιayrio κανει αστρα ζενεκα η κυρα...θυμησε μου πιανει η ιδιοχειρη διαθηκη;σε ενα κομματι χαρτι απλα με την υπογραφη της;
αυριο ειναι της Αγιας Ειρηνης , θα πας το πρωι μαζι της να την ταξεις , μετα οπως εισαι εκει βγαζεις το χαρτι και της λες τι να γραψει !! μετα πες ομορφα - βαλε ενα αυτογραφο αγαπη μου, βρες εκει και εναν τριγυρω απο κανα καφέ η οτιδηποτε που να σου φαινεται κανονικος να υπογραψει και αυτος μαρτυρας
ονοματεπωνυμο αριθμο ταυτοτητας ημερομηνία τόπος .
ΠΡΟΣΟΧΗ ολη η διαθηκη πρεπει να εχει ιδιοχειρη γραφη δική της ολα ημερομηνιες τοπος κτλ , εσεις θα της λετε και αυτη υα γραφει !!! μην βαλεις εσυ τσοντες προτασεις μετα !!
δηλαδη και ονομα σου και ολα θα τα γραφει αυτη!!
Θα μπει και ο Αλεξ το βραδυ για σιγουριά , αμα δεν εχει μπλεξει με κανενα καρτελ
Σε καλη μεριά τυπε !!!!
Να σε φάνε και να βρεθείς μετά θετικόςπαρε και τις γατες μαζι να κανουν εμβόλιο τυπε , εδω κοιτα τι γινεται
![]()
Ινδία: Θετικά στον κορωνοϊό οκτώ λιοντάρια σε ζωολογικό κήπο
Tα ζώα παρουσίαζαν ελαφρά συμπτώματα κορωνοϊού - Πρόκειται για την πρώτη γνωστή περίπτωση μόλυνσης μεγάλων αιλουροειδών από τον κορωνοϊό στη χώραwww.protothema.gr