Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.574
- Πόντοι
- 12.756
στειλε κωδικους , τους εχω χάσειΔικός σου![]()
στειλε κωδικους , τους εχω χάσειΔικός σου![]()
άμα θες υπάρχει θέση στη λουξ κλινική απέναντι, να πετάς τα ιατρικά απόβλητα ενέσεις γάζες κλππολυ βαρετο αυτο το θρεντ
τα ιδια και τα ιδια εδω
σκεφτομαι να κανω μια μικρη αποχη
Με τίποτα. Πλέον είμαι ανεξάρτητοςστειλε κωδικους , τους εχω χάσει
επιτροπη ανταγωνισμου θα σε παω , και εχω ακομα γνωστους εκει μεσα , δεν θα περάσεις καλα , θα στην λουκεταρουν την παραγκα μου ανοιξεςάμα θες υπάρχει θέση στη λουξ κλινική απέναντι, να πετάς τα ιατρικά απόβλητα ενέσεις γάζες κλπ
μα δεν τον παίρνω σαν ασθενή, σαν υπάλληλο του έκανα πρόταση. Τι νομίζεις ότι θα τον έχω και υπάλληλο και ασθενή όπως κάνετε εδώ οι σκιντζήδες? δουλεύω σε σοβαρή κλινική με περγαμηνές.επιτροπη ανταγωνισμου θα σε παω , και εχω ακομα γνωστους εκει μεσα , δεν θα περάσεις καλα , θα στην λουκεταρουν την παραγκα μου ανοιξες
Δεν έχει, είναι αριστερόςερκοντισιο
και για να παρκαρει το ασθενοφόρο να τον παρεις , θα σου κανω ΚΑΚΟμα δεν τον παίρνω σαν ασθενή, σαν υπάλληλο του έκανα πρόταση. Τι νομίζεις ότι θα τον έχω και υπάλληλο και ασθενή όπως κάνετε εδώ οι σκιντζήδες? δουλεύω σε σοβαρή κλινική με περγαμηνές.
σκεφτομαστε με τον Αγιο αν συνεχισεις ετσι στην πυλη με αυτο το ζηλο , που οποιος θελει μπαινει και βγαινει , να κανουμε λακο με κροκόδειλους καλυτερα και να την καταργησουμε την πυλη , τι λες και εσυ ?Δεν έχει, είναι αριστερός
τις ίδιες μαλακίες μου κάνει και ο μπαρόκ και τονΜε τίποτα. Πλέον είμαι ανεξάρτητος![]()
Μας ζηλεύουν επειδή είμαστε κούκλοιτις ίδιες μαλακίες μου κάνει και ο μπαρόκ και τον
star wars η αντεπίθεση των κλώνων![]()
κοίτα ρε που δεν αφήνουν τον άνθρωπο ούτε σκουπιδιάρης να γίνει. Δεν του φτάνει που είναι ανίατοςκαι για να παρκαρει το ασθενοφόρο να τον παρεις , θα σου κανω ΚΑΚΟ
μηπως να την πεφτατε σε διαφορετικό γυναικειο προφίλ για να μην σας παιρνει χαμπαρι ολο το σαιτ ?τις ίδιες μαλακίες μου κάνει και ο μπαρόκ και τον
star wars η αντεπίθεση των κλώνων![]()
Μέσα είμαι, έχει πολλούς κροκόδειλους το νήμα.σκεφτομαστε με τον Αγιο αν συνεχισεις ετσι στην πυλη με αυτο το ζηλο , που οποιος θελει μπαινει και βγαινει , να κανουμε λακο με κροκόδειλους καλυτερα και να την καταργησουμε την πυλη , τι λες και εσυ ?
Μια πορτα σε βαλαμε να κοιτας , οχι να κάνεις ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣΜέσα είμαι, έχει πολλούς κροκόδειλους το νήμα.
Η δουλειά του φύλακα που ανατέθηκε είναι προσωρινή αν θυμάσαι ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ.
Εγώ είμαι Ωριλάς, ΩΡΙΛΑΣ
Καπιταλιστικό το aircondition;Δεν έχει, είναι αριστερός
ayrio κανει αστρα ζενεκα η κυρα...θυμησε μου πιανει η ιδιοχειρη διαθηκη;σε ενα κομματι χαρτι απλα με την υπογραφη της;μηπως να την πεφτατε σε διαφορετικό γυναικειο προφίλ για να μην σας παιρνει χαμπαρι ολο το σαιτ ?
αν δεν ευδοκιμήσει θα εισηγηθώ στον μπαρόκ να φτιάξει και τρίτο κλώνο σε όπερα μπράουζερ.μηπως να την πεφτατε σε διαφορετικό γυναικειο προφίλ για να μην σας παιρνει χαμπαρι ολο το σαιτ ?
Οτιδήποτε βελτιώνει το επίπεδο ζωής δεν είναι αριστερόΚαπιταλιστικό το aircondition;
Εξαιρείται το αριστερό χέρι.Οτιδήποτε βελτιώνει το επίπεδο ζωής δεν είναι αριστερό
του χρόνου τέτοιο καιρό θα βγαίνουμε για γκόμενες στο opusayrio κανει αστρα ζενεκα η κυρα...θυμησε μου πιανει η ιδιοχειρη διαθηκη;σε ενα κομματι χαρτι απλα με την υπογραφη της;