Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.378
- Πόντοι
- 12.756
Μουνόπανο εκ γενετής δηλαδή ..αυτο δεν με νοιαζει καθολου...τιμιος γεννιεσαι δεν γινεσαι..γεννηθηκα ετσι
Ωρσε μαλάκα
Μουνόπανο εκ γενετής δηλαδή ..αυτο δεν με νοιαζει καθολου...τιμιος γεννιεσαι δεν γινεσαι..γεννηθηκα ετσι
δεν γαμιεσαι ρε Μαντοφ λεω εγωΜουνόπανο εκ γενετής δηλαδή ..
Ωρσε μαλάκα
Έτρεξες για το επίδομα μωρη δεξιά μαϊμού , επίδοματιας επαγγελματίας θα γίνεις γαμιολα με τον Κούλη που μου εκραζε τον ΣΥΡΙΖΑ και τα επιδόματα ..δεν γαμιεσαι ρε Μαντοφ λεω εγω
Αν αισθάνεσαι καλύτερα που ξεφτυλιζεσαι και θα κάνεις αίτηση υποτίθεται σαπροφυτο ότι έχεις και πολλά λεφτά με το να γράφεις μαλακίες πάσο..να ξέρεις ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει στο τέλοςΈτρεξες για το επίδομα μωρη δεξιά μαϊμού , επίδοματιας επαγγελματίας θα γίνεις γαμιολα με τον Κούλη που μου εκραζε τον ΣΥΡΙΖΑ και τα επιδόματα ..
Γαμιολη κάτσε εκεί ξεφτιλισου ΔΕΞΙΕ της μεσαίας τάξης για 30 ευρώ , να πατάς το κλικ και να περιμένεις να σου έρθει το εμαιλ επιβεβαίωσης , εκεί να σε έχει ο Κούλης να κλικαρεις σαν το πρεζακι ..
Ξεφτίλισμενε
Ακριβώς , θα πάρεις τ αρχίδια μαςΑν αισθάνεσαι καλύτερα που ξεφτυλιζεσαι και θα κάνεις αίτηση υποτίθεται σαπροφυτο ότι έχεις και πολλά λεφτά με το να γράφεις μαλακίες πάσο..να ξέρεις ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει στο τέλος
Θα με νευριασεις...η κυρά θα το πάρει μαλακα πρέπει... εγώ το κάνω δώρο για ποιο φτωχούς όπως πρέπει να κάνουν πολλοί άλλοι ακόμαΑκριβώς , θα πάρεις τ αρχίδια μας
Πρώτα εδώ έγραψα ρε...η όχι δεν θυμάμαιο γαμιολης ο αθηναιος γραφει σε αλλα νηματα πριν πει μια καλησπερα εδω
ντροπη σου να ψευδεσε....σε ψαχνει ο βαρος τωραΠρώτα εδώ έγραψα ρε...η όχι δεν θυμάμαι
Είμαι κατάκοπος και ακόμα δουλειά ρε δικαιολογουμαιντροπη σου να ψευδεσε....σε ψαχνει ο βαρος τωρα
ενταξει...σε πιστευω και σε καταλαβαινωΕίμαι κατάκοπος και ακόμα δουλειά ρε δικαιολογουμαι
Λαμία διπλό μπουξος η Χ η διπλό Μονακό θα κερδίσετεενταξει...σε πιστευω και σε καταλαβαινω
βλεπω ασσο στην λαμια σημερα
ασο στο φαληρο και διπλο στο μονακο
γνωμη σου
Μαζέψου τυπε λίγο φίδι είσαι εσύ και μάλιστα οχιά με δηλητήριοΑκριβώς , θα πάρεις τ αρχίδια μας
Λαμία διπλό μπουξος η Χ η διπλό Μονακό θα κερδίσετε
Λαμία διπλόμπουξος η Χ η διπλό
Μονακό θα χιάσετε
![]()