Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.684
Πόντοι
3.936
ναι αλλα οσο δεν κανει κατι τρεχουν οι λογαριασμοι με αυτες τις τιμες , θα ξαναρθουν 3 χιλιαρα για πληρωμη και θα πεσουν πουτσες , μαλακα μου θα τον δολοφονησουν ετσι οπως παει , εχει τρελαθει ο κοσμος ( τουλαχιστον καποιοι γιατι αλλοι ειναι κλασικοι μαλακες με κοντη μνημη ) ..

Ηρθε σε εναν πιτσιρικα τεχνικο που εχω 1.300 ευρω το ρευμα , σε σπιτι που πηγε τωρα εδω και 2μιση μηνες , με μηδεν πριν ( ηταν κλειστο και ξεχρεωμενο απ τον προηγουμενο ) , ετοιμος να κλαψει ηταν , ολη μερα λειπει στην δουλεια και αυτος και η δικια του
Τα παιδιά που παίρνουν βασικό έχουν κουδουνίσει, έρχονται και μου λένε πως τα νοίκι και ΔΕΗ είναι όλος ο μισθός τους...μιλάμε για τραγικές καταστάσεις!!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.578
Πόντοι
12.756
ρε μαλακα πεσει δεν πεσει ο κοσμος δεν θα εχει να τους πληρωσει , θα κοπουν ρευματα , θα γινει της γαμιολας , ΣΗΜΕΡΑ πρεπει να φυγει , οχι ΑΥΡΙΟ , ΣΗΜΕΡΑ , ο κοσμος εχει χαζεψει , λιγο η Πατρα λιγο το Πασχα στ αρχιδια τους ολοι , σου λειε βλεπουμε , οταν ερθει ο αλλος απο κατω να κοψει το ρευμα να δεις τι γλεντι εχει να γινει ..

Εντωμεταξυ δεν εχουν καταλαβει οτι με τους καινουργιους μετρητες που βαζουν τους ''εξυπνους'' δεν θα χρειαζεται να ερθουν να στο κοψουν , θα το κοβουν απο το γραφειακι τους .. Το λεω επειδη μερικοι νταηδες Ελληνες θα αρχισουν παλι τις μαλακιες του τυπου - '' ας τολμησουν να ερθουν να το κοψουν θα τους σκοτωσω ''
σου εχω νεα..500 αποκοπες την ημερα γινονται Αττικη..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.379
Πόντοι
12.756
σου εχω νεα..500 αποκοπες την ημερα γινονται Αττικη..
περιμενε σε λιγο καιρο....
Εχει καταντησει επικινδυνος ο τυπος, μεχρι και ο Ανδρουλακης το απολυτο τιποτα μοιαζει για λυση σε λιγο στον κοσμο..
Θα πεσει πολυ ξυλο τυπε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.578
Πόντοι
12.756
περιμενε σε λιγο καιρο....
Εχει καταντησει επικινδυνος ο τυπος, μεχρι και ο Ανδρουλακης το απολυτο τιποτα μοιαζει για λυση σε λιγο στον κοσμο..
Θα πεσει πολυ ξυλο τυπε
ετσι οπως παει σιγουρα...απλα ξερεις τι γινεται;εχει δωσει κοινωνικο τιμολογιο σε πολυ κοσμο και πιστευει οτι ετσι θα σωθει...μηδεν επαφη με την πραγματικοτητα

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.454
Πόντοι
966
Η ΔΕΗ συνεχιζει να γαμαει κοσμο και ο αλλος πηγε διακοπές γαμώ το μουνι που τον πέταγε στον Κάρολο ... Ακόμα περιμένει να δει τι θα κάνει η Ευρώπη με τις τιμές αλλά ταυτόχρονα τρέχουν οι χρεώσεις ..
Σίγουρος είμαι ότι το καθυστερεί όσο μπορεί για να μαζέψουν χρημα οι εταιρίες γαμώ το σπιτάκι του και να τον ζουν μετά που θα είναι ένα πολιτικό σκουπίδι

πηγε να παρει ιδεες πως θα ανακαινισει τα ανακτορα του βασιλια στο τατοι :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.379
Πόντοι
12.756
ετσι οπως παει σιγουρα...απλα ξερεις τι γινεται;εχει δωσει κοινωνικο τιμολογιο σε πολυ κοσμο και πιστευει οτι ετσι θα σωθει...μηδεν επαφη με την πραγματικοτητα
Αν δεν ξυπνησει και τωρα ο κοσμος πραγματικα ειναι εντελως για το πουτσο , θα αρχιζω να λεω οτι εδω μεσα στο μπου υπαρχουν μονο διανοιες σε σχεση με τους εξω .

Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να γινει για να τα γαμησει ολα ο κοσμος .. τοσο παθητικο λαο δεν εχω ξαναδει .. να μου πεις εχεις δει πιο μαλακες ? οχι η αληθεια ειναι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.578
Πόντοι
12.756
Αν δεν ξυπνησει και τωρα ο κοσμος πραγματικα ειναι εντελως για το πουτσο , θα αρχιζω να λεω οτι εδω μεσα στο μπου υπαρχουν μονο διανοιες σε σχεση με τους εξω .

Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να γινει για να τα γαμησει ολα ο κοσμος .. τοσο παθητικο λαο δεν εχω ξαναδει .. να μου πεις εχεις δει πιο μαλακες ? οχι η αληθεια ειναι
με δουλευεις;ΤΙΠΟΤΑ δεν θα γινει..

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.578
Πόντοι
12.756
ακομα περιμενω να μου στειλουν στο μεηλ επιβεβαιωση..εχω στειλει 20 φορες επαναποστολη μεηλ και πουτσα τους

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.728
Πόντοι
6.056

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.578
Πόντοι
12.756
αλλαξα το μεηλ μου για να δουμε τωρα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.379
Πόντοι
12.756
πηγε να παρει ιδεες πως θα ανακαινισει τα ανακτορα του βασιλια στο τατοι :confused:
πηγε να βγαλει και απο εκει κανα φραγκο ,... το καλοκαιρι καηκε ολο το Τατοι και ξαφνικα πηγε στην Αγγλια να μαθει τι να κανει με το γαμωσπιτο !!!
Και επρεπε να παει αυτος για να κανει και διακοπες , δεν μπορουσε να πανε απο το υπουργειο πολιτισμου ?? αφου και στην Αγγλια το υπουργειο πολιτισμου το κανονισε δεν ΠΗΓΕ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΤΟ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ , ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.578
Πόντοι
12.756
τι προσπαθεις να κανεις τυπε ?
οταν τελειωνεις με τα στοιχεια σου βαζεις μεηλ και περιμενεις να σου ερθει λινκ να επιβεβαιωσεις το μεηλ σου...ε μου ηρθαν 10 λινκ μαζεμενα γιατι κολλησε το συστημα τους τα πατησα και μου εβγαζε το μεηλ εχει χρησιμοποιηθει η δεν ειναι εγκυρο..αλλαξα απο την επεξεργασια μεηλ και παλι περιμενω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.379
Πόντοι
12.756
οταν τελειωνεις με τα στοιχεια σου βαζεις μεηλ και περιμενεις να σου ερθει λινκ να επιβεβαιωσεις το μεηλ σου...ε μου ηρθαν 10 λινκ μαζεμενα γιατι κολλησε το συστημα τους τα πατησα και μου εβγαζε το μεηλ εχει χρησιμοποιηθει η δεν ειναι εγκυρο..αλλαξα απο την επεξεργασια μεηλ και παλι περιμενω
ναι οκ το πιασα αυτο , τι αιτηση κανεις δεν μας λες ?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom