Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.382
Πόντοι
12.756

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.382
Πόντοι
12.756
Με την Αττικη οδο ακομα προσπαθουν να δουν τις αιτησεις , γαμω το σπιτι τους και αυτων ..
Νομιζουν οτι θα περασει ο καιρος και θα το ξεχασουμε, αλλοι μπορει , ΕΓΩ ΟΧΙ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.382
Πόντοι
12.756
οχι ρε μονο οταν ξαποσταινω λιγο:undecided:
Να κανεις καφε και τυροπιτα απο το σπιτι παλιο τεμπελη , οπως θα κανει και ο Αλεξ71 ..
Οχι να τρως απ εξω και μετα θα ερχεσαι εδω και να μας ζαλιζεις τ αρχιδια για τις τιμες

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.578
Πόντοι
12.756
Να κανεις καφε και τυροπιτα απο το σπιτι παλιο τεμπελη , οπως θα κανει και ο Αλεξ71 ..
Οχι να τρως απ εξω και μετα θα ερχεσαι εδω και να μας ζαλιζεις τ αρχιδια για τις τιμες
καλα που δεν τρωω τυροπιτες:tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.382
Πόντοι
12.756

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.728
Πόντοι
6.056
ξεκινησαν να καινε γραφεια ΝΔ , το ακουσες φανταζομαι ... ετοιμασου να μπεις σε λαγουμι και εσυ μαζι με τον αλλο τον ΑΜΕΑ τον φιλο σου
ετσι θελουν τα μουνια να βρουμε εναν συγχρονο μαθιου χοπκινς να τους καψει σαν τις μαγισσες στον μεσαιωνα τους ασχημαντρες :2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.382
Πόντοι
12.756
Η ΔΕΗ συνεχιζει να γαμαει κοσμο και ο αλλος πηγε διακοπές γαμώ το μουνι που τον πέταγε στον Κάρολο ... Ακόμα περιμένει να δει τι θα κάνει η Ευρώπη με τις τιμές αλλά ταυτόχρονα τρέχουν οι χρεώσεις ..
Σίγουρος είμαι ότι το καθυστερεί όσο μπορεί για να μαζέψουν χρημα οι εταιρίες γαμώ το σπιτάκι του και να τον ζουν μετά που θα είναι ένα πολιτικό σκουπίδι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.578
Πόντοι
12.756
Η ΔΕΗ συνεχιζει να γαμαει κοσμο και ο αλλος πηγε διακοπές γαμώ το μουνι που τον πέταγε στον Κάρολο ... Ακόμα περιμένει να δει τι θα κάνει η Ευρώπη με τις τιμές αλλά ταυτόχρονα τρέχουν οι χρεώσεις ..
Σίγουρος είμαι ότι το καθυστερεί όσο μπορεί για να μαζέψουν χρημα οι εταιρίες γαμώ το σπιτάκι του και να τον ζουν μετά που θα είναι ένα πολιτικό σκουπίδι
ρε αυτα που λεει οτι θα κανει ειναι τσιροτα και το ξερεις..δεν σωνεται η κατασταση αν δεν επεμβει ριζικα στο ΟΛΟ συστημα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.684
Πόντοι
3.936
Έχουν σύσκεψη σήμερα στο Μαξίμου για το θέμα,θα λυθεί το πρόβλημα...:confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.578
Πόντοι
12.756
εντωμεταξυ εχει κανει αιτηση η κυρα και αφου τα καταφεραμε με τα χιλια ζορια περιμενουμε μιση ωρα να μας στειλουν λινκ επιβεβαιωσγς στο μεηλ και δεν ερχεται..εχουμε πατησει 10 φορες επαναποστολη και πουτσα τους εχει κολλησει το συστημα τους μαλλον

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.382
Πόντοι
12.756
ρε αυτα που λεει οτι θα κανει ειναι τσιροτα και το ξερεις..δεν σωνεται η κατασταση αν δεν επεμβει ριζικα στο ΟΛΟ συστημα
ναι αλλα οσο δεν κανει κατι τρεχουν οι λογαριασμοι με αυτες τις τιμες , θα ξαναρθουν 3 χιλιαρα για πληρωμη και θα πεσουν πουτσες , μαλακα μου θα τον δολοφονησουν ετσι οπως παει , εχει τρελαθει ο κοσμος ( τουλαχιστον καποιοι γιατι αλλοι ειναι κλασικοι μαλακες με κοντη μνημη ) ..

Ηρθε σε εναν πιτσιρικα τεχνικο που εχω 1.300 ευρω το ρευμα , σε σπιτι που πηγε τωρα εδω και 2μιση μηνες , με μηδεν πριν ( ηταν κλειστο και ξεχρεωμενο απ τον προηγουμενο ) , ετοιμος να κλαψει ηταν , ολη μερα λειπει στην δουλεια και αυτος και η δικια του

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.684
Πόντοι
3.936
Άλλαξα εταιρία πριν 2 μήνες, σταθερή χρέωση 0,162 , από 3500 πήγα στα 1900(παλιά 1200)στο ένα τιμολόγιο και στο άλλο από 1900 στα 1100(παλιά 600)
Κάνω και τον σταυρό μου!!!
Μηνιαία τιμολόγια.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.578
Πόντοι
12.756
ναι αλλα οσο δεν κανει κατι τρεχουν οι λογαριασμοι με αυτες τις τιμες , θα ξαναρθουν 3 χιλιαρα για πληρωμη και θα πεσουν πουτσες , μαλακα μου θα τον δολοφονησουν ετσι οπως παει , εχει τρελαθει ο κοσμος ( τουλαχιστον καποιοι γιατι αλλοι ειναι κλασικοι μαλακες με κοντη μνημη ) ..

Ηρθε σε εναν πιτσιρικα τεχνικο που εχω 1.300 ευρω το ρευμα , σε σπιτι που πηγε τωρα εδω και 2μιση μηνες , με μηδεν πριν ( ηταν κλειστο και ξεχρεωμενο απ τον προηγουμενο ) , ετοιμος να κλαψει ηταν , ολη μερα λειπει στην δουλεια και αυτος και η δικια του
εγω το εχω αναφερει ο Κουλης θα πεσει απο το ρευμα...δεν ειναι βιωσιμοι αυτοι οι λογαριασμοι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άλλαξα εταιρία πριν 2 μήνες, σταθερή χρέωση 0,162 , από 3500 πήγα στα 1900(παλιά 1200)στο ένα τιμολόγιο και στο άλλο από 1900 στα 1100(παλιά 600)
Κάνω και τον σταυρό μου!!!
Μηνιαία τιμολόγια.
εγω πηγα πισω ΔΕΗ και προλαβα και κλειδωσα με τα 19 και 15 νυχτερινο..τωρα το εχει παει 24,5 η ΔΕΗ το σταθερο..πουτσα μεγαλη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.382
Πόντοι
12.756
εγω το εχω αναφερει ο Κουλης θα πεσει απο το ρευμα...δεν ειναι βιωσιμοι αυτοι οι λογαριασμοι...
ρε μαλακα πεσει δεν πεσει ο κοσμος δεν θα εχει να τους πληρωσει , θα κοπουν ρευματα , θα γινει της γαμιολας , ΣΗΜΕΡΑ πρεπει να φυγει , οχι ΑΥΡΙΟ , ΣΗΜΕΡΑ , ο κοσμος εχει χαζεψει , λιγο η Πατρα λιγο το Πασχα στ αρχιδια τους ολοι , σου λειε βλεπουμε , οταν ερθει ο αλλος απο κατω να κοψει το ρευμα να δεις τι γλεντι εχει να γινει ..

Εντωμεταξυ δεν εχουν καταλαβει οτι με τους καινουργιους μετρητες που βαζουν τους ''εξυπνους'' δεν θα χρειαζεται να ερθουν να στο κοψουν , θα το κοβουν απο το γραφειακι τους .. Το λεω επειδη μερικοι νταηδες Ελληνες θα αρχισουν παλι τις μαλακιες του τυπου - '' ας τολμησουν να ερθουν να το κοψουν θα τους σκοτωσω ''

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom