athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.578
- Πόντοι
- 12.756
οχι ρε μονο οταν ξαποσταινω λιγοΈχουν στεναξει τα τυροπιταδικα και τα coffee berry από την πολύ δουλειά...![]()

οχι ρε μονο οταν ξαποσταινω λιγοΈχουν στεναξει τα τυροπιταδικα και τα coffee berry από την πολύ δουλειά...![]()
Στα leasing δεν δίνει επιδότηση καυσίμων ... Θα του γαμησω την μήτρα του Κούλη !!!οχι ρε μονο οταν ξαποσταινω λιγο![]()
Στα leasing δεν δίνει επιδότηση καυσίμων ... Θα του γαμησω την μήτρα του Κούλη !!!
Θα την βρω αλλιώς την άκρη
Με την Αττικη οδο ακομα προσπαθουν να δουν τις αιτησεις , γαμω το σπιτι τους και αυτων ..
Να κανεις καφε και τυροπιτα απο το σπιτι παλιο τεμπελη , οπως θα κανει και ο Αλεξ71 ..οχι ρε μονο οταν ξαποσταινω λιγο![]()
καλα που δεν τρωω τυροπιτεςΝα κανεις καφε και τυροπιτα απο το σπιτι παλιο τεμπελη , οπως θα κανει και ο Αλεξ71 ..
Οχι να τρως απ εξω και μετα θα ερχεσαι εδω και να μας ζαλιζεις τ αρχιδια για τις τιμες
ξεκινησαν να καινε γραφεια ΝΔ , το ακουσες φανταζομαι ... ετοιμασου να μπεις σε λαγουμι και εσυ μαζι με τον αλλο τον ΑΜΕΑ τον φιλο σουκαλα που δεν τρωω τυροπιτες![]()
ξεκινησαν να καινε γραφεια ΝΔ , το ακουσες φανταζομαι ... ετοιμασου να μπεις σε λαγουμι και εσυ μαζι με τον αλλο τον ΑΜΕΑ τον φιλο σου
ετσι θελουν τα μουνια να βρουμε εναν συγχρονο μαθιου χοπκινς να τους καψει σαν τις μαγισσες στον μεσαιωνα τους ασχημαντρεςξεκινησαν να καινε γραφεια ΝΔ , το ακουσες φανταζομαι ... ετοιμασου να μπεις σε λαγουμι και εσυ μαζι με τον αλλο τον ΑΜΕΑ τον φιλο σου
ελα ρε ντροπηετσι θελουν τα μουνια να βρουμε εναν συγχρονο μαθιου χοπκινς να τους καψει σαν τις μαγισσες στον μεσαιωνα τους ασχημαντρες![]()
ετσι το ειπα δεν το εννοουσαελα ρε ντροπη![]()
Η ΔΕΗ συνεχιζει να γαμαει κοσμο και ο αλλος πηγε διακοπές γαμώ το μουνι που τον πέταγε στον Κάρολο ... Ακόμα περιμένει να δει τι θα κάνει η Ευρώπη με τις τιμές αλλά ταυτόχρονα τρέχουν οι χρεώσεις ..
ρε αυτα που λεει οτι θα κανει ειναι τσιροτα και το ξερεις..δεν σωνεται η κατασταση αν δεν επεμβει ριζικα στο ΟΛΟ συστημαΗ ΔΕΗ συνεχιζει να γαμαει κοσμο και ο αλλος πηγε διακοπές γαμώ το μουνι που τον πέταγε στον Κάρολο ... Ακόμα περιμένει να δει τι θα κάνει η Ευρώπη με τις τιμές αλλά ταυτόχρονα τρέχουν οι χρεώσεις ..
Σίγουρος είμαι ότι το καθυστερεί όσο μπορεί για να μαζέψουν χρημα οι εταιρίες γαμώ το σπιτάκι του και να τον ζουν μετά που θα είναι ένα πολιτικό σκουπίδι
Έχουν σύσκεψη σήμερα στο Μαξίμου για το θέμα,θα λυθεί το πρόβλημα...Η ΔΕΗ συνεχιζει να γαμαει κοσμο και ο αλλος πηγε διακοπές γαμώ το μουνι που τον πέταγε στον Κάρολο ... Ακόμα περιμένει να δει τι θα κάνει η Ευρώπη με τις τιμές αλλά ταυτόχρονα τρέχουν οι χρεώσεις ..
Σίγουρος είμαι ότι το καθυστερεί όσο μπορεί για να μαζέψουν χρημα οι εταιρίες γαμώ το σπιτάκι του και να τον ζουν μετά που θα είναι ένα πολιτικό σκουπίδι
ναι αλλα οσο δεν κανει κατι τρεχουν οι λογαριασμοι με αυτες τις τιμες , θα ξαναρθουν 3 χιλιαρα για πληρωμη και θα πεσουν πουτσες , μαλακα μου θα τον δολοφονησουν ετσι οπως παει , εχει τρελαθει ο κοσμος ( τουλαχιστον καποιοι γιατι αλλοι ειναι κλασικοι μαλακες με κοντη μνημη ) ..ρε αυτα που λεει οτι θα κανει ειναι τσιροτα και το ξερεις..δεν σωνεται η κατασταση αν δεν επεμβει ριζικα στο ΟΛΟ συστημα
Άλλαξα εταιρία πριν 2 μήνες, σταθερή χρέωση 0,162 , από 3500 πήγα στα 1900(παλιά 1200)στο ένα τιμολόγιο και στο άλλο από 1900 στα 1100(παλιά 600)ρε αυτα που λεει οτι θα κανει ειναι τσιροτα και το ξερεις..δεν σωνεται η κατασταση αν δεν επεμβει ριζικα στο ΟΛΟ συστημα
εγω το εχω αναφερει ο Κουλης θα πεσει απο το ρευμα...δεν ειναι βιωσιμοι αυτοι οι λογαριασμοι...ναι αλλα οσο δεν κανει κατι τρεχουν οι λογαριασμοι με αυτες τις τιμες , θα ξαναρθουν 3 χιλιαρα για πληρωμη και θα πεσουν πουτσες , μαλακα μου θα τον δολοφονησουν ετσι οπως παει , εχει τρελαθει ο κοσμος ( τουλαχιστον καποιοι γιατι αλλοι ειναι κλασικοι μαλακες με κοντη μνημη ) ..
Ηρθε σε εναν πιτσιρικα τεχνικο που εχω 1.300 ευρω το ρευμα , σε σπιτι που πηγε τωρα εδω και 2μιση μηνες , με μηδεν πριν ( ηταν κλειστο και ξεχρεωμενο απ τον προηγουμενο ) , ετοιμος να κλαψει ηταν , ολη μερα λειπει στην δουλεια και αυτος και η δικια του
εγω πηγα πισω ΔΕΗ και προλαβα και κλειδωσα με τα 19 και 15 νυχτερινο..τωρα το εχει παει 24,5 η ΔΕΗ το σταθερο..πουτσα μεγαληΆλλαξα εταιρία πριν 2 μήνες, σταθερή χρέωση 0,162 , από 3500 πήγα στα 1900(παλιά 1200)στο ένα τιμολόγιο και στο άλλο από 1900 στα 1100(παλιά 600)
Κάνω και τον σταυρό μου!!!
Μηνιαία τιμολόγια.
ρε μαλακα πεσει δεν πεσει ο κοσμος δεν θα εχει να τους πληρωσει , θα κοπουν ρευματα , θα γινει της γαμιολας , ΣΗΜΕΡΑ πρεπει να φυγει , οχι ΑΥΡΙΟ , ΣΗΜΕΡΑ , ο κοσμος εχει χαζεψει , λιγο η Πατρα λιγο το Πασχα στ αρχιδια τους ολοι , σου λειε βλεπουμε , οταν ερθει ο αλλος απο κατω να κοψει το ρευμα να δεις τι γλεντι εχει να γινει ..εγω το εχω αναφερει ο Κουλης θα πεσει απο το ρευμα...δεν ειναι βιωσιμοι αυτοι οι λογαριασμοι...