athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.573
- Πόντοι
- 12.756
Μουνηδες
ΜπινεδεςΜουνηδες
3 ΤΕΜΑΧΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΙΟΜουνηδες
το μουνι ο αθηναιος γραφει αλλου πρωτα και με παρεσυρε να στραφω εναντιον σου χτες φιλε βαρο.....καλησπερα παρεξηγημενες μου αγαπες.![]()
εγω κυριος μπηκα καλησπερισα και μετα βλεπω ειδοποιησεις.η γυναικα του καισαρα δεν πρεπει να ειναι τιμια αλλα και να δειχνει.το μουνι ο αθηναιος γραφει αλλου πρωτα και με παρεσυρε να στραφω εναντιον σου χτες φιλε βαρο.....
ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙΣ
Eμένα πούτσα σου ρε αρχίδι;μονο εγω ,Αντζελο και Μπαρος δουλευουμε εδω μεσα τελια
εισαι μεγαλη καρδια....παρεξηγημενηεγω κυριος μπηκα καλησπερισα και μετα βλεπω ειδοποιησεις.η γυναικα του καισαρα δεν πρεπει να ειναι τιμια αλλα και να δειχνει.
και ενα αλλο μουνι μου στελνει πελατεια για φωτογραφιες.εισαι μεγαλη καρδια....παρεξηγημενη
Ισχύει.Αν δεν ξυπνησει και τωρα ο κοσμος πραγματικα ειναι εντελως για το πουτσο , θα αρχιζω να λεω οτι εδω μεσα στο μπου υπαρχουν μονο διανοιες σε σχεση με τους εξω .
Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να γινει για να τα γαμησει ολα ο κοσμος .. τοσο παθητικο λαο δεν εχω ξαναδει .. να μου πεις εχεις δει πιο μαλακες ? οχι η αληθεια ειναι
παπι 50αρι εχει?Ο ξεκωλιαρης του 30ευρου ειναι εδω ?
Κατσε να μας απαντησει ο φτωχος ποσο ειναιπαπι 50αρι εχει?13 επι 3 δεν ειναι το επιδομα?
Ούτε εγώ θα κάνω αίτηση. ΟΥΤΕ Η ΚΥΡΑ.Θα με νευριασεις...η κυρά θα το πάρει μαλακα πρέπει... εγώ το κάνω δώρο για ποιο φτωχούς όπως πρέπει να κάνουν πολλοί άλλοι ακόμα
Είναι το μόνο σπίτι που συζούν και η κυρά είναι φτωχή και ο μαλάκας μας εδώ είναι πλούσιος .. μοναδική περίπτωση στο κόσμο ...Ούτε εγώ θα κάνω αίτηση. ΟΥΤΕ Η ΚΥΡΑ.![]()
Έβγαλα εντεκάδα αδελφεε επνιξε το δικιο και το ποσταρα αλλου,το βαζω και εδω
σου σκισε τον κωλο ο μπαγκουρα ρε καριολη αθηναιο αλλα το ακυρωσε![]()
Δεν προλαβαίνει τώρα , είναι στην πλατφόρμα με τα επιδόματαε επνιξε το δικιο και το ποσταρα αλλου,το βαζω και εδω
σου σκισε τον κωλο ο μπαγκουρα ρε καριολη αθηναιο αλλα το ακυρωσε![]()