athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.591
- Πόντοι
- 12.756
φιλε-μπαρε πως και απο το πρωι μεσα;η κυρα λειπει;χοντρο.
φιλε-μπαρε πως και απο το πρωι μεσα;η κυρα λειπει;χοντρο.
εκοψα στις 12 και επανηλθα με το απογευματινο καφεδακι.φιλε-μπαρε πως και απο το πρωι μεσα;η κυρα λειπει;
και εγω εκοψα για την νεα σειρα και θα παρω πουλο παλι σε λιγο να συνεχισωεκοψα στις 12 και επανηλθα με το απογευματινο καφεδακι.
Ο εναγόμενος έθεσε ως προϋπόθεση για την τέλεση του γάμου μας την αλλαγή από εμένα θρησκεύματος και από χριστιανή ορθόδοξη να ασπαστώ τη θρησκεία του, τον Ιουδαϊσμό, καθώς επιθυμούσε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν ως εβραίοι. Η αλλαγή θρησκείας ήταν μια πολύ σοβαρή προσωπική απόφαση ζωής, στην οποία τελικώς προχώρησα γιατί αγαπούσα πολύ τον άνδρα μου και πατέρα του παιδιού μου.και εγω εκοψα για την νεα σειρα και θα παρω πουλο παλι σε λιγο να συνεχισω
Ο εναγόμενος έθεσε ως προϋπόθεση για την τέλεση του γάμου μας την αλλαγή από εμένα θρησκεύματος και από χριστιανή ορθόδοξη να ασπαστώ τη θρησκεία του, τον Ιουδαϊσμό, καθώς επιθυμούσε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν ως εβραίοι. Η αλλαγή θρησκείας ήταν μια πολύ σοβαρή προσωπική απόφαση ζωής, στην οποία τελικώς προχώρησα γιατί αγαπούσα πολύ τον άνδρα μου και πατέρα του παιδιού μου.
διαβασε πυλωνα μου και φριξε αλλαζουν θρησκεια σε λιγο θα μας πουν οτι αλλαζουν και ομαδα.![]()
Καλά, εσύ αμα αλλάξεις ομάδα καλό θα σου κάνει, κακό ΔΕ θα σου κάνει.
εσυ για το 1/100 απο αυτα που ειχε αυτη θα ειχες γινει βουδιστηςΟ εναγόμενος έθεσε ως προϋπόθεση για την τέλεση του γάμου μας την αλλαγή από εμένα θρησκεύματος και από χριστιανή ορθόδοξη να ασπαστώ τη θρησκεία του, τον Ιουδαϊσμό, καθώς επιθυμούσε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν ως εβραίοι. Η αλλαγή θρησκείας ήταν μια πολύ σοβαρή προσωπική απόφαση ζωής, στην οποία τελικώς προχώρησα γιατί αγαπούσα πολύ τον άνδρα μου και πατέρα του παιδιού μου.
διαβασε πυλωνα μου και φριξε αλλαζουν θρησκεια σε λιγο θα μας πουν οτι αλλαζουν και ομαδα.![]()
Στην πραγματικότητα, απ’ όλα τα ανωτέρω η αντίδικος δεν μπορούσε να καλύψει ούτε τα προσωπικά της έξοδα, ζούσε μέσα στην οικονομική και επαγγελματική αβεβαιότητα και τον ανταγωνισμό, καθώς και τις αντιζηλίες όλων των συναδέλφων της, όπως η ίδια μου είχε τότε εξομολογηθεί. Οπότε, όταν με γνώρισε, είδε στο πρόσωπό μου τη σανίδα σωτηρίας της από τον ασταθή και αβέβαιο κόσμο της μόδας και την είσοδό της σε έναν άλλον κόσμο χωρίς οικονομικές έγνοιες, στον οποίο δεν είχε ποτέ της φανταστεί ότι θα μπορούσε να μπει και ο οποίος θα εξασφάλιζε στην ίδια -και όχι μόνο- μια οικονομικά απόλυτα εξασφαλισμένη ζωή σε βίλες με υπηρέτες, προσωπικό οδηγό, φύλακες, πολυτελή αυτοκίνητα, εξοχικές κατοικίες στα πλέον ακριβά μέρη της Ελλάδας (Μύκονος, Αράχωβα), θαλαμηγούς, ταξίδια στο εξωτερικό στα πλέον ακριβά μέρη, πιστωτικές κάρτες με όριο 30.000 ευρώ τον μήνα, το οποίο αυτή, λόγω της καταναλωτικής της μανίας και επιδεικτικής σπατάλης για ρούχα, καλλυντικά, συνεχώς υπερέβαινε».
καλο ερωτημα..για ενα εκατομυριο ευρω γινεσαι σατανιστης;σε θεωρητικο επειπεδο σαν Χριστιανος ας πουμεεσυ για το 1/100 απο αυτα που ειχε αυτη θα ειχες γινει βουδιστης
για πες τι πιστευεις?ποιος εχει δικιο?ποιος θα κερδισει?εσυ πως εχεις ξεφυγει μεχρ τωρα?εσυ για το 1/100 απο αυτα που ειχε αυτη θα ειχες γινει βουδιστης
εσυ για ενα εκατομυριο ευρω αλλαζεις θρησκευμα η και ομαδα;για πες τι πιστευεις?ποιος εχει δικιο?ποιος θα κερδισει?εσυ πως εχεις ξεφυγει μεχρ τωρα?![]()
Θα γινόσουν σατανιστής, αν στο ζητούσε η κα βάρου?για πες τι πιστευεις?ποιος εχει δικιο?ποιος θα κερδισει?εσυ πως εχεις ξεφυγει μεχρ τωρα?![]()
Τον ξερω πολυ καλαΣτην πραγματικότητα, απ’ όλα τα ανωτέρω η αντίδικος δεν μπορούσε να καλύψει ούτε τα προσωπικά της έξοδα, ζούσε μέσα στην οικονομική και επαγγελματική αβεβαιότητα και τον ανταγωνισμό, καθώς και τις αντιζηλίες όλων των συναδέλφων της, όπως η ίδια μου είχε τότε εξομολογηθεί. Οπότε, όταν με γνώρισε, είδε στο πρόσωπό μου τη σανίδα σωτηρίας της από τον ασταθή και αβέβαιο κόσμο της μόδας και την είσοδό της σε έναν άλλον κόσμο χωρίς οικονομικές έγνοιες, στον οποίο δεν είχε ποτέ της φανταστεί ότι θα μπορούσε να μπει και ο οποίος θα εξασφάλιζε στην ίδια -και όχι μόνο- μια οικονομικά απόλυτα εξασφαλισμένη ζωή σε βίλες με υπηρέτες, προσωπικό οδηγό, φύλακες, πολυτελή αυτοκίνητα, εξοχικές κατοικίες στα πλέον ακριβά μέρη της Ελλάδας (Μύκονος, Αράχωβα), θαλαμηγούς, ταξίδια στο εξωτερικό στα πλέον ακριβά μέρη, πιστωτικές κάρτες με όριο 30.000 ευρώ τον μήνα, το οποίο αυτή, λόγω της καταναλωτικής της μανίας και επιδεικτικής σπατάλης για ρούχα, καλλυντικά, συνεχώς υπερέβαινε».
βγαινει στην αντεπιθεση ο μαγουλακιας vol2 πιστευω ειναι κολληταρια με τον δικο μας.![]()
ομαδα οχι.εσυ για ενα εκατομυριο ευρω αλλαζεις θρησκευμα η και ομαδα;
το θεμα ειναι οτι εγω εχω την δυνατοτητα να επιλεξω απαντηση , εσυ οχιεσυ για ενα εκατομυριο ευρω αλλαζεις θρησκευμα η και ομαδα;
φοβαμαι τις τελετες.Θα γινόσουν σατανιστής, αν στο ζητούσε η κα βάρου?![]()
απαντα και ασε τις υπεκφυγες..και επειδη εχεις και λεφτα που τα εκανες τιμια με τον ιδρωτα σουτο θεμα ειναι οτι εγω εχω την δυνατοτητα να επιλεξω απαντηση , εσυ οχι
εγω πιστευω με 50000 αλλαζεις μεχρι και χρωμα δερματοςομαδα οχι.![]()
θα κλεινεις τα μάτια τυπεφοβαμαι τις τελετες.![]()
γυναικες αγιο ειχες μεχρι τωρα.Τον ξερω πολυ καλα
Μια χαρά τυπος ειναι , δικιο εχει , αλλα τωρα θα ξεφτιλιστει για να το βρει.
Παντόφλα ή τελετή??φοβαμαι τις τελετες.![]()